תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לתת לי נתונים על טמפ' של חלקי המחשב ושאם יש כזה דבר שהתוכנה תראה אם הטמפ' נמוכה/תקינה או גבוהה.(כי אין לי מושג כמה מעולות צלזיוס צריך להיות לכל רכיב על מנת שעבוד בצורה הטובה ביותר) וכל זה גם בשביל לבדוק אם הקרור של המחשב שלי טוב. תודה .
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הוא מחפש רק בתוך הINBOX. איך משנים שיחפש בכל האמייל??
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מדפסת של HP ונגמר לי הצבע השחור עכשיו יש לי מסמכים שכתוב בהם דברים וחלק מהדברים הם בצבע אדום וחלק בשחור עכשיו אם אני מדפיס אז המדפסת מדפיסה רק את האדום, אני ורצה ליצור מצב שכל מה שבשחור ייהפך להיות כחול כהה ואז המדפסת כן תדפיס אותו אבל לשנות את זה ידני זה לא בא בחשבון כי יש מלא. יש דרך להגיד למדפסת או לוורד לעשות את זה לבד? תודה רן
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 אולטימייט והופתעתי לגלות שהוינדוס לא התקין דרייבר של קול ו-Eternet (לאחר עיון ב- Device Manager). ככל הנראה, לוח האם הנ"ל לא תומך וינדוס 7. האם יש אפשרות בכל זאת לעשות משהו בנדון או אולי קיים במקרה דרייבר מתאים לוינדוס 7?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאם נכנסים לסרטון ביוטיוב הוא בקושי נטען אבל אם עושים רפרש אז פתאום כל ה10 מגה מנוצל ואפילו סרט HD נטען בבום הבעיה זה שאני לא יכול לזרום מזרם לסרט במסך מלא וכל סרטון צריך לעשות רפרש, חוץ מהדבר הזה גם אם אני מעביר לקטע שעדיין לא נטען בזרימה אז הוא יכול להפסיק לטעון ואז בכלל צריך לעשות שוב רפרש לדף ולפעמים הפלאש עושה זום אוטומטי ואין לי גישה לפליי בקיצור בIE8 זה לא קורה וגם אני חייב להודות בניגוד לXP, בוינדוס 7 IE8 הוא די פאקינג מהיר, וזה מעצבן שעד שהתרגלתי ועברתי לצד של מוזילה, עולות לי בעיות שגורמות לי לחשוב לחזור חזרה לIE יש דרך טוויק או משהו שמסדר את זה? זה יתוקן בFF 3.6? מתי הוא בכלל יוצא? לא בא לי להשתמש בבטא עכשיו דרך אגב, FF 3.6 יהיה מחובר כזה לוינדוס 7? …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים. בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל) אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600.. גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים) ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות ) כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא.. יש לי גירסה אחרונה.. מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה י…
-
קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי Office 2003 Pro בעברית ושמתי לב שהנ"ל לא מותקן איתו. אני צריך לאפשר את זה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ערב טוב! יש בעיה בדמון טולס.. זה מתקין חלק 1 וירטואלי ובהתקנה של החלק השני זה כותב UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES. מה לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות של פיצול על פי גודל או חלקים שמגדירים בתוכנה אין פס עם הסרט כמו ב-VirtualDub או ב-Easy Video Splitter שאפשר לבחור קטע ולחתוך ? או להגדיר חיתוך בנקודת הזמן שאני צריך ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! עשיתי פרמוט במחשב ופירמטטי את כונן C בלבד לאחר התקנת הוינדוס החדש נכנסתי לכונן D וכל מה שהיה בו נעלם אבל עדין המקום באר דיסק תפוס כאילו הקבצים נמצאים על הדיסק הקשיח אבל לא מופיעים משום מה ! אני ישמח עם תוכלו לעזור לי תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לתוכנה חינמית להקלטה מ LINE IN ניסיתי את Audacity וכל מיני תוכנות מסובכות עם כל מיני מיקסרים ופרוייקטים.... אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להקליט מ LINE IN , פשוט תקליט , ושלח ל WAVE\MP3 ...... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה ימים עשיתי "שטות" והתקנתי את השדרוג של נורטון 360 שרכשתי לפני שנתיים (על Win7) ומאז התוכנה לא מפסיקה להציק לי. אני יוצר סרטוני הדרכה ב- camtasia studio וברוב המקרים התהליך נגמר ביצירת קובץ EXE כדי שהלקוח יוכל להריץ עצמאית על מחשבו. אני מעלה את הקובץ ל- Dropbox כדי שאוכל לשלוח לינק ללקוח להורדת הקובץ שבדרך כלל עובר את ה- 40 MB. כאשר ניסיתי להוריד את הקובץ ולבדוק אותו עולה הודעה שכותרתה WS Reputation1 . ההודעה אומרת שהקובץ הוא כנראה איום על המחשב כי נורטון המאוד חברותית החליטה שלי ולקבצים שלי יש מוניטין גרוע. כלומר, חבר'ה, קובץ שלי שסרקתי בעזרת נורטון, ככה בשביל הכיף... והתגלה כטהור, נקי וחף מכל איום, וירוס, תולעת, ארנונה וכו, והעליתי ל- DropBox נחסם ע"י…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-