עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע מה קרה אולי אחי שיחק בהגדרות בעבר זה לא היה ככה (הרקע השחור מאחורי הכתוביות )

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by pokeinhere,

טוב אז ככה: לא הדפסנו תמונות כבר שנתיים והצטברו די הרבה - אלפים. אני משתמש ב PICASA כדי להכין להדפסה אבל לבצע את הפעולות הבאות לוקח זמן על כל תמונה: 1. בחירת כפתור קרופ 2. הזזת חלון הקרופ לאיזור אותו אני רוצה להדפיס - כולל שינוי גודל 3. לחיצה על אישור 4. מעבר לתמונה הבאה הייתי רוצה להכנס למוד שבו כל תמונה מוצגת לי - אני מזיז את חלון הקרופ - ואו משנה את גודלו ועובד לתמונה הבאה. הצעות? כמו כן האם ניתן לשים תאריך על גבי התמונה ב PICASA? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. הקבצים כוללים רשומת שחזור , רק ממש לא בא לי להתקין WINRAR רק כדי לעשות REPAIR - ביומיום אני משתמש ב-7ZIP מזה שנים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by IlanF,

חוץ מפראפס ושתעבוד ביחד עם XFIRE

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by aladin_7,

אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by 1,

זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by avivkah,

שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by snirf,

אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי קבצי מידי, שמאוד עוזרים לי בדברים, אבל מה - זה נשמע כמו זבל! אז עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי את העובדה שאפשר להוריד - או סאונדפאקים לכרטיסי קול מסויימים (לי יש AC97 מובנה אם אני טועה, לא משהו מיוחד) או תוכנה שלוקחת את המידי והופכת אותו ל-wav עם סמפלים הרבה יותר טובים. וזה מה שאני מחפש. שמעתי על YAMAHA S-YXG (אם אני לא טועה) ועל ROLAND SOUNDCANVAS, אבל את שתיהן לא מצאתי (בעצם את הימאהה כן מצאתי אבל היא לא מתאימה לווינדוס XP) אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע מאיפה להוריד את התוכנות האלו או אחרות, וגם סמפלים טובים (לבאס [אפשר גם פרטלס], לאקוסטיות, לדיסטורשן מטאל, לתופים בעיקר, אבל אשמח לעוד דברים) אשמח שיודיע לי!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by alex15,

אני מחפש איזושהי תוכנה ידידותית למשתמש שמייבאת דואר אלקטרוני למחשב (כמו OUTLOOK) שאפשר להוריד וגם כאשר התוכנה לא פתוחה שיראה לי שיש הודעות חדשות.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  16. ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. ---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by אברם מהמכולת,

אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?

19. השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by eegg,

יש לי כרטיס טלוויזיה אבל יש לי בעיה עם התוכנה שבאה איתו ואני צריך תוכנה כדי להקליט תוכניות על המחשב וגם להקליט קלטות לדיוידי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by danezeq,

פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Myrath,

שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlomy79,

שלום לכולם ברשותי נגן וידאו למחשב בשם GOM הוא אחלה נגן אבל יש לי בעיה אחת איתו והוא כיוון הכתוביות בעיברית לדוגמא אמור להיות ככה שלומי הלך לגן זה מראה לי תתרגום משמאל לימין וזה מעצבן ניסתי להחליף פונטים בתוכנה לא עוזר אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/a/m/e/f/r/e/a/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206121816365746/200408220454028895/untitled.JPG

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.