עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. http://img214.imageshack.us/img214/4279/mv2playertv8.png

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by g1zey,

הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by klips,

המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. שאלה בכותרת ^ תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by wooper,

הי יש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפט דוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to school מסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל) אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמך איך מסדרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. מחפש תוכנה טובה לעדכון דריבריים?

8. Started by avivlyaviv,

היה לי שלושה ימים בערך שהאנטי וירוס (קספרסקי)שלי לא עבד אבל סידרתי אתזה. הבעיה שהאנטי וירוס מצא לי איזה 10 וירוסים (טרויין) והוא מוחק אותם אבל הם כל הזמן חוזרים. יש לי בעיה בFF שאני די בטוח שהיא קשורה לוירוס: הרבה אתרים לא נפתחים כמו HWZONE GOOGLE.... אבל חלק כן. באקספלורר אין את הבעיה הזאת. מחקתי את הFF והתקנתי מחדש ועכשיו איך שאני מפעיל אותו הוא קורס. בIE כל איזה דקה קופץ לי חלון כזה(לא פרסומת) שרושם שיכל להיות שהנתונים שאני נמצא בהם עכשיו יעברו לצ שלישי והוא מציעה לי איזה תוכנה אנטיספיי, אף פעם לא קפץ לי מודעה כזאת.(זה קורה סתם בוואלה גוגל...) מה לעשות? עשיתי סריקה בSELF MODE זה לא עזר מה אני יכל לעשות?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. Started by Swed,

יש לי שאלה מאוד חשובה... אני רוצה לחלק את אחד הHDD שלי ל2 ואחר כך להחזיר אותם לאחד אפשרי ? ואם יש תוכנה אחרת שאפשרי בה איזה תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. הסרת תוכניות בעיה אפשר בבקשה שאני מנסה להסיר את התוכנה הוא כותב לי את זה ולא נותן לי להסיר אותה. ניסיתי אם התוכנה add remove וגם לא נתן לי . מישהו יודעה איך אפשר להיתגבר על זה ולהסיר אותה מהמחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by amisha,

ניסית להשתמש ב MOVIE MAKER והיא הוציא לי פלט לא טוב (הוידאו ביחס לא נורמאלי...) ופרימייר קשה שכזו.... אני סה"כ צריך תוכנה שתעזור לי להוריד את הפרסומות מהתוכניות שאני מקליט ואח"כ לחבר לקטע אחד ארוך. הצעות ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by UDMAN,

אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!

14. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק? גם ל-FTP טוב. 5 זאת הגירסא הכי חדשה של E-Jay, נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. בטא http://www.microsoft.com/israel/windows/windowsmedia/mp10/default.mspx זוהיא גירסא סופית ולא בטא

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Mishmish,

איך הופכים קובץ sub ל-ssa או srt ?? תודה !

17. כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by XDude,

באתר שלהם יש : Combo Standard ו MyIE2... אין לי מושג מה להוריד... אתם יכולים להסביר לי עליהם קצת? תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by GodLike,

שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. שימו לב,אני לא מדבר על התוכנה TMPGEnc אלא על TMPGEnc XPress שהיא גירסה חדשה יותר.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Kodi,

משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by gshhar,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by EvilForce,

שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. שלום חברים מאז שהתקנתי norton internet security 2004 (חוקי) יש לי בעייה בגישה ל-newsgrops ב-outlook express מודיע על ניתוק חיבור IP בדקתי בהגדרות ה-firewall ומצאצי שport 119 פתוח מערכת ההפעלה היא win 200 pro - אנגלית האם מישהו נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים