עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. במידה ואני משתמש בתוכנה אוטוקאד, האם יש העדפה לאחת מהגרסאות של windows 7 ב64bit או 32bit?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by dans41,

לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper. הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים, למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל. השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות. מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי. אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, על שני המחשבים מותקנת VISTA, אני מחפש דרך לסנכרן בין קבצי המדיה שלי (תמונות ומוזיקה) ככה שאותו תוכן יופיע בשני המחשבים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Boomerang,

מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by avivkah,

שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה

11. Started by Vatos-Locos,

שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ariel007,

שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים

13. Started by הלווין,

מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?

14. Started by SaXtoR,

יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ariel007,

שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים

17. שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by dovik,

נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי. אתמול הפיירפוקס התחיל לעשות לי בעיות בכניסה לאתרים הוא טוען לחיבור לא מאובטח שמצריך חריגת אבטחה. גם אחרי שאני מאשר ונותן לו הוראה שהפקודה תישמר תמיד, בכל פעם שאני נכנס לאתר כזה אותה הודעה מופיעה שוב. יותר מזה, גם אחרי שאני מאשר לפיירפוקס להכנס לאותו אתר הוא מעלה את האתר בתצורת טקסט מוזרה כזאת ואני לא מצליח להתנער מזה. אין לי מושג מה גרם לזה. פעם הייתה לי בעיה כזאת רק עם YOUTUBE והיא נפתרה מעצמה אין לי מושג איך (לפני כמה וכמה חודשים) ועכשיו הבעייה חזרה גם ביו טיוב וגם באתרים נוספים כמו: פייסבוק, גוגל לפעמים ואפילו כמו שתראו בתמונות המצורפות האתר של MOZILLA. חיפשתי פתרון אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שמדבר על העניין הזה שלא נדבר על פיתרון. ניסיתי לאפס הגדרות, להסיר ול…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by odedra,

שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ofir2000,

שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני רוצה תוכנה שתוכל להמיר סרטים בפורמטים: avi mpg (או רק אחד מהם) לאנימציית gif. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים