עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. לאחר שהסרתי את הנירו (Uninstall) מחקתי את הקבצים שנשארו במחשב וקפצו לי כמה הודעות ולא קראתי מה היה כתוב אישרתי להכל "כן" ונעלמו לי כנראה בעקבות זאת שני הכוננים (סידירום והצורב). מה עושים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שפותחת אתרים לא לפי הצורה שלהם אלא לפי התוכן כמו ftp אבל לאתרים רגילים. לדוגמה אם נגיד אני מכניס את האתר של וואלה אני רואה ספרייה ראשית את וואלה את כל הקבצים שיש שם ורואה ספריות משניות ואז נגיד אני לוחץ על ספריית עסקים אז אני רואה את כל הקבצים ששם ואת התתי ספריות של זה... זה נראה כמו ftp אבל של אתר רגיל יש כזה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. הורדתי משהו בביטורנט וקיבלתי את ההודעה הזאת:piece 1229 failed hash check, re-downloading it אם הבנתי זה אומר שאני אמור להוריד את זה בעצמי או שהביטורנט מוריד את זה שוב בעצמו??

5. למתחילים שבמתחילים הכי טוב אם מגיע מראש עם מערכת כשל פורטל + פורום שכל שנדרש הוא להכניס את התכנים וכמובן חינמי תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

הבקשה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. יש לי בעיה יש איזה סימן מוזר כזה כמו q כזה שאי אפשר למחוק אותו והוא נמצא בכל ורה שאני כותב. בעיה שניה היא שאני לוחץ על רווח הוא עושה לי נקודה כזאת. זה אולי משהו בהגדרות אבל סרקתי את כולם ואין לי מושג מאיפה זה בא..

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by mostwanted,

הנה כמה תמונות אין לי מושג למה זה ככה זה לא היה ככה בעבר! [attachment deleted by admin]

10. שלום. אני צריך תוכנה טובה , שבה אני אכניס את המידע על הדיסק (השם שלו - כלומר שנתתי לו), ובנוסף לכך אכניס את המידע שיש על הדיסק עצמו. לא משנה לי עלות התוכנה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by arikam,

אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by ולרי88,

כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...

16. Started by davidz85,

שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר לבטל את המדיה סנטר שבא עם ווינדוס ויסטה? שמתי לב שיש לי לפחות 2 תהליכים רצים ברקע של התוסף הזה, שאני בכלל לא משתמש בו ונראה לי שהוא "שותה" לי משאבים, מילא הייתי משתמש בו אבל אין לי שום צורך בו... יש נחיצות לתוכנה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותה לגמרי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by nice,

הורדתי מאתר כל שהוא קובץ שמאפשר צפיה בתמונות של 16 ביט. הקובץ ירד עם איקון שמאופין כאייקון דומה לכל האייקנוים של התוספות לפוטושופ,רק שלמטה כתוב cult . אני רוצה לדעת איך להשתמש בקובץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by sxs,

לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by Gold shark,

שלום בירצוני להקליט שיחות טלפון (טלפון קווי) ואני לא יודע איזה עם יש אפשרות קזאו בכלל אז עם מישהו מכיר דרך אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by bg1987,

עריכה: מצאתי אותה! http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php אם משהו צריך, זאת תוכנה מעולה או לנעול\למחוק את הדיון.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by ran_s,

שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. פתאום סתם ככה......שידרגתי לתומי לגרסה החדשה של אימיול, עשיתי הפעלה מחדש ומאז הווינדוס מנסה לעלות אבל נתקע אין לי מושג מה הבעיה אבל ברור שצריך לפרמט.... הבעיה שיש לי 2 הארדיסק שאחד מהם הוא בונן C שאין לי בעיה לאבד את מה שיש בו אבל בכונן השני יש מיליון סרטים ומוזיקה שעדיןן לא הספקתי לרRוב ע דיסקים איך מפרמטים את C בלי שיקרה כלום לכונן הגדול? הווינדוס מסרב לעלות כ-SAFE MODE וגן לא מראה לי את הטבלה של הBIOS מה יכול להיות הבעיה? אולי אפשר לתקן את זה בלי לפרמט? חייב עזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by alonn24,

כשאומרים לי ASP .NET למה מתכוונים? אוקיי, אז אני יודע שמפתחים ASP בVisual Studio 2005 או כל Visual. אבל מה זה אומר תכלס? ואיך ממומש בBuisness Logic שלו?C#?Java?? גם וגם?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים