תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אממ מה שאני רוצה בגוף הנושא כבר.. לא רוצה דרך ווינדוס רוצה משו פשוט וקל עם צלם עצמי ומקליט כמו שהיה לי ונמחק לי לא זוכר מזה היה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... יש לי את הלוח אם הזה: אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול של הלוח אם. למרות שיש לי כרטיס קול נפרד...ואני לא יודע מה הדגם שלא (כי לא כתוב עליו בכלל). אז אולי תוכלו לעזור תודה, שלומי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
1) כל התקנה\הסרה של תוספת הוא אומר שזה יושלם באיתחול ואני מאתחל וזה נשאר אותו דבר... 2) SESSIONSAVER לא עובד ברגע שאני סוגר חלון ופות הוא פותח את דף הבית וללא הלשוניות שלי... 3) הוא לא מראה לי סימניות לאחר פתיחה אני צריך לפתוח ולסגור את הסמניות ואז הוא מראה... וירוסים\רוגלות וכו'... נבדקו. רסטרט.... בוצע. לקלל את המחשב, לבעוט בו וכו'.... בוצע. HELP!!!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^ תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בין Magix music studio ל Frooty loops אם יש דבר כזה. תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
פיירוואל לא יודע מה אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט המחשב נטחן ספייווארים, הצילווו
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הימיול שלי בקושי מוריד לי אני מצרף תמונה אם מישהוא יודעה מה הוא רושם לי שיענה לי זה מאוד חשוב כי לוקח לי אמון זמן להוריד וזה לא היה לי ככה לפני שבועיים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין להפעיל עליו את התוכנות הבאות: cue base photo shop רציתי לדעת אם הקיו בייס יעבוד עליו בצורה טובה או שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בשביל לעבוד עם התוכנה באופן שוטף. אני גם מעוניין לבצע הקלטות של גיטרה, קלידים וכ'ד והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני צריך בשביל לבצע את ההקלטה באופן סביר +. כמובן שאני צריך שיהיה בכרטיס כניסות ויציאות דיגיטאליות ואנלוגיות. אני די בטוח שתוכנת הפוטו שופ תעבוד ממש טוב ללא שום דאגה מהסיבה שאני לא מתכוון להשתקע בתוכנה הזו אלה רק עריכה כללית ופשוטה. מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הייף האנטיווירוס חוסם לי קובץ מסויים ושאני אומר לו לא לעשות בקובץ כלום (בחלון שקופץ לי..) הוא לא מתייחס לזה (אני נכנס לרשימה של מה שהוא זיהה וכתוב על הקובץ נמחק..), אני עושה שיחזור לקובץ מהאנטיוירוס אבל אחר כך הוא מקפיץ לי אותה הודעה ואז הוא אומר שהקובץ ימחק סופית אחרי ריסטרט.. איך אני גורם לאנטיווירוס לא לגעת כלל בקובץ הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מארז חדש והמדבקה שעליה כתוב גם הSERIAL דבוקה לי למארז הקודם.. לפני שאני קונה את המארז החדש.. אפשר להעביר אותה ממארז למארז נכון? אם לא.. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמשוייכת ל-SPYBOOT S&S, שנהגה לפעול ברקע ופשוט לבקש ממני אישור כל פעם שתוכנה נוספה או הוסרה מרשימת התוכניות שעולות עם XP (ב-MSCONFIG). מישהו יודע מה השם של התוכנה? התקנתי את S&D, והיא לא הותקנה איתה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=84826&bz=2 הסרטון שמופיע בעמוד הזה למשל,אני לא מצליח להפעיל אותו,כנ"ל לגבי הסרטונים שבynet אני מניח שזו בעיה בתוכנה מסויימת שלא נמצאת במחשב שלי או לא מעודכנת? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי הופעה שהגיעה בתיקיה של VIDEO_TS ובפנים יש כבר את הקבצים של הIFO וBUP. אני רוצה לצרוב את זה ככה שאני אוכל לקרוא את זה בDVD הרגיל אבל גם כמובן שזה יישאר בדולבי דיגיטל [כרגע ניתן לראות רק במקטעים..] תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני משתמש עם אנטי וירוס קספרסקי כבר הרבה זמן שידרגתי למחודש ומאז יש לי התנתקויות באינטרנט שהקספרסקי עושה חיפוש אוטומטי ומוצא תולעים על האיפי וכל פעם שהוא מוצא תולעת האינטרנט מתנתק לבד מה אני עושה כדי שהתוכנה לא תנתק את האינטרנט גם שהאנטי וירוס מוצא תולעת???
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא יודע מתי זה התחיל או מאיזה סיבה, אבל משום מה לאחרונה כל פעם העוגיות נדפקות. אני מתחבר לאתר, מסמן כן להתחברות אוטומטית, וכל פעם שאני חוזר אליו אני לא מחובר. פורומים (להתחבר), טראקרים (להתחבר), בלוגים (לרשום את פרטי המגיב). זה מטריף. קרה למישהו? יש פתרון ידוע? בדיקה מסויימת שיכולה למצוא את מקור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כותרת :] תודה[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:47 אוקיי.. הסתדרתי כבר =]עשיתי כמה עריכות בקובץ: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini אבל הייתי שמח לדעת איך עוברים בין הפרופילים בתוך התוכנה :s05:
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה ימים הורדתי קובץ וידאו שקודד בXVID.... כשניסיתי להריץ אותו-הווידאו פעל,אבל ללא סאונד... בהתחלה ניסיתי להתקין מחדש את הקודק של XVID,אבל להפתעתי-לא יכלתי להתקין אותו מחדש,וגם לא למחוק אותו...מסתבר שהיה קובץ פגום במערכת של הקודק שבלתי ניתן למחיקה. בשלב הבא ניסיתי להתקין את הקודקים על המחשב של אחותי ואז להריץ את הווידאו-אבל גם שם לא היה סאונד... לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הקודקים של K LITE על המחשב שלי... כשניסיתי להתקין את הקודקים,ההתקנה התחילה,ומיד הופיעה הודעה שחסר לי איזה קובץ חיוני להתקנה...כמה שניות אחר כך הופיעו כמה הודעות בזו אחר זו שבהן מצוין כי מצויים קבצי קודקים פגומים על המערכת...הייתי בטוח שאלו הם הקודקים שהKLITE התקין,ולכן לחצתי על REMOVE A…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-