תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל קובץ exe מסוים בווינדוס ואחרי שהפעלתי אותו הופיע לי החלון הזה,מישהו יודע למה הופיעה לי השגיאה ואיך אפשר לתקן אותה? (אני מבקש לא להעיר הערות ולשאול שאלות בנוגע לשם של היישום,אל תתייחסו לזה בבקשה)
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
כמו כן הסרתי את הדרייבר לא שהוא גם התקין משהו אבל עשיתי הסרה, ביצעתי restart העלתי את הWIN 7 ב"מצב בטוח" משם הפעלתי את התוכנה driver sweeper הסרתי כל משקשור לATI, הפעלתי מחדש נסיתי להתקין את הדרייבר שהיה לי אך הוא לא מתקין לי, שיחזור מערכת גם לא עזר פה..מחקתי כמה קבצים ברג'סטרי ועדיין כלוווום!! ביצעתי סריקת וירוסים..כלום! אבווד עיצות מבקש שמישהו יעזור לי בקשה.. מי שמתפתח את הוירוסים האלה מות יומת!! מה משעמם לאותם ילדי כאפות האלה חנונים מחורבנים..אשכרה מבזבזים את זמנם בשביל לפתח תוכנה שתהרוס לאחרים, חולי נפש אומללים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שחותכת שירים תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
:AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למעקב אחרי הוצאות רישום וכו' .... תנו לי בבקשה שמות של תוכנות תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם למשתמש מסוים הוגדר שכל הזימונים שלו יגיעו אל המזכירה שלו אשר מנהלת לו את היומן ואכן עד היום זה עבד בסדר. מדובר באוטלוק XP וexchange2000 בימים האחרונים המשתמש מקבל הודעות למייל על כל שינוי שנעשה ביומן המייל הזה הוא אינו זימון ולא ניתן לאשר אותו איך נפתרים מזה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמכוונים אותה לשעה מסויימת ואז היא נדלקת, או אפילו שאפשר להכניס לתוכה שירים (בפורמט MP3 למשל) ואז היא נדלקת ומשמיעה את השירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, שכן שלי הוא קבלן נוף, הוא בונה גינות בצורה שתהיה אסטתית ויפה. הוא ביקש ממני למצוא לו איזושהיא תוכנה (גם לא חינמית) שתעזור לו לתכנן את הגינה ואולי גם לראות איך כל העניין יראה עוד לפני ביצוע העבודה . מישהו מכיר תוכנה שכזו? אולי תוכנה לסרטוט בתים תתאים גם? (מישהו מכיר תוכנה טובה לסרטוט כללי? [אולי אפשרי להתאים אותה לצרכים הספציפיים]) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תקבצים. היה לי קובץ BIN ששקל 872 מגה ולא יכולתי לצרוב אותו (היה לי את ה CUE שלו) אבל למרות זאת הנרו אמרה שהקובץ גדול מדי ולא יכולתי לצרוב אותו על דיסק של 700 אז מה אני ברוב חכמתי עשיתי?! ;D הוצאתי את כל הקבצים שיש בבין למחשב ואז צרבתי אותם כשהם בחוץ וכמובן הכל עבד בלי שאלות.... יש לכם רעיונות אחרים אולי? (סתם בשביל הקטע) וניסיתי עם WINRAR לקבץ את הבין זה היה נכנס רק בשני דיסקים..... אחד 700 והשני עוד 100 מגה איזה משחק דפוק....
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הי. יש לי כמה סרטים בקידוד של Xvid.Divx. ושאני מנסה לראות אותם אין לי Sound. התקנתי את הCodec של Xvid וDivx וגם את הAc3. עכשיו לחלק המוזר: אם אני משתמש בתוכנה כמו BsPlay או בנגן של הDivx יש לי Sound בשני הפורמטים. ושאני מנסה להפעיל את Windows MP הוא רושם למטה שהוא מחפש Codec ולא מוצא אותו. והוא נותן לי להיכנס לאתר הזה. ואם תיראו האתר הזה ממש אבל ממש לא עוזר. ניסתי לרשום את זה בGoogle ולא נתן לי תוצאות שיכולות לעזור לי. ניכנסתי לSub Center והורדתי את כל הCodec שלהם והתקנתי וכלום. ניכנתי לאתר של Windows MP9 והורדתי משם את כל הCodec של תמונה וקול. ועדיין כלום. אני כבר לא יודע מה לעשות.. איך זה שבBsplay וRadLight ובנגן של Divx זה עובד חלק אבל בMp בעיה עם הCodec. הMp9 הוא בגיר…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בד"כ כשלוחצים Ctrl+Enter זה אמור להוסיף את הסיומת יום אחד זה פתאום הפסיק להוסיף לי ..וזה לא מוסיף לי יותר..מישהו יודע איך משנים את זה?!
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-