תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפס תוכנה אמינה שיודעת לזהות אי תקינויות, ברכיב חומרה זה או אחר(כמובן שהיא צריכה להכיר את רוב סוגי החומרה)? אם כן, אשמח אם יצורף לינק להורדה. אם לא,אז אסתפק בתוכנות שבודקות רכיבי חומרה ספציפיים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב אז ככה חבר שלי רוצה לפרוץ לי למחשב ואני רוצה תוכנה כדי לחסום אותו ושהתוכנה לא תפריע לי בעבודה עם המחשב זאת אומרת אינטרנט איסיקיו מסנג'ר וכו... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את המשחק האלף לייף 1 (כן אני יודע שזה ישן אבל אני רוצה... :-[) בכל אופן הwindows xp pro אומר לי הודעה מעצבנת כשאני מנסה להתקין את המשחק "please go to the control panel to install and configure system componenst" התקנתי גם את service pack 2 וזה לא עזר....... ניסיתי להגיד להתקנה לרוץ כחלונות 98 גם לא עזר ואני מתחיל להתייאש אז תעזרו בבקשה!!!! ;) ;) :xyxthumbs:xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש את החלון הודעות כשכותבים הודעה ולמטה יש פירסומות מעצבנות כאלה שמשגעות לי את השכל!!! אפשר להעיף אותם איכשהו?? לימחוק איזה קובץ, להתקין איזו תוכנה שמעיפה אותם??? או משהו דומה... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אולי זה חדשות של אתמול כבר, אבל משהו יודע אם בגרסה החדשה 5.5 תיקנו את הפרצה שדיברו עליה לפני שבוע בערך?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה WINFAX 10 רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסים כפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל. זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקס ישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקס אבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכלל ולא יפריע לטלפון בבית. אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוני בלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב. ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז החופש הזה לא הכי מעניין בעולם... ויש עודף זמן אז עד תחילת שנת הלימודים הייתי רוצה ללמוד קצת להשתמש בתוכנת הפוטושופ 7 של אדוב. אם למישהו יש איזה ספר באינטרנט או אתר טוב ללמוד פוטושופ אשמח לקבל קישור. בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך שאני פותח את נרו ישר ופץ לי הודעה על אימג.. אחר כך אני בא לצרוב בסוף זה לא צורב אלה מעתיק את הקובץ לתיקייה מסוימת... מזה???? איך אני צורב לדיסק? (אני משתמש בנרו כל החיים שלי ולא היה לי את זה) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנסיונות המרה חוזרים ונישנים ב canopus גרסה 1 וגם 2.נפסקת ההמרה באמצע בהודעת שגיאה לגבי קובץ csempeg2.dll בגירסה 1,וקובץ csempeg3.dll בגירסה 2.הדבר נכון גם בנסיון המרה בwizard.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי בעייה קטנה... מאז שהתקנתי SP2 אני רואה במקום התמונות איקסים בתוכנה אווטלוק אקספרס. מישהו יודע מה הבעייה אוליי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים. כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק. תודה על ההיענות שלכם, נתן.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לחיתוך סרטים. לא משהו מסובך מדי ולא תוכנת עריכה אלה משוה פשוט כדי לחתוך סרטים במידה שדבר כזה קיים... תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אדובי פרימייר 1.5 יצרה לי קובצי ענק של הפרוייקטים שלי וסיימתי איתם כבר למחוק אותם כי מדובר פה ב 2.5 -3 GB לקובץ ... מישהו מכיר אותם ? הסיומות שלהם זה : pek ,cfa
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב עם צורב די וי די LG GSA-4120B DVDRW התקנתי nero5 אבל הוא לא מזה בכלל את קונן הדי וי די שלי. מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם יש תוכנות צריבה מומלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-