תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן מה שאין אני מצליח להוריד מה mIRC. כל פעם שאני מנסה, ונפתח חלון השליחה , אני נשאר במצב של "Accepting Send" לזמן מסוים, ואח"כ רשום Connection Failed. בחלון הסטטוס מופיעה ההודעה הנ"ל: DCC Get of *** from *** incomplete (unable to connect) תודה רבה לעוזרים. נ.ב: ברקע פועלת תוכנת האנטי וירוס NAV 2004 , וה Firewall של Windows כבוי.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הוא כותב לי בסוגריים need web browser restart מה זה ואיך עושים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל פתאום MKV לא עובדים לי הסרט לא מתנגן http://img87.imageshack.us/img87/4014/scarfacerg6.jpg
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, חיברתי לאחרונה את המחשב למסך טלוויזיה ושמעתי על התוכנה הזו (מדובר במחשב נייח בחדר שלי ולא אחד שמתיימר ליהיות מדיה סנטר), התקנתי את התוכנה אבל אני קצת מסתבך איתה, ניסיתי להתקין skin בשם bello שנראה פשוט מדהים אך ללא הצלחה וגם לא הצלחתי למצוא addon שהתקנתי כבר. רציתי לדעת למה אני לא יכול לעשות תיקיה שיתיהיה לי גישה מהירה להתקנה במקום לעשות כל פעם את כל הדרך מהכוננים שלי. הוידאו מקוטע משום מה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר ממיר למחשב ולראות טלוויזיה דרך XBMC ישירות. אם אפשר קצת הסבר, מדריכים וטיפים על התוכנה אני יותר מאשמח. תודה רבה. אגב אני עם frodo 12.3 עם זה משנה.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-