עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר

2. האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

יש לי על המחשב סרט שכדי לשמוע משהו אני צריך לשים ברמקולים על הכי גבוה. נסיתי להגביר דרך Total Video Converter אבל הסאונד ותמונה לא מותאמים אחרי הקידוד החדש. יש תוכנה שתעשה את העבודה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by smack,

שלום לכולם כמו הכותרת, רציתי לבדוק אם מישהו מכם מכיר תוכנה שבה אפשר לשים סרט, ולחתוך ממנו קטע אודיו בלבד(כמו שיש בשירים מסויימים פתיח מסרט) לא תוכנה מסובכת,עדיף אפילו כמה שיותר פשוטה,אני צריך אותה למטרה זו בלבד תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. שלום בהתחלה התקנתי את Office 2007 ולא שמתי לב שהוא מתקין לי בכונן C(שאין לי שם הרבה מקום) במקום בD. עכשיו הסרתי את ההתקנה וכשנשאתי להתקין שוב הוא בכלל לא שואל אותי כלום הוא רק אומר לי להמתין(למשך שנייה בערך) ואז ישר מתחיל בהתקנה! לא שאל כלום. למה זה יש דרך לסדר את זה? עריכה: טוב הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by ag43,

מחפש תוכנה ש"תלחץ" לי על העכבר במקומות במסך שאני מגדיר מראש למשך מספר מסוים של חזרות. יש חיה כזאת? כ"כ אם יש אפשרות שהתוכנה תזהה אירועים מסוימים (לדוגמא חלון שמבקש אישור) ותגיב אליהם.

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  7. יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Wiz01,

שלום לכולם... תשמעו יש לי בעיה רצינית ויש תגמול למי שיעזור לי אז ככה בעצם הורדתי Windows Movie Maker 2 מהאתר של microsoft . (גירסה באנגלית) בקיצור אני מפעיל את התוכנה וכשאני רוצה לדוגמא להוסיף אפקט הוא יוצא מהתוכנה או לדוגמא להוסיף כתוביות בתחילת הסרט... כל מיני דברים ניסיתי לעשות וזה יוצא מהתוכנה , אגב זה קרה גם לחבר שלי :-\ סתם תמונה של מה שאני מנסה לעשות : אני רושם סתם משהו שם וזה יוצא :-[ או עוד משהו: אני לוחץ על אפקטים לדוגמא Blur וזה יוצא :-\ אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני יודה לו מאודד!!!

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by Da-Funk,

אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by llime,

לאחר פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס,המון אתרים מופיעים לי בצורה מקושקשת עם JAVA של SUN.זאת תופעה שאני מכיר ממזמן. לאחר התקנת JAVA VM של מיקרוסופט,התמונה הופכת לנקיה וצלולה-צירפתי שתי תמונות כדי להראות את ההבדל. אה-מה,קודם-כל JVM עובדת רק עם אקספלורר ומעטפותיו.פיירפוקס ממשיך להציג את אותם אתרים בצורה מקושקשת. בעיה נוספת,ישנם אתרים אשר לא עובדים עם JVM וכאשר היא מותקנת,הם לא מציגים תמונה כלל גם עם ג'אוה של SUN.ה JVM שמותקן במחשב מנטרל בהם גם את האפשרות להשתמש בג'אוה של SUN עם כל דפדפן שהוא. ועכשיו מה ש"מוזר"..... לפני הפרמוט מצאתי מדריך מפורט להסרה של JVM לחלוטין מהמחשב בצורה דומה למדריך הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=35252048 (א…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  12. שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Rhx,

אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ben_amitai,

שלום, לאחרונה הנרו 7 עושה לי בעיות מעצבנות וזה לא פעם ראשונה אני צריך תוכנה אחרת לצריבה יש לכם המלצות? חוץ מנרו6....

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by chenc,

שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hararim,

אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Omri643,

1st of all sry for my bad english' im in safe mode... problem: last week, iconnected the computer to a FHD 1080P television. now i connected my computer to my normal monitor, and the res' is still 1080P which my monitor does not suppurt. how can i change the resolution without unplugging the computer and taking it to the TV? plz answer quickly ...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by ToMeRv32,

הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לא יודע לאיפה זה קשור יותר לתיכנות או לפה בכל מקרה אם טעיתי אודה מאוד אם תעבירו את הנושא. לשאלה: יש לי אובייקט תלת מימדי נניח קוביה. יש לה 8 קודקודים, לכל קוד קוד יש נקודות ציון (coordinates) משלו. כיוון שהאובקייט הוא תלת מימדי לכן לכל קוד קוד יש גם עומק שהיצוג שלו הוא על ידי ציר ה z. בקצרה יש לי קוביה בעלת 8 קודקודים שלכל אחד מהם יש נקודת x y ו z. לצערי (או למזלי) אני לא יכול לצייר את ציר ה z על המסך כי המסך הוא משטח דו מימדי לכן אני נאלץ להישתמש בהיטל (projection) של ציר ה z על צירים x ו y על מנת לייצג אובייקט תלת מימדי על משטח דו מימדי. עכשיו הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מטיל את ציר ה z על צירים x ו y. יש לציין שאין ברצוני להישתמש ב isometric projection. אם אפשר אולי…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by DoR TnT,

אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. היי יש לי בעיית צפיה ממש מעצבנת עם פיירפוקס 2.0.05 בכל פעם שהוא טוען עמוד, העמוד זז ימינה ונעלם חלק ממנו, שהוא מסיים לטעון הוא חוזר למב הנורמלי לצרך העניין שני תמונות המחשה מצב נורמלי ועכשיו, שימולב איך נעלם החלק הימני עובד עם XP SP2 תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by liran10,

רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by H.I.V,

היי היום הנורטון אומר לי שיש לי וירוס שנקרא Backdoor blarul והוא בא מהאוברנט ועכשיו אני לא יכול לפתוח את האוברנט יותר אפילו שהתקנתי אותו מחדש מישהו שמע עליו ויודע מה הוא עושה?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.