תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה בעיקר להקטנת קבצי סרט בפורמטים שונים, רצוי שתהיה לי כמה שאפשר שליטה על גודל הקובץ הסופי, איכות, שיהיה פריויו לפני שמתחילים בעבודה וגם (לא חובה) אותו הדבר לקבצי MOV ו-VOB האם זה גם קשור למקודד שמשתמשים בו? השתמשתי בתוכנה MovAvi עם DivX אבל לא היה פריוויו, כלומר הייתי צריך לנחש באיזו איכות לבחור, וגם מבחינות אחרות לא הייתה שליטה, אי אפשר היה לדעת מה יהיה הגודל הסופי וכה... אז היה צריך לחכות עד שהתוכנה תסיים להמיר את הקובץ (מה שלקח הרבהההה מאוד זמן) עד שיכולתי לבדוק מה יצא, ואז הרבה פעמים היה צריך להתחיל שוב עם הגדרות שונות במקצת תודה לעונים נ.ב, אני לא מדבר על הקטנת הסרטים לאינטרנט או משהו, אלה להשאיר איכות טובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש את זה, אבל לפי הבנתי, זה המקום. אם לא, תתקנו אותי, ולהבא אני אכתוב במקום אחר. ועכשיו לעניין: אני מחפש דרייברים למצלמת אינטרנט של CREATIVE מדגם n10225 איפה אני יכול למצוא? להוריד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני צריך לערוך סרטון למשפחה, שיהיה כמו קריוקי. ז"א מילים "שנצבעות" לפי התקדמות השיר. אני מחפש תוכנת עריכה שיודעת לעשות את זה בצורה פשוטה. אין לי בעיה להשתמש בתוכנה שעולה כסף (גרסת ניסיון, או אפילו בתשלום), כמובן שהעדיפות לחינמית. שאר מאפייני העריכה פחות חשובים לי. מכירים תוכנה כזאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ וידאו ותיתן לי את האפשרות להכניס קטעי מלל על הוידאו עצמו, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אסביר מה אני רוצה לעשות... אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר. כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי פוטושופ CS4 חוקי, כבר 4 שנים. המחשב הוא לנובו, נייד, מערכת הפעלה XP. פתאום מאתמול התוכנה לא מצליחה להפתח וקורסת בתהליך הפתיחה שלה, בזמן שהריבוע הכחול מופיע וטוען את התוכנה. אני ממש צריכה את התוכנה בשביל העבודה שלי, ואני ממש אשמח לדעת אם זאת בעיה מוכרת ומה עושים איתה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-