עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kikkler,

באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. יש לי על מחשב תמונות בגודל 668KB ואני צריך להקטין אותן ל 250KB כדי לשלוח אותן. אני צריך תוכנה שתקטין את התמונות, ללא הורדה של כמות הצבעים.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם ישנה תוכנה חינמית שמאפשרת פתיחת קבצי SWF? (לא רק ניגון).

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by R9800PP,

יש איזה תוכנה מקצועית ביותר שתעשה את המחשב יותר מהיר? המחשב שלי מהיר מאוד!!!!!!1 אבל אולי אשפר שהוא יהיה יותר מהיר 1-הורדתי את כול התוכנות האלו מי MSCONFIG אלו שפועלות בהתחלה 2-אני עושה פעם בשבוע איכוי דיסק 3-פעם בחודש בדיקת ווירוסים 4-Ad-Aware מה עוד צריך? ומאיפה אני מוריד את התוכנה הכי חדשה של Ad-Aware?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dr Hardware,

מחפש את כל מה שצריך לקידוד סרטים עם תרגום, וכמובן כל הסאונד והשטויות כי הקאזה וכל השטויות האלה עושים בעיות, נא לענות על השאלה ולא להגיד "לי זה לא עשה בעיות" לינקים מאוד יעזרו, כל פעם שאני מחפש בגוגל אין לי מושג מה להוריד, DIVX 3 DIVX 8.6 2.5.2.5.W2.5.213.542.35.WFR.25. מבינים..? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by dbx22,

כשאני צורב סרט בפורמט הנ"ל בנירו הסרט לפני הצריבה הוא עם שוליים שחורים, כאילו בפורמט מסך רחב, ואחרי שאני צורב אותו ותנסה להסתכל בדיוידי אז הוא כאילו נמתח והכל נראה צר ואי אפשר לראות ככה סרט... מה הבעיה? מישהו תעזרו לי בבקשה... כבר נהרסו לי מספר דיסקים ואני לא יודע מה הבעיה. תודה רבה! לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. אהלן! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת... שניהם כוללים הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו') עכשיו המחשב השני הוא מריץ רוב הזמן EMULE אני כל הזמן משנה את המהירות של השליחה מקסימלית וקבלה מקסימלית וזה מצריך ממני הפעלה של המסך שלו מחדש ולהגיע אליו פיזית שזה עוד יותר קשה... :-) עכשיו ניסיתי עם התוכנה NET MEETING ועשיתי שליטה מרחוק על המחשב השני ודרך הראשי אני משנה הכל ומה שבא לי. יפה מאוד! הבעיה שצריך לאשר את הבקשה במחשב השני ואז יוצא לי שגם ככה אני מגיע אליו פיזית וצריך להדליק את המסך. אני צריך תוכנה קלה יחסית שתרוץ ברקע כל הזמן ותאשר שליטה מרחוק אוטומטית... כי אם אני עושה אצלי במחשב הראשי ריסט אז הוא מנתק את החיבור... ואז צריך להתחבר שוב פעם! יש רעיונות? תודה מראש!!! יניב

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by ER_BOGO,

היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה

12. אני סורק עם הXP מאנאג'ר, והוא מביא לי מלא דברים, איך אני יודע מה חשוב ומה לא? האם יש סמל כלשהוא או משהו בדומה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אני מחפש כזה דבר כי מתי שאני משחק משחק מולטיפלייר ובמחשב השני מישהו גולש אז הפינג קופץ לשמיים אני מחפש תוכנה שברגע שאני לוחץ על כפתור או רושם משהו אז היא מחלקת את המהירות בין שתי המחשבים וברגע שאני לוחץ שוב אז המהירות לא מתחלקת האם יש כזה דבר לינק \ שם מאוד יעזרו !

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by assaf990,

?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אני חייב את התוכנה הנ"ל תודה רבה לעוזרים שתיהיה כמה שיותר פשוטה וכמובן בחינןם!!!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by TomB,

לפני שבוע-שבועיים התקנתי את sygate personal firewall ואת avast! antivirus. אני מאד מרוצה מהם, עובדים טוב מאד ואפילו לא מתקרבים לעומס שנורטון שם על המחשב, אבל יש לי מס' בעיות שאני לא מצליח להבין - 1. אני משתמש בתוכנה בשם yahoopops שמורידה לי מייל מיאהו לאאוטלוק, ויש לה התנגשות עם AVAST, הוא מתקין סרוויס שמקשיב לפורטים 25 ו110 וכנ"ל התוכנה yahoopops, והן פשוט לא עובדות יחד, אם אחת טעונה, השניה לא מצליחה להתחבר לפורט. לא מצאתי שום דרך לסדר את זה. גיליתי שהפיירוול, למרות שהוא לא אמור לחסום סקריפטים (זו אמורה להיות אופציה של גרסאת הפרו) ישנם אתרים מסויימים, כמו הפורומים כאן בHW, כמו WINDOWS UPDATE, כמו YAHOO MAIL שפשוט לא עובדים כשהפיירוול עובד. מישהו נתקל בבעיות האלה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by ramk321,

שלום יש אפשרות לשלב בין התוכנות?? כלומר כשאני משנה נתונים בטבלא באקסס, ישתנו לי הנתונים גם באקסל?? תודה..

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by zobi12,

יש לי בעיה מבאסת בכול פורם שאני נכנס שאני כותב משהו זה מה שאני מקבל ?ג??ג???? עכשיו אני מצליח לכתוב בגלל שאני כתוב בadress של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה.. 1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי 2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים 3. קידוד בtmpgenc ... יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני גולש דרך ראוטר של EDIMAX ויש לי בעיה להתחבר לתוכנה EMULECOW, כלומר התוכנה לא מזהה חיבור לאינטרנט. האם יש דרך לפתרון הבעיה? תודה. אבי

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. הטופיק אומר את הכל --> ואם אני צריך להוריד זה גם בסדר אבל עדיף און ליין סקאן תודה מראש אני חדש פה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. כשאני מפעיל את התוכנה הCPU USAGE שלי הוא 70% בשני המעבדים (HYPERTHREADING). שזה מטורף. קידוד DVD לא עושה לי כזה USAGE. אני משתמש בACCELERATOR של התוכנה שירוץ כל שנייה. ניסיתי לבטל את זה אבל זה לא השפיע לי. יש למישהו מושג למה זה?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  23. הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by kisharon,

שלום. אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר קבצי mwa ל mp3. יש למישהו תוכנה קלה ופשוטה שיודעת לעשות את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים