עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. כי כשצורבים בנרו הוא לא נותן אפשרות לסדר את הטראקים לפי הסדר שאני רוצה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by BURTON,

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe תתחדשו ;D

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  4. שלום לכולם, אני בדרך כלל מקפיד על הכותרת, אבל הפעם זה באמת דחוף לי! אני צריך המלצה לתוכנה שתכבה את המחשב לאחר זמן קצוב. תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by dbx22,

אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. הייתה לי תוכנה כזאת פעם שנקראה MULTICQ (משהו כזה... ) אבל כנראה שזה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא אותה אחרי שחיפשתי די הרבה... מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by edoson,

משום מה התמונות ב ADOBE לא נראות כמו שהם באמת. כלומר יש הטיה לכיוון מסוים של הצבעים ואז אני לא יכול לשפץ כלום בגלל שאין לי מושג איך זה נראה אח"כ! למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. יש לי בעיה... שיחקתי קצת עם הכרטיס קול והוא נראה לי קצת נדפק לי. אבל אולי זה בעיה בדרייבר או משהו כזה כי הטכנאי[הלכתי לקנות כרטיס רשת ו"על הדרך" שאלתי אותו מה עם זה]הוא אומר שזה משהו בקונפיגרציה לא נכונה או משהו כזה... הנה תמונה של ה device manger http://planet.nana.co.il/dando2004/fuckedup.jpg מה אפשר לעשות?....... להתקין שוב דרייברים או מה? תודה רבה מראש חבר'ה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. בחדשות של האתר מופיע התוכנה שאמורה להוריד את הטמפ של המחשב בזמן מאמץ נמוך של המחשב מזכיר קצת את העקרון של מחשבים ניידים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, משהו פה ניסה את זה? אני הולך להתקין את זה עכשיו ולבדוק שיפורים מי שרוצה אינפורמציה נוספת שיבקש, אני יבדוק לו בכיף. יניב

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. Started by fffSSS,

איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by hichkock,

אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. שלום חברים, הודתי את התוכנה הזו, שבעיקרון פשוט מפשטת את עניין ההתחברות לשרתים בכדי לשחק בקאונטר סטרייק (אני בטוח שאתם מכירים אותה) אבל אין לי מושג איך להגדיר אותה בצורה נכונה.... בחרתי קאונטר סטרייק, הגדרתי לו איפה נמצא הקובץ על ההארד דיסק, וכל מה שצריך אבל הוא לא מוצא תוצאות בכלל!! בטוח עשיתי משהו לא נכון.... מבקש את עזרתכם הדחופה, תודה רבה מראש ושנה טובה! ניר.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by michael1987,

שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. Started by Liran -,

שלום לכם : לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ? במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ? תודה רבה מראש , The Wizard

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  16. כמו בה xtrz הזה ושאני מנסה לשים תמונה כזו שזזה בצד הוא רושם לי the service is unavailable at this time please try later vbscript לא משנה מתי אני מנסה זה תמיד אומר את זה . ממה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Notter,

כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום לכולם אני מקבל אימלים כול הזמן מכול מיני חברה אם מצגות כאלה יפות עד לא לפני הרבה זמן הצלחתי לפתוח ולצפות בהם בצורה של מצגת בלי בעיה אבל עכשיו איך שאני מפעיל את המצגת היא משום מה נטקעת לי אבל אם אני שומר אותה למחשב ואז מפעיל את התוכנה ופותח דרך התוכנה המצגת עולה לי אבל בלי המצגת יענו רק איך שהמצגת בנויה רק תמונות ומילים ואין לי דרך להפעיל זה משום מה שאני רוצה לצפות במצגת זה נטקע לי ממישהו יודע משהו יכול להיות שזה באג בSP2?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by tomer87,

יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by Shadowman,

ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by Cr4ck,

נתקלתי בזה הרבה לאחרונה , והחלטתי לעשות משהו בנושא הרבה תוכניות , שכנראה רצות על dos מעלים לי את ההערה הבאה ( קובץ מצורף)ברגע הפעלתם . מה הבעיה פה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. וירוס? (מי שלא הבין אני מחפש תושבה מה לעשות...)

• 49 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. לא צריך ליצור מצגות רק לצפות בהם כמו שצריך, שולחים לי המון המון מצגות ואין לי איך לפתוח אותם (אני לא מתכוון לשלם על אופיס, ואני משתדל להיות בן אדם חוקי שלא משתמש בצרובים..) אנא עזרו לי לחזור למוטב, לשמור על חוקיות ולא להגרר לWAREZ :'(

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  25. תמיד היא מוצאת לי אותו, ובתיקון מסמנת כאילו היא ניקתה אותו, ופעם שניה שאני עושה חיפוש שוב פעם היא מוצאת את זה. וחוזר חלילה. לא מוזר? למה לא מתנקה לחלוטין? (רק התוכנה הזאת מוצאת לי את זה, ADWAR לא מוצא לי)

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים