תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
this is a university project i've been working on for some weeks now, and i believe i have it functional by now. what it does is let you either colorize black / white images, or recolorize color images. the user supplies base image and the base image + some scribbles on it (can be done in any image editing program). the program will analyze it and colorize the base image accordingly (see examples attached) what i'd like you to do is a - have fun with it b - see if you can notice any major bugs notice however that the algorithm is kind of lame, and for good results i suggest both a large amount of scribbles and make sure you're scribbling next to objects' edges - otherwise…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! 2 בעיות: יש לי אינטרנט 1.5 מגה והתקנתי את תוכנת היוטורנט הידועה בשם מייקרוטורנט גירסא 1.6 . אני לא יודע למה אבל הוא פשוט לא מהיר אצלי הוא מוריד בקצב של 18 K בממוצע לכל הקבצים.וזה לא שבחרתי קבצים בעלי בריאות נמוכה,הם בריאים כמו שור ויש מספיק מקורות ומשתפים אבל אני לא יודע מה הבעיה..זא"מ כנראה צריך לכוון את ההגדרות ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות...מישהו יודע איך מכוונים את ההגדרות והפורט למצב אופטימלי?אשמח מאוד,אם יש מישהו כאן שיש לו את התוכנה ,שיוסיף הנחיות בפרינטסקרין. להלן הקישור לתוכנה:http://www.utorrent.com/download.php הבעיה השניה היא: מספר קבצים שנדבקו לי למחשב איכשהו. הסיומת של כולם היא EXE ,מדובר בסביבות ה80 קבצים שנדבקו לכל קובץ טורנט. הם נראים באייקו…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333 אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני רוצה להעביר הרצאות בוידאו ולפרסם אותם. אני צריך תוכנה שמצלמת ומקליטה קול רק של שימוש במחשב זתומרת ההרצאות הם לא מצלמות אותי פיזית אלא רק מה שאני עושה במחשב מישהו מכיר גם תוכנה בתשלום תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, ישנם לא מעט אתרי אינטרנט שמזהים את קיומו של תוסף חוסם פרסומות כמו adblock+ בדפדפן (בכל דפדפן) ומונעים את הביקור באתר כל עוד לא נוטרל חוסם הפרסומות. בד"כ האתרים האלה מקפיצים הודעה שבה הם מבקשים להכנים את האתר שלהם ל'רשימה הלבנה', ולרענן. האם יש דרך 'להסתיר' מהשרת את קיומו של חוסם הפרסומות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-