תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי התקנת סדרת העידכונים האחרונה אין לי גישה למימשק של החלונות גם לא במצב בטוח. יש לי דיסק גבוי עם מערכת הפעלה שאיתו אני יכול לעלות לגשת ולקבצים במערכת הבעייתית אבל אני לא לא יכול לבצע אתה את תיקון המוצע במאמר של מיקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/909444 המחשב הוא בודד עם יוזר אחד ואין לי בכלל לשונית של אבטחה וכמובן ההגדרות שאני רואה עכשיו הם של המערכת התקינה. במחיצה REGISTRATION יש שני קיבצי CLB וקובץ CRMLOG יש עצה? או אפשרות להסיר את העידכון אפילו שאני לא מחובר למערכת? גירסה WinXP Pro SP2
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x1900gt ומסך של viewsonic. אני לא מצליח לחבר את המסך ב- dvi- רק דרך ה-vga. כשאני מנסה לחבר אותו ב dvi אני מקבל הודעת no signal כשחלונות עולה. ניסיתי לשנות תדר ריענון ל- 60 הרץ-כלום. אני עובד עם ויסטה. ב-xp ה- dvi עבד אבל רק כשהדרייברים לא היו מותקנים. כשהתקנתי אותם אז הייתה לי אותה בעיה. מה עושים? (ד"א- יש הבדלי איכות בין dvi ל-vga?)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Word 2003. כל מסמך וורד באינטרנט שאני מנסה לפתוח אני מקבל הודעה שאומרת לי "המרת קובץ" ואז אני צריך לבחור את הקידוד של הקובץ. בכל מקרה מתקבל קובץ בג'יבריש. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. התקנתי מזמן תוכנה שהופכת ווינדוס לחוקי ככה שהטענות של ווינדוס לא חוקי נדחות על הסף.... ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל לא ממש הבנתי ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ערב טוב! יש בעיה בדמון טולס.. זה מתקין חלק 1 וירטואלי ובהתקנה של החלק השני זה כותב UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES. מה לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שהתוכנית נסגרת או אינה מגיבה ccApp מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו מאוד ספציפי כבר המון זמן...יש את חבילת הקודקים של DIVX 5.2.1 וזה מגיע עם toolbar של google ועוד player והרבה דברים מיותרים. עכשיו אני מנסה כבר המון זמן למצוא רק את הקודק הספציפי שטמון בחבילה הזו... כלומר שאני אתקין את הקודק בלי כל התוספים. מדובר בקודק DIVX 5.2.1 אם אתם רוצים יש אותו פה: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=23&s=40 אשמח לעזרתכם אלדר.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משום מה היום הדפים באתר (HWZONE כמובן) לא מפסיקים להיטען לי למרות שכל המידע כבר מופיע. אני משתמש בFF. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: K8-NF9 ATHLON64 3000 GFORCE 6200 WD2500KS אם לא ציינתי משהו תודיעו לי. איך אני יכול לדעת מה הקריאה זאת?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בקיצור אני החלטתי להתקין את Kaspersky אבל בשלבי ההתקנה הוא אומר לי שקודם כל צריך למחוק את ZA למה? ZA הוא פיירוול וה- Kaspersky הוא אנטי וירוס לא?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת באיזו תוכנה אוכל להמיר קובץ של WMV, AVI לקובץ של MP4 בכדי שאוכל לצפות בסרט באמצעות הנגן? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המקודדים האלה http://img168.imageshack.us/img168/8785/38995647hz3.jpg
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, מאז שהאתר וואלה שינה את העיצוב שלו לאחרונה לוקח לו שעהההה פשוט להיטען- תחילה לא הבנתי למה, אבל אז שעשיתי disable לקספרסקי - וואלה נטען בשנייה. (וכשהיה את העיצוב הישן הוא גם היה נטען בשנייה) . אז כנראה שהתוכנה kasersky internet security 8 (הגרסא הכי חדשה) פשוט סורקת את העיצוב החדש הזה של וואלה יותר מידי זמן - עד שהוא עולה. נכנסתי להגדרות הקספרסקי לקטגוריה web traffic והכנסתי את וואלה כtrusted - והדבר לא עזר. שעשיתי פשוט disable לכל הקספרסקי אבטחת אינטרנט - הבעייה נפתרה. מה עושים? אני ממש אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל הורדות מסוימות (את קבצי ההתקנה) אני מוריד אותם לחתיקייה בדסקטופ שנקראת הורדות. הבעיה שהוא לא מצליח להפעיל משם (כותב לי שגיעה בקובץ התקנה) אני צריך להעתיק ישר לדסקטופ כדי להצליח להפעיל אותם. עכשיו התקנתי מחדש את הווינדוס (בלי לפרמט) בכונן הקשיח ישנה תיקייה ישנה שנקראת הורדות גם כן, האם זה בגלל זה? למה זה, גם הורדות חדשות לא פועלות... ככה וזה לא טוב שהכל בדסקטופ זה מעצבן...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות עם UBCD4Win והיא לא יוצרת לי קןבץ ISO למרות שה create iso image מסומן. אני מקבל תקייה עם כל הקבצים. איך אני יוצר ISO ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להוריד חומר מהרשת [סרטים, משחקים, תוכנות] - שיתוף בתוכנות כמו kazza או על ידי torrents? ומה לדעתכם תוכנת השיתוף\torrents הטובה ביותר? [דרך אגב - עשיתי חיפוש מכיוון שהנחתי שזה נושא חם, השקעתי בכך לא מעט זמן ולא מצאתי משהו עדכני - אולי זה בגלל שאני חלש בחיפושים - במקרה וטעיתי אז סליחה, ואשמח להפניה לתרד בנדון]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-