עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by firo_alex,

אני מנסה לעשות רשת בין שתי מחשבים שיש לי באחד מהם WIN98 ובשני WINXP אני לא מצליח לעשות רשת תעזרו לי בבקשה!!!!!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Meir787,

כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. היי! אתמול התחילו לי בעיות בFF, ואני רואה את הדפים מעוותים. לאחר כמה זמן נפל לי האסימון שזה בגלל שהוא לא מציג לי תמונות בכלל (רק את הטקסט שבמקומן). בדקתי באפשרויות שאולי חסמתי את הצגת התמונות אבל אין שם כלום בחסימה. הוספתי משתמש חדש ושם הכל תקין. כשניסיתי להחזיר את המשתמש הישן (עם כל הExtentions והמועדפים וכ"ו... :'( ) והבעיה עדיין קיימת. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? מצ"ב שתי דוגמאות: . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי

5. Started by mashas,

יש לי אקספלורר 6, (אין לי כרגע אפשרות לשדרג), לפני קצת יותר משבוע התחיל לעשות לי בעיות - אני מנסה להיכנס לאתר (עם firefox אני מצליחה). באקספלורר לא מתקבלת שום הודעת שגיאה, הדף נשאר ריק ולמטה מצד שמאל יש את ההודעה של Done שכביכול הוא סיים להעלות את האתר, אבל העמוד לבן - ריק. איך פותרים את הבאג הזה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Believer69,

היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by longhorn,

לא מצליח לראות סרטים לא במדיה פלייר ול ב WINAMP איך שאני מנסה להפעיל סרט באחד משני התוכנות המחשב נתקע הורדתי את הדריברים ושום כלום התוכנות הללו עבדו על המחשב פשוט פירמטי מחדש התקנתי את אותם תןכנות משהו מכיר את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by bariko,

שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by hadash,

כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שהתוכנית נסגרת או אינה מגיבה ccApp מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. בקיצור אני החלטתי להתקין את Kaspersky אבל בשלבי ההתקנה הוא אומר לי שקודם כל צריך למחוק את ZA למה? ZA הוא פיירוול וה- Kaspersky הוא אנטי וירוס לא?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. מה ההבדל בין שני המקודדים האלה http://img168.imageshack.us/img168/8785/38995647hz3.jpg

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by r.b.y,

שלום אני צריך עזרה דחופה אני לא יודע איך מתקינים את : Xilisoft DVD To MP4 Converter v4.0.95.1207 WinAll Incl Patch-CU מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. ירד לי קובץ של סרט בסיומת DIV איך אני רואה תסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by @guitarsuite@,

איך אפשר שהפירוול יפעל אבל לנתק רק את האי סי קיו כדי שאני יוכל לקבל קבצים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה-גיל

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by slimshady21,

שלום. מחקתי בטעות תיקייה גדולה עם המון קבצים מהמחשב (כן, גם מהסל מיחזור...). אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את התיקייה הזו עם הקבצים. כבר ניסיתי כמה תוכנות (גרסאות הטריאל שלהן) אבל אז גיליתי שהם רק מחפשות קבצים מחוקים ולא באמת משחזרות אותם

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי בעיה בתוכנה הזאת החיפוש לא מוצא לי שום דבר וזה גם לא מוריד לי שום דבר(בפעם הראשונה שחיפשתי זה מצא) תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by 1,

מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.