עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לחבר שלי solidworks 2005 (חוקי),והוא צריך להשתמש בו על מחשב אחר,איך אפשר לעשות את זה מבלי להוציא את הפלאג מאחורה? שמעתי שיש שיטה שאפשר להשתמש בעותק על עמדה אחרת למשך חודש מבלי להוציא את הפלאג.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by oshric,

שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by hlxp,

כל השמות בCONTACT LIST שלי בTRILLIAN בעברית מוצגים כריבועים. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. שלום אני משתמש דיי חדש בפיירפוקס, וראיתי שיש אפשרות לשים סימניות במין קיצורי דרך כאלו בשורה מתחת לכל הכפתורים הרגילים של הפיירפוקס. אני שם שמה רק סימניות שאני צריך ליום יום ואת השאר רגיל ברשימה שיש ... הבעיה שלי זה שיש לי יותר מדי קיצורים לסימניות בשורה הזאת (את כולם אני צריך) ואחרי ששמים יותר ממה שהשורה יכולה להכיל, מופיע סימון של חץ בצד, ואז זה הופך את כל השורה הזאת ללא אפקטיבית בכלל השאלה שלי זה האם יש אפשרות להרחיב את השורה הזאת ל 2 שורות ? או שאולי אפשר להוסיף עוד אחת כזאת? או אם אפילו יש פלאג שכן מאפשר את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by lital_shoham,

הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??

8. חברים יקרים רכשתי לאחרונה את הלוח אם DS3 וגם את הרמקולים של LOGITECH X540 עכשיו שומעים טוב האמת... אבל אני רוצה בבקשה למצוא את הדרייבר הכי חדש של הכרטי קול REATLEK שתומך ב HD sound כי זה שבא עם הדיסק הוא מתאים רק ל SP1 . בקיצור חחח אחרי החפירה הזאת , הדרייבר הזה קיים בכלל , משהו שיעשה את איכות השמע לאולטימטיבית יותר בגדר העובדה שיש לי כרטיס OB ?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  9. שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.

11. Started by alonn24,

איך אני קורא את המייל שלי מGMail בoutlook? קראתי במקום כלשהו שאני יכול ניסיתי להגדיר כל מיני קישורים ובלה בלה בלה לא הצלחתי.... אני עדיין מנסה אבל אם יש מישהו שיודע אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by topgun,

שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...

14. Started by dante123,

היי השתמשתי במדיה פלייר כבר הרבה זמן, אבל לפני כמה ימים התוכנה התחילה לעבוד ממש בכבדות. זה אומר שאם אני מצמצם אותה לשורת המשימות (במצב של הסרגל כלים) לוקח זמן עד שמופיע השם של השיר בעוד שמקודם זה נפתח בשניה. יש למישהו עצות לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. זוהי התוכנה שמגיעה עם כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב K.S.P לפני כחצי שנה ב 420 ש"ח. 1. האיכות לא משהו אבל קצת שיחקתי עם אפשרויות הוידאו וטיפה שיפרתי את זה והייתי רוצה לדעת איך עוד אפשר לשפר את איכות הצפיה. 2. כשאני לוקח תמונת מסך ומדביק את זה בפוטושופ (הייתי עושה את זה כמובן בצייר אבל נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא את זה ל-XP) אז במקום של התוכנה רואים שחור במקום התמונה וגם כשזה במסך המלא אז רואים שחור בתמונת המסך אז איך אפשר לקחת תמונות מסך עם התוכנה הזאת ושיראו את התמונה בתוכנה). 3. חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה אחר קצת יותר יקר ואיכותי אבל הטכנאי שלי אומר שלא כדאי אלא רק אחרי שיתחילו לשדר בארץ באיכות HDTV ורק אז לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני אראה את ההבדל. אני בטוח ששכחת…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by or0126,

מאז שהתקנתי את הדרייברים של לוגיטק של העכבר והמקלדת הקיצור alt+ f4 מסרב לפעול ובמקום קופץ לי פאוור פויינט איך לחזיר את הדבר לכפי שהיה?

18. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם פתיחת קבצים במחשב אני יכול לפתוח רק תיקיות, לא יותר. כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואחכ נעלם.- לא מגיב בכלל מישהו יודע מה עושים?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by asmon,

קודם כל, משום מה הדיסק של הלוח אם לא עובד לי בוינדווס הזה. האם יש דרייברים כלשהם הקשורים ללוח אם שאני צריך להתקין חוץ משל הכרטיס קול? האם זה משהו אצלי או שהפונטים בוויסטה נראים שונה? איך אני מבטל את כל האזהרות המעצבנות הללו? בשביל להעביר קובץ מסכן אני צריך לאשר איזה פעמיים שלוש.

20. שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by intel suck,

התקנתי IE7 כיצד אני יכול למחוק אותו? ולחזור ל-IE6?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by gigabot,

שלום, הMSN שלי לא רוצה להתחבר.. האינטרנט בסדר האייסי מתחבר הכל טוב, והMSN לא מוכן.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by night-fire,

שלום, יש כיום עוד תוכנות כמו ונטרילו וטים ספיק? אפילו שם יעזור! תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. אחרי התקנת סדרת העידכונים האחרונה אין לי גישה למימשק של החלונות גם לא במצב בטוח. יש לי דיסק גבוי עם מערכת הפעלה שאיתו אני יכול לעלות לגשת ולקבצים במערכת הבעייתית אבל אני לא לא יכול לבצע אתה את תיקון המוצע במאמר של מיקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/909444 המחשב הוא בודד עם יוזר אחד ואין לי בכלל לשונית של אבטחה וכמובן ההגדרות שאני רואה עכשיו הם של המערכת התקינה. במחיצה REGISTRATION יש שני קיבצי CLB וקובץ CRMLOG יש עצה? או אפשרות להסיר את העידכון אפילו שאני לא מחובר למערכת? גירסה WinXP Pro SP2

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by Meir787,

כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים