עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gnome,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית שאול להתקין אותה ובעת שהמצלמת רשת תזהה תענועה היא תתחיל לצלם. יש תוכנה אחת בשם GOTCHA שהיא ממש טובה לזה אבל היא בתשלום ואחי 30 יום אי אפשר להשתמש בה יותר וגם במשך ה 30 יום היא תפעל רק לחצי שעה. אז יש לכם הצעה טובה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Cyron,

אני מחפש מדריך לתוכנה, אני מנסה ליצור תפריט ל-SVCD אבל ללא הצלחה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ER_BOGO,

היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה 5.5 העדכנית. משום מה, חבר שלי מצליח לראות את כתובת האיי פי שלי על ידי ADDON אי סי קיו מיוחד, והוא אומר שלא מצליח לעשות זאת למשתמשים אחרים בעלי פייר וול. הפעלתי anti ip spoofing(אם זה קשור בכלל..) והוא עדיין מסוגל לראות. מישהו יודע מה פשר הדבר?

6. אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. התוכנה מאפשרת פתיחה של פורמטי מולטימדיה רבים ומכילה בה הרבה אפשרויות חדשות ומתקדמות. http://download.9down.com/images/wmp10_3646.PNG לינק להורדה. http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by blackbimer,

וגם שני ניכנס לעמוד הבעיות והפתרונות שהתוכנה מפנה אותי אליו אין תשובה לבעיה הזאת מישהו יודע? כתוב לי שהקטבץ פגום. א הורדתי עוד פעם את הסרט (130 mb) ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול ללעזור הסרט הוא .... די כחלחל של טרה פטריק (virtual sex-tera patrick) מומלץ !

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Holy,

אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. מוזר ביותר אבל שמעתי לכמה אנשים שזה קרה והנה זה קרה גם לי, 2 אנשים בלבד מחוברים אצלי באייסי קיו מתוך 200 וזה לא הגיוני כי התקשרתי לחבר שלי והוא כן מחובר אבל אני רואה את כולם אוף ליין, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by moskitos,

כשאני לוחץ על האייקון פותח את האינטרנט ואז אח"כ לוחץ על האייקון שוב כדי לפתוח עוד דף הוא לא פותח לי אלא מקפיץ את הדף הקודם. נראה לי שזה איזו אפשרות בדפדפן,איך אני עושה שזה יהיה רגיל שמתי שאני לוחץ נפתח עוד דף ועוד דף?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

האקספלורר כשהוא פועל ממשל א לוקח הרבה זיכרון או משהו וגם הCPU USAGE על 1-3 אחוז אבל בכל זאת המעבד עולה באיזה 3-4 מעלות איך שאני מפעיל את האקספלורר, למה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל.. יש לי משחק מסויים (מאוד ישן האמת) שנמצא על המחשב שלי בשני דיסקים ואני רוצה להתקין אותו מבלי לצרוב את הדיסקים (הצורב שלי דרעק). אגב במקום bin ו-cue יש לי MDF Image ו-MDS Image אם זה עקרוני... מקווה שתעזרו 8) תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ET,

???

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Dr Hardware,

או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by izikd,

אני נכנס ל Mozilla Mail 1.7.2 לוחץ על Compose או Reply או כל דבר הקשור בשליחת הודעה חדשה, הוא מראה לי זמן של "חושב", ואם אני מזיז את העכבר הוא מפסיק לחשוב ולא קורה כלום. השליחת הודעה פשוט לא עולה. בגרסת מוזילה 1.8a3 השליחה עובדת, אך אינני יכול להשתמש בגרסא זאת עקב זה שהיא לא יציבותה ויש לה הרבה בעיות אחרות. מישהו נתקל? :-\

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by wow,

איך אני יכול לשנות לאנגלית? עריכה. הסתדרתי בסוף.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. עידכנתי את ה SP2 של הXP והנרו הפסיק לעבוד . התקנתי את NTI והיא סבבה . אבל איך אני צורב איתה IMAGE מקובץ CUE .

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by fffSSS,

יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by bd,

אני לא מוצא תוכנה נורמלית

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by desert,

שאני יוכל לראות אותו בדיוידי גם.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים