עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי בעיה בתוכנה הזאת החיפוש לא מוצא לי שום דבר וזה גם לא מוריד לי שום דבר(בפעם הראשונה שחיפשתי זה מצא) תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by 1,

מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]

5. לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???

6. Started by dbx22,

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by sigma,

האם רשיון לתוכנת איחוי PerfectDisk מוגבל לשנה , או קבוע ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום חברים אני זקוק לתוכנה חינמית להקלטה מ LINE IN ניסיתי את Audacity וכל מיני תוכנות מסובכות עם כל מיני מיקסרים ופרוייקטים.... אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להקליט מ LINE IN , פשוט תקליט , ושלח ל WAVE\MP3 ...... תודה לעוזרים

9. למתחילים שבמתחילים הכי טוב אם מגיע מראש עם מערכת כשל פורטל + פורום שכל שנדרש הוא להכניס את התכנים וכמובן חינמי תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by אלפקה סורית,

האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  13. היי. טוב היה לי אותו מותקן והכל היה בסדר עד שנהיתה לי בעיה ב live update אז הסרתי אותו.... (כבר בהסרה הוא עשה בעיות) ועכשיו שאני בא להתקין מחדש הוא נותן לי הודעה "this MSI must be start through setup" יש למישהו עצה??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by 1900GT,

אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by zaroor,

ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

17. Started by liorgadidi,

שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. שתי תוכנות הוירטואליזציה המובילות מוצעות עכשיו בחינם (ה- VMware מציעים כרגע גירסה קצת מוגבלת, אבל בקרוב צפוייה הגירסה המלאה בחינם). מי משתיהן עדיפה, במיוחד מבחינת העומס על המערכת והביצועים?

19. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. יש לי בעיה מטורפת... כמעט בכל התוכנות לניקוי רג'סטרי שאני מריץ, נהיה ריסט למחשב באמצע הסריקה! נראה שאין לו מספיק זיכרון כדי להמשיך, באמת יש לי רק 386 מגה זיכרון אבל עדיין... ניסיתי להפעיל גם מה safe mode לא עוזר... אולי יש דרך לתפור את הבעיה ?? (אולי להקצאות זיכרון איכשהו ?) תודה למשיבים...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by Yugix,

אוקי, אני משתמש בקלינט Azureus יש לי רשת ביתית וזה מאיט מאוד את ההורדות. אני מעוניין לפתוח פורטים ואני לא יודע איך? וגם אני לא יודע מה הפורט של התוכנה, אלה עם כן זה המספר הזה שמופיע בהגדרות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי

23. שלום, יש לי כונן חיצוני wd mybook 320gb. כשאני מנסה להכנס אליו דרך "המחשב שלי" כשאני לוחץ דאבל קליק על האייקון שלו הוא מעלה לי כאילו זה קובץ שהוא לא יודע איך לפתוח אותו ומבקש ממני לבחור תוכנה להעלות איתה. אני יכול להכנס לכונן דרך החלונית שבמעלה החלון "המחשב שלי" אבל לא דרך דאבל קליק. בהתחלה הכונן פעל טוב ולפתע הופיעה הבעיה הזאת. החלפתי גם מחשב השבוע וגם במחשב החדש נוצרת אותה הבעיה. אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. יש לי את המסנג'ר החדש. כמו שבאיסי, כל הודעה שנשלחת, מוצגת שעת השליחה שלה והתאריך כך אני רוצה שיהיה במסנג'ר. זה אפשרי? חיפשתי באפשרויות בתוכנה, ופשוט לא מצאתי את זה בשום מקום! מוזר, כי פעם אני זוכר שהצלחתי לסדר את זה כך איכשהו

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. יש לחבר שלי solidworks 2005 (חוקי),והוא צריך להשתמש בו על מחשב אחר,איך אפשר לעשות את זה מבלי להוציא את הפלאג מאחורה? שמעתי שיש שיטה שאפשר להשתמש בעותק על עמדה אחרת למשך חודש מבלי להוציא את הפלאג.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.