עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kodi,

משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by avimw,

בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי את נורטון 2007 וזה נותן לי את ההתראה שה 2006 נתן לי - שנשארו לי עוד כמה ימים לתוקף העדכונים.. חשבתי שאם אני מתקין את הגרסה החדשה זה אמור לתת לי עוד שנה של עדכונים... לא? יש רעיונות מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by ep2,

שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Meir787,

כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. זה מאוד חשוב לי. מישהו יודע\יכול לעזור?

8. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 מערכת הפעלה WINXPPRO לוח אם של אסוס כאשר אני לוחץ התחל וכיבוי לא ניפתחת תיבת הכיבוי של המערכת הפעלה המחשב לא ניכבה ,אני נאלץ לכבות ידנית במארז.! האם מישהו ניתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by kobibo,

מה קורה לתוכנות ה Trojan כמעט כל תוכנה שמעדכנים אותה פשוט מפסיקה לעבוד וצריך אח"כ לבצע רישום באתר של התוכנה. הייתה לי את ה trojan remover והייתי דיי מרוצה ממנה אך כאשר נסיתי לעדכן אותה היא הפכה לי ל trail . הורדתי את תוכנת ה Anti-Hacker&Trojan Expert אך לא ניתן לעדכן גם אותה,גם אתר הבית שלה כבר לא קיים. אנא עזרתכם ואו המלצה לתוכנה טובה שיהיה ניתן לעדכנה אוטומטית מהאינטרנט ללא חשש שגם היא תפסיק לעבוד.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by Believer69,

היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by arche,

שלום לכולם יש נייד ASUS M5 עם בעייה מוזרה מעוד עם שינוי שפה של אנגלי\עברית. כאשר אני רושם ב WORD או ב-notepad אין בעיה לשנות בין עברית לאנגלית או ההפך דרך alt+shift . אבל כאשר אני רוצה לרשום משהו ב-IE בעברית או באנגלית אני לא יכול לשנות דרך alt+shift את השפה.אני לוחץ ALT+SHIFT וזה לא משתנה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. :s05:

12. Started by emailaya,

שוחררה גירסה 2.4.2 של תוכנת הדואר החינמית: emailaya זו גירסת ביניים לקראת שינוי מאסיבי של בסיס התוכנה מתוך מטרה לעשות אותה מהירה וגמישה הרבה יותר ממה שהיא היום בינתיים אתם מוזמנים לנסות ולהנות מהגירסה הנוכחית שינויים מגירסה קודמת: הוספת כתובת למענה לכל חשבון קיבוץ כל קידומות המענה לקבוצה אחת בתצורת תגובה[4]: נושא לאפשר/לנטרל את אפשרות הרסס קידוד ידני של תוכן מכתב שינויי עיצוב למסך שליחת מכתב אפשרות למיון עולה/יורד לפי תאריך לכותרות רסס תיקוני באגים לינק לגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il לינק לגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע רעיונות לפיתוח התוכנה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by RayZ,

כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by Bearzz,

שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by Mighty,

שלום לכולם, אני מחפש משהו מאוד ספציפי כבר המון זמן...יש את חבילת הקודקים של DIVX 5.2.1 וזה מגיע עם toolbar של google ועוד player והרבה דברים מיותרים. עכשיו אני מנסה כבר המון זמן למצוא רק את הקודק הספציפי שטמון בחבילה הזו... כלומר שאני אתקין את הקודק בלי כל התוספים. מדובר בקודק DIVX 5.2.1 אם אתם רוצים יש אותו פה: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=23&s=40 אשמח לעזרתכם אלדר.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by ag43,

משום מה היום הדפים באתר (HWZONE כמובן) לא מפסיקים להיטען לי למרות שכל המידע כבר מופיע. אני משתמש בFF. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. אימייל: kapualex@gmail.com

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by IlanF,

הפעם סטים נתקע בעדכון על אחוז אחד... למישהו יש עצה מה לעשות? איך לגרום לסטים להתעדכן בצורה נורמלית? עריכה.. איכשהו התחיל לעבוד אחרי שהצלחתי להתחבר לSUPPORT של סטים...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by טייגר,

בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני לא מצליח להפעיל הורדות מסוימות (את קבצי ההתקנה) אני מוריד אותם לחתיקייה בדסקטופ שנקראת הורדות. הבעיה שהוא לא מצליח להפעיל משם (כותב לי שגיעה בקובץ התקנה) אני צריך להעתיק ישר לדסקטופ כדי להצליח להפעיל אותם. עכשיו התקנתי מחדש את הווינדוס (בלי לפרמט) בכונן הקשיח ישנה תיקייה ישנה שנקראת הורדות גם כן, האם זה בגלל זה? למה זה, גם הורדות חדשות לא פועלות... ככה וזה לא טוב שהכל בדסקטופ זה מעצבן...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by ella11,

שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by zilbermm,

קניתי SONY HC40 ואני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לעשות CAPTURE ועם איזו ENCODING ל-DVD אם אפשר אז גם הסבר באיזה פורמט לעשות CAPTURE תודה

25. Started by edoson,

המסנג'ר החדש תומך בהגדרות שרתי דואר נוספים, מעבר להוטמייל. מישהו יודע מהם הגדרות שרת הדואר של יאהו? ומה בנוגע להצפנת SSL? קיימת? תודה , עידו.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים