עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MATOK,

אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by slrr,

דף הבית נפתח לי עם איווט (אייגוגל).. טבים נפתחים לאו וגם הדפדפן יחסית ל-7

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by GodLike,

שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by arik100,

מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. הייתי רוצה לדעת איך יש לכם את הגישה המלאה. אני מעריך שאצל חלקכם ( : ) אולי לא הכל חוקי,לכן סתם תרשמו שיש לכם,אני כבר אדבר אתכם בפרטי. THX

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by y10,

הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אהלן יש לי כמה סוגי ANTI VIRUS. אני רוצה לעשות השוואה גדולה בין כולם. בשביל זה אני אקח כונן קשיח וישים בו כמה שיותר וירוסים שאני יכול למצוא ואז אסרוק אותו ויראה איזה תוכנה גילתה והסירה הכי הרבה וירוסים, עם עוד כל מיני נתונים וכו'... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להשיג חבילת וירוסים... יש למשהו רעיון? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום אני מנסה להכנס לשרת ה FTP שלי דרך פיירפוקס (2.0.0.2) והוא לא מצליח להראות את תוכן השרת אבל במקביל אני רואה נסיון כניסה בשרת שלי השרת מזהה את הכניסה אבל למעשה פיירפוקס לא מראה את התוכן.... אני מניח שזה קשור להגדרות פנימיות של פיירפוקס.... משהו יודע איך להתגבר על התקלה ולשנות את ההגדרות הפנימיות או שמקור התקלה הוא אחר... אשמח לקבל עיצות לפתרון הבעיה אגב ליתר בטחון הפסקתי את חומת האש של ווינדוס (למרות שמוגדר שם שיש לפיירפוקס הרשאה)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Cyron,

יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם...! יש לי בעייה באייסיקיו מתי שאני מקיש את הסיסמה שלי של האייסיקיו אז זה אומר לי שהסיסמה שגיאה וזה לי יכול להיות כי לכול מספר שאני מנשה להכנס זה אומר לי שהסיסמה שגיאה למשהו יש גם תבעייה הזאת.? חחח תעזרו לי בבקשה..! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. רוב התוכנות לא נוגעות בקבצים האלה ועם הזמן נהיה לי בלאגן איתם והם התפזרו לי בדיסק קשיח!! משהו מכיר תוכנה עם BOOT אולי שעולה לפני הוינדוס שתעשה לי סדר בהם?? או כל דבר אחר או תוכנה אחרת שתעזור?!? תודה מראש אופק

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. ניסיתי להתקין מחדש, מה שכנראה החליף לי את ה USER. בדקתי כמובן שה KAD מסומן ב V בדקתי שהפורטים של התוכנה מוגדרים בתור ברירת מחדל והתוכנה מאושרת בפיירוואל כמו שאמרתי לפני יומיים-שלושה לא היתה שום בעיה. המצב של הקדמילה כל הזמן ב "מתחבר" והוא לא הופך למחובר גם אחרי הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום בהתחלה התקנתי את Office 2007 ולא שמתי לב שהוא מתקין לי בכונן C(שאין לי שם הרבה מקום) במקום בD. עכשיו הסרתי את ההתקנה וכשנשאתי להתקין שוב הוא בכלל לא שואל אותי כלום הוא רק אומר לי להמתין(למשך שנייה בערך) ואז ישר מתחיל בהתקנה! לא שאל כלום. למה זה יש דרך לסדר את זה? עריכה: טוב הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. חיפשתי בגוגל אבל לא ממש הבנתי ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by dragon772,

שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס אבל שאני מנסה ללחוץ על משהו מעבד לעמוד הבית הוא יוצא מהדפדן בפתאומיות...(הפיירפוקס פועל טוב) חשבתי אולי זה וירוס אבל פתאום הקספרסקי לא פועל שאני לוחץ על הסמל שלו..עשיתי כמה פעמים הםעלה מחדש לא עוזר מה זה השטויות האלה נמאס מה פיגור של הווינדווז הזה ימציאו כבר משהו אחר ראבקק.. קיצר מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…

23. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לאחר שהתקנתי את Sygate Firewall התוכנה חסמה את הגישה לאינטרנט מהמחשבים האחרים שמחוברים לרשת הביתית. האם מישהו יודע מה אני צריך להגדיר לתוכנה בכדי שהאינטרנט בשאר מחשבי הרשת יעבוד? תודה וחג שמח...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by RayZ,

כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים