תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, ישנם לא מעט אתרי אינטרנט שמזהים את קיומו של תוסף חוסם פרסומות כמו adblock+ בדפדפן (בכל דפדפן) ומונעים את הביקור באתר כל עוד לא נוטרל חוסם הפרסומות. בד"כ האתרים האלה מקפיצים הודעה שבה הם מבקשים להכנים את האתר שלהם ל'רשימה הלבנה', ולרענן. האם יש דרך 'להסתיר' מהשרת את קיומו של חוסם הפרסומות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ illustrator ובו תיבות טקסט רבות בעלות אותו הטקסט. אני רוצה לכתוב סקריפט פייתון שיחליף את הטקסט בטקסט מהרשימה. ראיתי שהטקסט לא מופיע בקובץ ai וpdf, גם לא באף אחד מתוכנות אופיס, רק בsvg, מדוע? אם כך, ניסיתי לשמור את הקובץ כSVG אך illustrator המירה את הטקסט לנתיבים(path). כשניסיתי לעשות זאת בinkscape לא הייתה בעיה. כיצד ניתן לבטל את המרת הטקסט? והאם כבר קיים סקריפט שכזה/תוסף לאילוסטרייטור? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
עשיתי אותה, אגב היא 100% פוטושמוק+פריהנד2004. שמי אבי מנסורי ואני מתמחה באבסטרקט. היא שם למטה איפה שצריך ליהיות החתימה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 4200 ברגע שאני מחבר אותה למחשב בחיבור USB כמובן כל שאר ההתקני ה USB מפסיקים לעבוד למשל כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך USB מתנתק, הכונן של הדיסק און קי פתאום לא רוצה להיפתח, ברגע שאני מנתק את המדפסת הכול חוזר להיות תקין ניסיתי לעדכן דרייבר של המדפסת זה לא עזר, חשוב לציין שאם אני מחבר מחשב אחר למדפסת הוא עובד תקין. תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, היום התחלתי לכתוב עבודת רפרט בספרייה של המכללה, שם מותקן אופיס 2007. שמרתי את מה שהספקתי על התקן נייד, והעלתי את זה בבית שפה יש לי אופיס 2003. הקובץ עלה, והמשכתי לכתוב. כשסיימתי שמרתי את הקובץ במסמכים שלי וסגרתי אותו. כשרציתי להיכנס אליו שוב, אני רואה סימן קריאה על האייקון וכשאני מנסה להיכנס מתקבלת הודעה "אירעה שגיאה בפתיחת הקובץ" (מצ"ב). הקובץ כפי שמופיע בפירוט הוא: "מסמך של וורד 2007 המותאם לשימוש בפקודות מאקרו" מסוג docm. האם מישהו יודע איך ניתן לפתוח את הקובץ? העיניין חשוב מאוד... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בתוכנה יציבה, אפילו יציבה מאוד. אבל משו מטריד אותי... ברגע שאני מנסה לסגור אותה, היא קורסת. לא תמיד, אבל קרה לי כבר לא מעט פעמים, זה לא פוגע בתפקוד שלה. היא יכולה לרוץ ימים ולילות ללא שום בעיה, אבל ברגע שאני סוגר אותה לצמיתות, קופץ לו מסך חביב של פעולה לא חוקית, רק בסגנון קצת יותר מעודן. למישו זה עוד קורה?... הבטא, לעומת זאת, היתה קורסת מדי פעם. מסנג'ר 6 היתה יחסית יציבה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי שלא יהיו אי הבנות: מעובד - עבר איזשהו פילטר לא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333 אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד מארצות הברית, ושאני בא להתקין תוכנות זה אומר לי שזה לא יכול להתקין את זה כי זה אפליקציה לא מאומתת מStore מה זה אומר? ואך פוטרים את זה? אעלה תמונה בהמשך
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני עשיתי סרטון פלאש לאתר שלי שאני בונה עם סצנות וקישרתי ביניהם עם actionscript2 איך אפשר עם ActionScript 3 עשיתי את זה עם כפתורים :play,stop,back ,forwerd,, ואיך אפשר שה-sound לא יהיה רועש (אני לא שמתי את הצליל בכל סצנה כי זה עושה רעש וגולש לפעמים לסצנה אחרת אני רוצה לשים צליל בכל סצנה) מה לעשות והאם יש מדריך איך לעשות חיבור עם ActionScript 3 בסצנות? תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-