תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באיזו שפה כותבים סקריפטים למקס? אם יש לי מבנה שמורכב מצינורות מרובעים, שאמורים להתחשב בזוויות השמש ולשמור על תאורה סבירה בחלל המבנה.ז"א סקריפט שיגדיר את זוויות השמש שזה אמור להתחשב בהן ושהצינור ירוץ לפי זה. מכיוון שמאוד מורכב לתכנן את זה בחתכים חשבתי שאם ניתן יהיה לכתוב סקריפט במקס שיתן את המבנה הראשוני שממנו אני אוכל להמשיך ולפתח את המבנה זה יעזור לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי לי מחשב לחדר, וכל ההיסטוריה של האייסיקיו נמצאת במחשב השני. האם יש דרך להעביר את ההיסטוריה מהמחשב הקודם לנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בקיצור אני לפעמים הולך לחבר או הולך לישון ולא מכבה את המחשב בגלל שיש משהו שאני מוריד או כל דבר אחר. אני מכבה את המסך ופשוט כשאני מתעורר בבוקר אני רואה שהמחשב עשה LOG OFF ואני צריך להכנס לXP מחדש וכל התוכנות עולות מחדש יש למישהו פתרון אך להפסיק את השטות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
דף הבית נפתח לי עם איווט (אייגוגל).. טבים נפתחים לאו וגם הדפדפן יחסית ל-7
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם אולי אתרים לאימיול כמו שפעם היה את האתר LIONETWORK?האם ישנם אתרים כאלו גם בעברית וגם באנגלית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בכל התחברות לHOTMAIL אני מקבל את החלון הזה לא משנה מה שאני עושה : עידכנתי לאינטרנט אקספלורר 8, ועדיין הבעיה נמשכת. גם עם כרום. לא מצליחללגשת למיילים ולא למחוק ולא לכתוב חדשים. מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
זה פילטר שמעתיק את הסרט אחד לאחד... :s05: ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה בתוכנת הדואר Outlook: כאשר אני שולח אימייל קופצת הודעת שגיאה שיש בעיה בשליחת האימייל. הבעיה העיקרית היא שהאימייל כן נשלח, אולם מכיוון שהוא נשאר עדיין בתיבת הדואר היוצא בגלל השגיאה בשליחה אז הוא ישלח שוב בסבב האוטומטי הבא של ה"Send\Receive". זה יצר לי מצב ממש לא נעים לאחר ששלחתי אימייל בלילה והלכתי לישון לפני שהשליחה הסתיימה וכמה מחבריי (בעיקר בעלי תיבת דואר של 1G ומעלה...) קיבלו אימייל אחד מאות פעמים עד שקמתי בבוקר והפסקתי את התוכנה. מצורפת הודעת השגיאה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
זוהי התוכנה שמגיעה עם כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב K.S.P לפני כחצי שנה ב 420 ש"ח. 1. האיכות לא משהו אבל קצת שיחקתי עם אפשרויות הוידאו וטיפה שיפרתי את זה והייתי רוצה לדעת איך עוד אפשר לשפר את איכות הצפיה. 2. כשאני לוקח תמונת מסך ומדביק את זה בפוטושופ (הייתי עושה את זה כמובן בצייר אבל נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא את זה ל-XP) אז במקום של התוכנה רואים שחור במקום התמונה וגם כשזה במסך המלא אז רואים שחור בתמונת המסך אז איך אפשר לקחת תמונות מסך עם התוכנה הזאת ושיראו את התמונה בתוכנה). 3. חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה אחר קצת יותר יקר ואיכותי אבל הטכנאי שלי אומר שלא כדאי אלא רק אחרי שיתחילו לשדר בארץ באיכות HDTV ורק אז לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני אראה את ההבדל. אני בטוח ששכחת…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עכשיו,יש לי אייקון שאני רוצה למחוק אותו מהשולחן עבודה, ופשוט הוא לא רוצה.ניסתי SHIFT+DELETE ולא עובד. אני צריך המלצות איך למחוק אותו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לייצא את כל הנתונים שיש לי בלוח השנה של היוזר שלי באוטלוק ולטעון את זה לתוך לוח שנה של משתמש אחר (שנינו עובדים בOutlook 2003)? נראה לי צריך לייצא את זה בקובץ בעל סיומת VCS או משהו כזה. שמעתי שזה נקרא גם icalendar או vcalendar מקווה שלא עשיתי סלט במושגים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחד בעבודה (אחד הראשי צוותים שלי) נכנס לפעמים למחשבים שלנ (לכל אחד יש סיסמא משלו אבל יש לו אותם),השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנה או אפליקציה שאני מתקין ושם אני יכול לשים עוד איזה סיסמא או לנעול עוד איזה חלק במחשב ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה.. כשאני מחלץ קבצים בווינראר או מעתיק קבצים הפעולה לוקחת שנים. חילוץ שלקח לחבר שלי דקה בדיוק, לוקח לי כמעט שעתיים. יש לי את הגרסא הכי חדשה של ווינראר והכל נראה טוב אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-