עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by m_g,

הכנסתי את כל ההגדרות הנכונות וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי אחרי איזה 15 שניות The action cannot be completed. The connection to the Microsoft Exchange Server is unavailable. Your network adapter does not have a default gateway. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. אני מנסה להתקין על מחשב חדש לגמרי, והחיבור לאינטרנט בסדר גמור, ניסיתי גם דרך הWIFI וגם דרך כבל וכלום לא עוזר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hellfire03,

משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by crovei,

אני עורך סרט שצילמתי במצלמת ווידאו mini-dv, ועכשיו אני קצת בבעיות בסוף.. אחרי שערכתי וסידרתי הכל קיבלתי קובץ avi ששוקל 5.5 ג'יגה. מה שאני רוצה לעשות זה לצרוב אותו על DVD ולראות אותו במכשיר DVD רגיל.. אז קודם כל אני צריך להקטין אותו ל-4.7 ג'יגה כדי שייכנס לדיסק DVD רגיל, ואחרי זה אני צריך לצרוב אותו בצורה מסויימת כדי שהוא ייפעל על מכשירי DVD רגילים ללא בעיות.. (חיפשתי ב-nero אבל לא מצאתי משהו..) זה ממש דחוף לי להיום בערב.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

היי, אני צריך לעצב תמונה כלשהי בפוטושופ ואח"כ להדפיס אותה (גודל רגיל). אני מניח שאת הסטנדרטים לגדלים יש בתוכנה, כלומר כמה אינצ' על כמה אינצ', אבל צריך לשנות עוד משהו? למשל DPI או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי יש לי המון הורדות שאין להם בכלל סורסים .. איך אני יודע כשאני בתוך התיקיה של הטמפוררי איזה קבצים כדאי למחוק. ואיך אני יודע איזה קובץ שייך לאיזה הורדה. תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  8. אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Goten,

קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by VanGuard,

כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. אני רוצה להגביר את המיקרופון דרך המחשב ואני לא מוצא את הSTREO MIX בדרייבר של WIN 7 ב XP היה אותו ... איך אני מגדיר סטריאו מיקס ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by shark,

אני מוריד הרבה מאוד סרטים מקאזה באיכות טובה מאוד בdivx והשאלה שלי אם יש אפשרות לשנות פורמט (ולשמור על אותה איכות ) כדי שאני יוכל לצפות בהם ב dvd הביתי שלי כמובן שיש לי צורב

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by shuy,

אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. כמובן אני מדבר על אותם באנרים מבוססי פלאש הנתעבים שחוסמים לי את כל צד ימין של האתר (כל אתר) ובמיוחד אלה שאי-אפשר לסגור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003580042&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

כך דווח מהאתר Neowin קישור למקור דף ההורדה

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by FlyBoy,

אני מחפש תחליף לתוכנה הזאת. הכי חשוב שיהיה אפשר לטעון כתוביות...שמעתי על Radlight..האם היא שווה משהו??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה??? WTF??? הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)! ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Doron Rosenzweig,

1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?

20. Started by 114508534,

אני משתמש בפוטו שופ 8 עם תמיכה בשפות מזרח תיכוניות .היום בזמן עריכת מסמך גיליתי שאין לי פונטים של "גוטמאן" בפוטושופ וזה בידיוק מה שאני צריך . ניסיתי לחפש איפה אני יכול להוסיף פונטים אבל לא מצאתי , בבקשה תעזרו לי ........ תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום לכולם, כשאני מריץ את דפדפן כרום, הוא נתפח במסך מלא וסוגר את כל התוכנות ומשתלט על המסך, אני לא יכול לפתוח שני חלונות של הדפדפן או להריץ אותו במקביל לעוד תוכנה ברקע, לא יכול למזער אותו ולא רואים רואים את הTASK BAR תוך כדי . צירפתי PS של המסך שלי, אני רוצה רוצה לראות את הדפדפן כמו בווינדוס 7 תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. הי, רכשתי רישיון של אופייס, לאחר הורדת התוכנה והפעלת ההתקנה אני מקבל קוד שגיאה 1012 , האיטרנט עובד בצורה טובה כמו כן יש לי מספיק שטח פנוי , לא הותקן לפני זה שום גרסא של אופיס למעט האון ליין אופיס , ניסתי כל דבר שקראתי בתאר התמיכה של מיקרוספוט ,אשמח לעזרה

24. שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.