עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by saar,

היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by netanel38121,

יש לי בעיה עם התוכנה הזאת היא מביאה לי את השגיאה הבאה. '>http://www.2send.us/"] האם מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by ori-silver,

שאני מתקין את הדרייבר הוא כותב לי eror YOU HAVE PREVIOUSLY INSTALLED DRIVERS WITHOUT REBOOTING למרות שכל הדרייברים מחוקים איך אני אמור להתגבר על הבעיה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by IlanF,

:s05: מה זה הקודק הזה שחסר? מאיפה אני יכול להשיג אותו? :s05:

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת NERO אצלי במחשב יש לי כונן DVD פנימי וגם CD פנימי שקניתי צורב חיצוני בחיבור USB קיבלתי איתו דרייבר של NERO חשבתי שזו התוכנת צריבה הכי טובה בעולם אבל מסתבר שלא הכונן אמור לצרוב במהירות 16 והדיסקים שאני צורב עליהם של TEAC +R 4.7 GB אבל צריבה של 6 סרטים לוקחת לו 20-25 דקות עד הסיום איפה הבעיה?בהגדרות של התוכנה?בצורב?איך מתקנים את זה? חוץ מזה, מה ההבדל בין דיסק DVD+R ל- DVD-R? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by mosh18,

צריך תוכנה להמרת פורמטים של סרטים נגיד מ-AVI ל-mpg או דיסק של 700 מגה לדיסק של DVD 4.7 גיגה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  9. שלום ניסיתי להוסיף כתוביות לצמיתות לסרט אבל כאשר פתחתי את הקובץ עם VisualDub מיד קיבלתי את השיאה הזו: [!] AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 7146ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode. Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio. (bitrate: 82.4 ± 6.7 kbps) [[/code הצלחתי להוסיף כתוביות לסרטים בעבר ללא כל בעיות יש דרך להוסיף לסרט הזה עם התוכנה הזו? במידה ולא גם תוכנה אחרת תעזור לי בין אם זו תוכנה לוינדוס או ללינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by puuma,

אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  11. אין לי מוסג, גם לאחר עידכון כל החומרה האפשרית מביוס ועד אחרון הדרייברים, המחשב ממשיך לקרוס דקה לאחר מעבר למצב משחק אולי זו בעיית מערכת משולבת בדירקט אקס? חיפשתי רבות בפורומים זרים אך לא מצעתי ישועה לא כל המשחקים גורמים לקריסה הדמו של אוברלורד גורם בתוח גם נוורווינטר גורם רול אוף דיוטי עובד חלק בכל מיקרה אלו הם נתוני המערכת תודה OS Name Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model 965P-S3 System Type X86-based PC Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~2399 Mhz Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 Genuin…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

אני צריך דרייבר ל XEROX PE16 לווינדוס 64X תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. שאלה בכותרת. להזיז את שורת הטאבים שממקומת למעלה - למטה בעצם. באפשרויות אינטרנט לא ראיתי אופציה כזו,מקווה שיש ותוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by NIRHA,

חברים בכל מיני אתרים ששמתי לב שמסתיימים בכתובתם ב- aspx חלק מהאתר או כלולו לא ניפתח כלל..... מה יכולה להיות הבעיה ??? מישהו נתקל בזה ? זה ממש מעצבן..... תודה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. הגירסא של ה TAT היא 2.05 מישהו יודע למה היא מזהה לי את המעבד כ PENTIUM M ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by eyalha,

אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  17. יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  18. אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  19. התיקיות מופיעות בHD > ניכנסתי לתקיית האיחסון של OE והכל שם אבל אני לא רואה את זה ברישום התיקיות והקבצים בתוכנה עצמה של OE אני זוכר שאפשר למחוק איזה שהוא קובץ ?> וOE משחזר אותו אוטומטית > ואז הכל מופיע כמו שצריך מחדש מישהו יודע איזה קובץ אחראי לרישום עץ התיקיות ? וביכלל איך פותרים את הבעיה ? THX!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  20. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  21. לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  22. כותרת*** ואים מישהוא יכול להביא לי תוכנה אחרת חוץ מי bs player אני ישמח!!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by nore0,

אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.