תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle ו לתוכנה Adobe Premiere Pro 7אז איך עושים את זה?? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי שמסוגלת להטות חלונות הצידה כמו בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את גירסת CORPORATE 3.0.61 על פיירפוקס 3.0.11 ואני מפחד לעדכן את פיירפוקס כי בפעם שעברה שהוא שודרג מ 2.5 ל 3 הסרגל של קופרניק הפסיק לעבוד כחודשיים עד שקופרניק הוציאו גירסה חדשה. מכל מה שרשמתי אפשר להבין שהסרגל של קופרניק מאד חשוב לי ומקל עלי מאד ובעקבות ניסיון העבר, עדיין לא שידרגתי את פיירפוקס. רציתי לשאול אם מישהו נתקל באותה בעיה והאם הוא הצליח למצוא לה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בתוכנה HTTrack Website Copier. הבעיה עם התוכנה הזו שהיא עושה יותר מידי טוב את העבודה כלומר היא מורידה את כל מה שיש באתר שרוצים להעתיק ולכן לוקח לה לפעמים כמה ימיםלסרוק אתר מסויים וכתוצאה מכך יורד לי למחשב סתם "זבל". יוצא שמתוך מה שירד אני צריך אולי 5%. אני מחפש תוכנה שיודעת להעתיק אך ורק קבצים בעלי סיומת ספציפית.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-