תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 1 והטלויזיה בתור 2 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר1)?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש איזושהי תוכנה ידידותית למשתמש שמייבאת דואר אלקטרוני למחשב (כמו OUTLOOK) שאפשר להוריד וגם כאשר התוכנה לא פתוחה שיראה לי שיש הודעות חדשות.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקנתי ITUNS,איך אני מעביר את כל השירים שלי לתוכנה באופן אוטומטי? כשפתחתי את התוכנה נוספו לי רק עשרה שירים,ויש לי יותר מ3000 שירים שלפני הפרמוט שעשיתי עלו לי אוטומטי עם התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני מחליף מחשב ואני רוצה לגבות את כל האימיילים שלי ואת כל אנשי הקשר שלי מהאוטלוק אקספרס 6 למחשב החדש כך שיהיו בתיקייה הנכונה עם התאריך וכו'. איך לעשות זאת.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי למחשב סלוני כרטיס מסך ATI X1950 בעל יציאת VIVO ומטרת המחשב היא להיות טלויזיה סלונית (בעבר היה לי ALL IN WONDER ואז לא היתה בעייה) מסתבר שכל התוכנות שמצאתי עד עתה בעלות פונקציית TV (הפעלה של ה VIDEO IN על המסך + פונקציות כמו שמירת סרט וכו') מסתמכות על קיום כרטיס TV במחשב אחרת הן לא פועלות. וזה די מטומטם כי ה VIVO אצלי כבר מחובר לממיר ואם אני מפעיל CAPTURE אני רואה טלויזיה בכיף - אבל זה בחלון קטן ודורש הפעלת תוכנת עריכה וכו' -זה לא פתרון ראוי. אני מחפש תוכנה שיודעת להשתמש ב VIVO כדי להציג את ה VIDEO IN על מסך מלא - בלי כל הפרוצדורה של לפתוח פונקציית CAPTURE בכל מיני תוכנות אחרות. תודה מראש וכל הכבוד למוצא הישר, עומר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי! כיצד אני צורב קבצי DVD בנרו אקספרס 6 שיעלה בDVD ביתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי חברה לפני שעתיים דיברתי עם חבר שלי ופתאום הMSN התנתק. מאז אני יכול להכנס לMSN כמו תמיד אבל כשאני פותח שיחה איתו המסנג'ר נתקע ו''לא מגיב''. הבעיה היא שזה קורה רק איתו (אחרי שדיברתי איתו והMSN התנתק). ניסיתי להתקין מחדש,לא עזר. ניסיתי למחוק אותו מהרשימה ולהוסיף וגם לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אוקי, אני משתמש בקלינט Azureus יש לי רשת ביתית וזה מאיט מאוד את ההורדות. אני מעוניין לפתוח פורטים ואני לא יודע איך? וגם אני לא יודע מה הפורט של התוכנה, אלה עם כן זה המספר הזה שמופיע בהגדרות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הורדתי 3 קבצי RAR ניסיתי לפתוח אותם וזה כותב לי the volume is corrupt אצל חבר שלי זה כן עובד אז הקובץ לא פגום... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המעבד עובד על 100 אחוז ואני לא עושה כלום [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את nero 7.0 premium addition. השתמשתי בתוכנה, צרבתי דיסקים, בקיצור הכול היה טוב. עד שיום אחד... כשרציתי להפעיל את התוכנה - התוכנה קרסה :'( (הופיע החלון המוכר שהתוכנה נתקלה בבעיה וצריכה להיסגר). ניסיתי הכול - החל מלעשות restart למחשב, וכלה בלהוריד גרסה אחרת של nero ולהתקין אותה... ושום דבר לא עזר - התוכנה עדיין קורסת!!! האם למישהו יש מושג מה הסיבה לקריסה? תעזרו לי! :-\
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום בירצוני להקליט שיחות טלפון (טלפון קווי) ואני לא יודע איזה עם יש אפשרות קזאו בכלל אז עם מישהו מכיר דרך אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך כדי שאני אוכל להכניס טאג. אני יודע שזה פוגע באיכות וכ'ו. אל תתייחסו לזה. תודה. נ.ב לא cdex
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעייה כאשר אני משתמש באשף ההורדות של מוזילה ההורדות ממש איטיות (בדר"כ 15KBPS ופחות) הבעייה מתרחשת רק כשאני מנסה להוריד מחו"ל בארץ אין שום בעייה. כשאני משתמש לדוגמה במקסטון כדאי להוריד המהירות מצויינת ללא קשר עם זה בחול או בארץ. רעיונות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-