עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאלה בכותרת ^ תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. חשבתי אולי לעשות קובץ DAA או אולי UHA או RAR? יש משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by אברם מהמכולת,

אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?

5. לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by 1900GT,

אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by arikam,

אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. אז ככה אחרי כמה זמן האייסיקיו פשוט מתנתק אני חושב שזה בגלל ה firewall העם יש דבר לעשות שזה לא יתנתק?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. אני משתמש בויסטה והורדתי Google Chrome ובשביל להציג סירטוני יו טיוב או תכנים בynet צריך להתקיןPlugin ואני לוחץ על התקו וזה נכשל כל פעם מחדש...מה עושים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by Bar1234,

שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. קיים כזה דבר??

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by _BooM_,

חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by slim_shady,

כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by dbx22,

איך אני יכול לשנות גודל של תמונה שצילמתי ל128X128? כי אני מנסה בACDSEE אז אני רושם שם 128 אז זה ישר נותן לי במספר השני 90 ומשהו וזה לא יוצא כמו שאני רוצה... תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by most,

יש לי לוח אם חדש ישן(הוא חדש אבל של socket a)... קיבלתי אותו היום וקיבלתי אותו בלי הדיסק של הדרייברים שלו(לא קניתי אותו מחנות)...הדגם שלו הוא: A7N8X-E Deluxe של ASUS...נכנסתי לאתר שלהם שם אבל לא ידעתי בדיוק מה להוריד שם....הודה לכם אם תעזרו לי

19. Started by MarioPolo,

שלום רב! כשאני ממיר סרט קובץ ogm ל h264 avi , הסרט באיכות גבוהה אבל הקול לא תואם לסרט הכוונה שהוא ממהר. איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by dante123,

היי חברה לפני שעתיים דיברתי עם חבר שלי ופתאום הMSN התנתק. מאז אני יכול להכנס לMSN כמו תמיד אבל כשאני פותח שיחה איתו המסנג'ר נתקע ו''לא מגיב''. הבעיה היא שזה קורה רק איתו (אחרי שדיברתי איתו והMSN התנתק). ניסיתי להתקין מחדש,לא עזר. ניסיתי למחוק אותו מהרשימה ולהוסיף וגם לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?

22. נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by kampana123,

יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by nuctornal wisdom,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להגדיר פרופלים לstartup, שכשאני אבחר בהפעלה הבאה של המחשב יעלה רגיל, או יעלו רק תוכנות X,Y יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים