עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקטנת גודל חלון פנימי ב FIREFOX יש כזאת חיה ? אני אסביר אצלי, העבודה ב FFOX היא בחלון אחד בלבד - אין אפשרות לפתוח עוד חלונות - כל דבר נפתח בטאבים בלבד (ככה אני אוהב וככה הגדרתי) זה בגלל שאני לא סובל עוד מופעים של התוכנה, שיהיה מופע אחד, וכל מה שצריך, בפנים בטאבים בתוכו. עכשיו, במקסת'ון, הייתי יכול, למרות שזה בתוך הדפדפן, בתוך טאב, לעשות RESTORE לחלון, כלומר שהחלון יהיה עדיין מקושר לטאב, אבל לא תופס את כל הדפדפן, ומאחוריו ברקע רואים טאב אחר כך שיוכלו להפתח חלונות בגודל הטבעי שלהם, אבל עדיין כטאב אני אדגים למה אני מתכוון , ע"י תמונה : (מימין, בתוך המקסת'ון, יש חלונות שאת הגודל שלהם, אפשר לשנות למרות שהם פנימיים של המקסת'ון בטאבים) מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דב…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by taimor,

טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by razoli,

שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by redead,

יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by miki891,

יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by amd950,

קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eranmor,

אני רוצה להעלות את האוברקלוק שעשיתי לאתר אבל כשאני צריך ליתור תמונה בWCPUID היא בגודל של 906 KB ואני צריך שהיא תהיה יותר קטנה מ250KB מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הייתי רוצה לדעת מניסיונכם או מהשוואות באתרים שבדקו את הנושא, איזה firewall הטוב ביותר וכמובן נוח לתיפעול? ZoneAlarm Pro with Web Filtering Norton Personal Firewall 2004 Sygate Personal Firewall Pro McAfee Personal Firewall Plus 2004 Kerio Personal Firewall

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by coron10,

מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by evy,

יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים. יש תיקייה אשר אני מעוניין למחוק בכונן E , הוצאתי הכל ממנה ואני מעוניין למחוק אותה. אבל אי אפשר אני מקבל חלון הודעה הנה הוא לפניכם. הוא כותב שהתיקייה לא ריקה, אבל אין כלום שם.. כיצד אני מוחק את התיקיה הזאתי? אשמח לקבל עזרה, תודה לכם.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MarioPolo,

שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dovik,

נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -

19. שלום, יש לי קובץ illustrator ובו תיבות טקסט רבות בעלות אותו הטקסט. אני רוצה לכתוב סקריפט פייתון שיחליף את הטקסט בטקסט מהרשימה. ראיתי שהטקסט לא מופיע בקובץ ai וpdf, גם לא באף אחד מתוכנות אופיס, רק בsvg, מדוע? אם כך, ניסיתי לשמור את הקובץ כSVG אך illustrator המירה את הטקסט לנתיבים(path). כשניסיתי לעשות זאת בinkscape לא הייתה בעיה. כיצד ניתן לבטל את המרת הטקסט? והאם כבר קיים סקריפט שכזה/תוסף לאילוסטרייטור? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by דנינו,

אני משתמש באימיול גירסה 5.3 החדש הוא עבד מצוין עד שקיבלתי הודעה להיכנס לאתר הזה http://www.lionetwork.net/emulepage/LowID_Mesh.htm ומאז האימיול איטי מאוד מאוד ומוריד בקושי על 5 שהייתי מוריד תמיד על 120-130 הבעיה שאני לא יודע ממש אנגלית ואני לא מבין איזה דברים הוא מבקש ממני לעשות..בבקשה כנסו ללינק שהבאתי ונסו לעזור בתודה מראש דנינו.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by aloneg,

מה התוכנה הכי מומלצת לניקוי ה-REGISTRY ושאר מזיקים כדוגמת ADAWARE????

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by wow,

איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by galz,

אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ ICAL ללוח שנה עם חגים יהודים ומועדים של מדינת ישראל? כל הקבצים שאני מוצא הם בפורמט שלא תומך בתקן ICAL... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים