עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dan1989,

אוקיי אז למי שזוכר , שאלתי לפני כמה זמן על כרטיס firewire.. אז קניתי אותו, והוא עובד. הבעיה היא שאני מנסה ללכוד את הוידאו שצילמתי (ב movie maker), הוא מפסיק אחרי כמה דקות. המחשב לא נתקע, וגם התוכנה לא ..הוא פשוט מפסיק. שלכדתי את הוידאיו בלי כבל ה fire wire, זה הלך בסדר גמור. אולי אני עושה משהו לא בסדר עכשיו.. לכן צילמתי את השלבים שאני עושה. הנה: זה השלב הראשון שאני בוחר מאיזה מצלמה ללכוד וידיאו.. שלב שני: אני רוצה בסוף להעביר את הסרט הערוך לוידאו, אז בחרתי את האפשרות השניה, אבל אולי צריך את האפשרות הראשונה? נערך: אוקיי, עכשיו הבנתי שב"קלטת" הם מתכוונים לקלטת של המצלמה, אבל בכל זאת, בשתי האפשרויות זה נתקע.. שלב שלישי:

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  2. עריכה: הצלחתי להוציא את הקובץ MPG (תודה לזה שמתחתי..) אבל הוא קורס בכל הנגנים חוץ מ VLC שמצליח כמובן לפתוח הכל.. הבעיה בתוכנה הזאת שאי אפשר להוסיף כתוביות בעברית וגם הVOB משהו הזה.. לא עובד איתה בקיצור מה צריך להתקין בשביל שאני יוכל לפתוח את הקובץ במדיה פלייר\פאוור דיוידי יש לי את המקודדים KLITE + ALL IN ONE שאמורים להספיק להכל! הודעה מקורית: אם כן אז איך? יש לי פשוט קובץ Bin ו cue, אני לא מנסה אפילו לצרוב\לפתוח כי אני יודע שזה יהיה ב VCD ואין לי עצבים לזה אני רוצה למצוא דרך להפוך את זה לקובץ MPG נורמלי, תודה.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by iakovl,

איזה פורמט וידאו הוא הכי טוב ביחס של איכות/גודל ועל איזה תוכנה אתם ממליצים בכדי להעביר את הקבצים לפורמט אחר וגם איזה פורמט MP3 הכי מומלץ? איזה תוכנה קיימת בשביל לשנות את עוצמת הקול שלהם לרמה אחידה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by kobibo,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, אתם מכירים את ההודעה שקופצת מה-Firewall בכל פעם שתוכנה מסוימת מנסה לגשת לרשת? ואז ניתן לסמן האם מותר/אסור/תמיד מותר/תמיד אסור? אני מחפש תוכנה כזו, רק לכרטיס הקול שלי. אני מעונין לסמן של-Internet Explorer אסור לגשת לכרטיס הקול. נמאס לי מהפלאשים והפרסומות המזמרות. ל-Winamp למשל, אני אתן Full access. מה דעתכם? מישהו שמע על דבר כזה? מוטי

7. שלום לכולם... אני צריך תוכנה פשוטה שתאפשר לי להפוך תמונה...אבל לא ממאונך למאוזן....אלא להפוך אותה כמו בכתב מראה... בתודה ניר

8. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לצרוב פורמט תמונות של מצלמה דגיטאלית הקאטאש הוא שה dvd שלי קורא צרובים אבל לא תמונות על גבי דיסק איך אני פותר את הזוועה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. שלום לכם חבר'ה. הורדתי איזשהו סרט דרך תוכנת שיתוף קבצים, במקרה הזה Shareaza, והסרט הגיע ל-100% בהורדה, הופיע לי כבר בספריית ה-Downloads, אבל לא יכולתי להריץ את הסרט - קיבלתי את הודעת השגיאה המפורסמת (או infamous...): (דרך אגב, אם זה עוזר אז מספר הודעה השגיאה הוא 0xC00D1199) הבחנתי שבShareaza ב-Downloads מופיע הסטטוס של אותו הקובץ כ-Moving אבל הוא היה על Pause.כול ניסיון לעשות Resume להורדה עלה בתוהו. נתתי לו כמה ימים וכמה וכמה פעמים שניסיתי לתת לו שיסיים את הmoving שלו אבל לא הולך... עשיתי בטל הורדה והקובץ עדיין בספריית ההורדות הגמורות שלי, אבל עדיין לא ניתן כלל להפעיל אותו (מהסיבות הנ"ל). השאלה שלי, האם זה קשור? האם הקובץ פגום בצורה כלשהי בגלל התהליך שכביכול לא הושלם…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  11. היי יש לקרוב משפחה שלי אירוע משפחתי, והוא רוצה לשים מסך + DVD בשביל להציג אוסף תמונות (הרבה תמונות) שיצרבו על דיסק DVD וירוצו אחת אחרי השניה עים delay קטן של מספר שניות. מישהו מכיר תוכנה לבצע את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אני רק שמוע אני לא רואה בווינדוס מדיה פליר! אז אני צריך קידוד הכי חדש הווינדוס שלי WIN XP בעברית פרו ושיהיה קישור ישיר כי נכנסתי לאתר של www.divx.com ואני לא יודע מאיפה להוריד ומתיי יוצא ווינדוס מדיה פליר 10?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. .. בבקשה אחים שלי חייב לעכשיו

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  14. יש תוכנה שבודקת את הבצועים במחשב ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. מה שבכותרת, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. מישהו יודע למה כלכך הרבה??? יש שמה FSM32 ....FSMB32...... ועוד F..... יש 15 כאלה דומים .... ועוד BACKWEB.... שהכל שייך לF-SECURE.... בשביל מה כולם? אפשר לצמצם???

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Dan4,

אפשרי בעזרת התוכנה נרו? רצוי שיהיה אפשר לצפות בו גם בDVD בסלון וגם במחשב

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Dimness,

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. סיימנטק שחררה את מוצרי 2005 שלה שכוללים את: - נורטון אנטי-וירוס - נורטון אינטרנט סקיוריטי - מורטון אנטי ספאם - נורטון סיסטם וורקס - נורטון גוסט

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה שבכותרת (הסרט והתרגום על המחשב- התירגום הוא כמובן קובץ נפרד). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by DDDDPJ,

הורדתי סרט +תירגום איך אני עושה שהתירגום היפעל?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/a/m/e/f/r/e/a/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206121816365746/200408220454028895/untitled.JPG

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by ryu,

יש לו ימבה פרוססים מה העניין? אני מדבר על F-SECURE ANTI VIRUS CLIENT SECURITY V5.52 אם אתם רואים את התמונה חצויה במקום של השמות אז תורידו אותה... (אני מניח שכבר ידעתם את זה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by DDDDPJ,

אני מחפש אנטי ווירוס זה השם kaspersky אבל שלא יהיה פרו ואמרו לי שזה בחינם וגם ויש איזה גירסה של התוכנה שלא עושה את המחשב איטי אז מאיפה מורידים?קישור ישיר

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. היי, האם מישהו מכיא תוכנת SPYWARE חזקה במיוחד? ניסיתי ADAWARE וגם SYSTEM MECHANIC אבל הם לא עושות את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים