עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "

2. Started by RayZ,

מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by smtm,

מערכת ההפעלה היא XP HOME ENABLED עם הדפדפן שמגיע איתה (6). לפני זמן מה נעלמה לי שורת הסטאטוס בדפדפן (בשורה בתחתית הדפדפן, בה מופיעים סטאטוסים שונים). במחשב מוגדרים 2 משתמשים ורק לאחד מהם היא נעלמה. ניסיתי לחפש ב-OPTIONS ולא מצאתי כל אפשרות כזו. החזרת ה-OPTIONS לברירת המחדל לא עזרה. מישהו יודע ? מכיר מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by דני זוקו,

יש לי 9800gtx ו vista ultimate 32 bit כבר הרבה זמן שאני מנסה להתקין דרייברים ולא מצליח. ניסיתי להתקין עכשיו את ה 180.24 החדש והוא רושם כרגיל שהמערכת לא הצליחה להתאים את עצמה או משהו. תודה לכל העוזרים.

7. הבקשה בכותרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי על המחשב שלי Microsoft Visual Studio 8 ואז הסרתי אותו בצורה לא הכי נקייה לפי דעתי...(אני אני עדין ראה אותו בWindows Update) עכשיו אחותי צריכה ללמוד עליו ואני צריך להתקין אותו שוב ועכשיו הבעיה.... כאשר אני נכנס להתקנה הוא לא נותן לי אפשרות של התקנה אלה רק "לתקן" את ההתקנה אז אני עושה את זה וזה עובר שני שלבים ובשלב השלישי זה מפסיק ונותן לי שלח אל תישלח.... למה זה? אך אני יכול להתקין את זה בכול זאת... תודה מראש מקווה שזה הפרום המתאים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by גינגית,

יש מישהו שמבין בתוכנה הזאת? נתקלתי בבעיה והגרסה שלי לא נתמכת ע"י החברה

10. Started by davidcohen,

שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. Started by Bose,

שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.

13. Started by rjjb7,

נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by ex_,

פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by yotamoo,

טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by eladbu,

יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by nadav_83,

התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני ממליץ לכולם לנסות את הדפדפן FireFox אני בטוח שרובנו כאן מכירים, או לפחות שמענו עליו, אבל הרבה לא ניסו. www.getfirefox.com וכל מי שנהנה מהדפדפן, מוזמן לעזור להפיץ אותו כמה שיותר.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היי חברים התקנתי את הדרייברים של הלוח אם , כרטיס קול מובנה , תחילה היה קול ועכשיו אין קול משום מה , בבדיקה של ההגדרות קול יש קול- לא במשחקים לא בסרטים ולא במוזיקה אין בכלל. האיקון של הרמקול מצד שמאל מסומן באדום, בדקתי את הפקדים של הווליום כולם למעלה. מערכת הפעלה: VISTA 64 תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by payback,

אוקיי, אז יצאה הגירסא החדשה, אז החלטתי לנסות לשאלתי: איך מאפשרים שדרך החיפוש (שהגדרתי אותו ב-Deskbar) יפתחו לי חלונות האינטרנט דרך דפדפן ה-FF? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.