תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפה תקיית ה Downloads ? ו An error has occurred! Port 46221 does not appear to be open. פתחתי אותו אבל כלום לא השתנה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהיה אנטיוירוס ופיירול וחשוב לי שני דברים: 1) אני משתמש מתקדם ולא רוצה פיירול שיחסום אותי וייתן לי להגדיר אותו בדיוק כמו שאני רוצה 2) והכי חשוב!!! שיהיה קל ולא יצרוך הרבה זיכרון, SYMANTC שיגעו לי את החיים וכיום אני משתמש בZONEALARM שגם הוא מתחיל לעצבן. המלצתכם בבקשה. והמוווון תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היו לי היום המון בעיות באינטרנט(במחשב הזה שמחובר אלחוטית לראוטר) איך שהוא הם הסתדרו אבל עכשיו בICQ(גם 5.1 וגם 6.5) ברגע שאני שולח הודעות אז הוא אומר שההודעה לא נשלחה. לפעמים גם הוא פשוט מתנתק או שלא רואים את המחוברים. ניסיתי להתקין שוב, לא עבד. מה אפשר לעשות? שכחתי לציין שלפעמים הICQ מתחבר ולפעמים לא אריאל
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי אופיס 2010 פרופשונל, והסרתי את האופיס XP. מאז אני לא מצליח לפתוח קבצי PPT בפאור פוינט. אני יכול לפתוח את הקבצים אבל רק דרך התוכנה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך open with זה פשוט לא מציג לי את התוכנה- ואני ניגש לתוכנה דרך הprogram files (X86) יש למישהו רעיונות איך אפשר לכפות פתיחה של קבצי PPT וPPTX דרך הפאוור פוינט? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של טושיבה עם כרטיס רשם intel 3160 (שאר המפרט i7-4510 6gb ram) הבלוטות' פשוט הפסיק לעבוד באופן פתאומי... הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס הרשת מאתר של אינטל....וידאתי ששירותי הבלוטות' מופעלים. במנהל התקנים הכל תקין (אין סימן צהוב או אדום) אך בכלל לא מופיעה לי שם בלוטות' (אני יודע שהוא בא יחד עם 3160) ולא בשום מקום במחשב (שמחפשים bluetoth בחיפוש וינדוס) מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקלדת, אם אני לוחץ שיפט זה עושה כל מה שבראש שלו ואני רציני, זה בין לכתוב מילים מוזרות ללעשות מיוט במחשב ולהפעיל א תWIN MEDIA PLAYER לדוגמה .ס צנז ז
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לעשות מצגת ב-PowerPoint עכשיו אני רוצה שבמהלך כל המצגת יהיה שיר מתחילת המצגת ועד הסוף, ברגע שלחצתי על מצגת השיר מתחיל לנגן אך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לדוגמא קבצים שהורדתי מהאינטרנט או שירדו באימיול או שהעברתי מDOK? הכוונה שאני רוצה לדעת מה נשמר במחשב מתאריך מסויים ומה נמחק ממנו
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 בעברית והתקנתי את הדריבר של הקול מהקופסא של הלוח אם, הקול עובד והמקרופון לא. שאני מנסה להגביר אותו זה לא עובד הוא פשוט קפוא. תמונה תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמסוגלת להדפיס על דיסקים (אפסון R200). אני כרגע לא מוצא את הדיסק עם התוכנה שסופקה לי עם המדפסת. בשיחה עם התמיכה של אפסון יו קיי, התומכת אמרה לי שאין את זה במדור ההורדות ואפשר לרכוש את זה (ממש חוצפה, לדעתי) מהנציג בארץ. מישהו מכיר תוכנה אחרת שיודעת להדפיס על CDים ומתאימה למדפסות אפסון?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
החלטתי לעשות גיבוי מחיצה עם נורטון גוסט, כדרכי מדי פעם, והתברר לי שדיסקט האתחול שהייתי משתמש בו לכניסה לדוס נעלם לו. היתה עליו תוכנת אתחול שאיני זוכר את שמה שנתנה לי מעין ממשק גרפי עם אפשרויות שונות לטיפול במערכת. היא גם אפשרה לי גישה למחיצות NTFS מה שחיוני לי לצורך הגבוי שכן את המחיצה המגובה אני רוצה לשמור כקובץ GHOST במחיצת NTFS. למישהו יש או מכיר את התוכנה המדוברת? אני זקוק רק לשם ואמצא אותה שוב. ד"א, זו לא היתה תוכנה שהיתה חלק מאפליקציה גדולה יותר, כפי שאני זוכר, אלא תוכנה עצמאית שמריצים והיא התקינה את הקבצים הנחוצים על הפלופי. כל גודלה, אני מניח, כמגה וחצי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לוחצים על הסרט והנגן עולה ולא מפעיל דבר... פשוט כלום. גם הפעלת התוכנה, וקובץ -> פתיחה -> סרט, לא עושה דבר... הסרתי את הBSPLAYER והתקנתי שוב... מחקתי הכל מהREGISTRY... כלום. זה לא שלא רואים ורק שומעים, פשוט לא קורה דבר. עם נגן אחר הכל עובד. עזרה בבקשה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי Kaspersky Internet Security 2009 עכשיו הFirewall שלו אוטומטית מעביר תוכנות שאני משתמש תחת קטגוריה של סיכון נמוך בלי לשאול אותי אם לאשר אותו או לא... עכשיו אך אני יכול לעשות שהוא ישאל אותי לפני שהוא מעביר ככה על דעת עצמו. משהו יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין עם הרחבה של הזכרון הפנימי ל - 2MB נתקע מייד או אחרי זמן לא ארוך של גלישה באינטרנט. בינתיים משמש רק לגלישה ועל כן איני יודע אם היה נתקע גם ביישומים אחרים. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-