עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by firo_alex,

אני מנסה לעשות רשת בין שתי מחשבים שיש לי באחד מהם WIN98 ובשני WINXP אני לא מצליח לעשות רשת תעזרו לי בבקשה!!!!!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  2. הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום, יש כיום עוד תוכנות כמו ונטרילו וטים ספיק? אפילו שם יעזור! תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by Meir787,

כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. רוב התוכנות לא נוגעות בקבצים האלה ועם הזמן נהיה לי בלאגן איתם והם התפזרו לי בדיסק קשיח!! משהו מכיר תוכנה עם BOOT אולי שעולה לפני הוינדוס שתעשה לי סדר בהם?? או כל דבר אחר או תוכנה אחרת שתעזור?!? תודה מראש אופק

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  6. חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by avner_s,

יש לחבר שלי בעייה בסקייפי כל פעם שהוא מתקשר/ מתקשרים עלו זה רושם לו problem with recording device דרך אגב יש לו ווינדוס 98 מישהו יודע ???

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Believer69,

היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. למי שלא מכיר Peacekeeper (ר"ת PK) תוכנה שנוצרה ע"י futuremark המפתחים של 3DMark. PK היא תוכנה שבודקת אונליין את ביצועיי האינטרנט (אינו דורש הורדה) PK את הדפדפן ע"פ ביצועיי javascript במצבים שונים. התוכנה עצמה יועדה להשוואה דפדפנים אבל יש עוד השפעות על הציון כמו המעבד בעיקר והכרטיס מסך (לא בטוח). קיים אפשרות התוכנה תבדות את החומרה (scan) בעזרת activex אבל זה לא חובה ולא מזיק לתוצאות הבדיקה. התוצאות של המפרט שלי (רשום מימין) עם אוברקלוק ל3.8 הם: IE8.0 1200 points FF3.5 2467 points אחרי הבדיקה יש ממוצע תוצאות של דפדפנים שונים על מעבדים שונים. ומה שמוזר שI7 920 מקבל ממוצע של 2559 נק' בFF3.5 וזה הפרש נמוך מאוד מהמעבד הדו ליבה שלי. אני מסיק מזה שOC טוב לביצועי דפדפן מאשר מעבד י…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. Started by SeRial_KiLLeR,

הבנתי שמלבד הפעלת ה-AA דרך משחק מסויים יש גם אפשרות לעשות זאת לכרטיס מסך בכלליות. חיפשתי בלכ מקום ואני לא ממש מוצא את זה, מישהו יכול לאמר אולי איך עושים את זה? תודה רבה ;D

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  12. אם יש ל VISTA 64BIT עדיף

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Goadzilla,

hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by sarkise,

http://www.siz.co.il/up/zclz0jozmjnt.jpg זה מציג לי את הפתרון לבעיה .. הבעיה היא, שבמשחקים (אני חושב אפילו כולם) הדריבר כביכול "נופל", המשחק נכבה ובסרגל ווינדוס ליד השעון מופיע משולש עם סימן קריאה .. משולש צהוב מתברר גם שזה קורא לא רק במשחקים, וזה גורם לבעיה שנקראת ע"פ הווינדוס BlueScreen \ מסך כחול, וזה עושה ריסט למחשב שלי וכשאני נכנס לווינדוס זה מראה שהווינדוס נכבה בגלל בעיה בלתי צפויה .. בהתחלה התקנתי דרייבר של Gigabyte, יצרנית כרטיס המסך שלי, וחשבתי שהבעיה נעוצה בדרייבר שלהם, אז הורדתי דרייבר מקורי מהאתר של NVIDIA והייתה הפסקה מהבעיה הזאת, אתמול הייתי חייב לפרמט את המחשב, פירמטתי, התקנתי את כל הדרייברים כולל של NVIDIA לא של GIGABYTE, והבעיה חזרה גם בדרייבר הזה .. …

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. שלום, אני חדש בפורום, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מנוע חיפוש של תמונות, שמחפש תמונות דומות לזו שאתה מזין אליו לפי פרמטרים מסויימים שקובעים לו. אני שמעתי על אחד לפני שלוש שנים או יותר באיזה תוכנית טלויזיה אחת ככה שאני יודע שקיים אחד, ומעבר לזה, אני רוצה לדעת אם יש מנוע חיפוש דומה גם באינטרנט, שמחפש תמונות באותו אופן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. ירד לי קובץ של סרט בסיומת DIV איך אני רואה תסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by roniok,

פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. נתקלתי בפורומים שהחתימה שלהם יודעת גם לנגן. הבנתי שזה נקרא קובץ פלאש. איזה תוכנה מומלצת ליצירת קובץ פלאש?

21. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי בעיה בתוכנה הזאת החיפוש לא מוצא לי שום דבר וזה גם לא מוריד לי שום דבר(בפעם הראשונה שחיפשתי זה מצא) תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי בעיה בהפעלת המשחקים AGE OF EMPIRES 3 וFIFA 2006. כשאני מסיים להתקין פיפא 2006 ואז מנסה להיכנס למשחק זה מראה לי ישר חלון כזה בו כתוב: FIFA 2006 has encountered a problem and needs to close. we are soory for the incovenience. ואז שואלים אותי גם אם אני רוצה לדווח על הבעיה לMICROSOFT או לא. עכשיו אותו דבר זה עושה לי ב-AGE OF EMPIRES 3 רק בשלב מסויים של המשחק(בדר"כ דיי מוקדם). זה מתחיל כשהSOUND נעלם במשחק, ואז זה יוצא לי מהמשחק ופשוט עושה לי את אותה בעיה. רציתי לדעת מה בדיוק גורם לבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה.

23. Started by ido2309,

שלום לכולם, לאחרונה,החלה לי בעיה שהולכת וגוברת בדפדפן (IE7) במהלך הגלישה. יותר ויותר הודעות שגיאה מסוג של: קרתה פעולה אינה חוקית (משהו כזה..) והדפדפן חייב להיסגר... מישהו יודע במה מדובר ומה יכול לעזור? תודה מראש, עדו

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by irav,

כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים