עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by esaly,

היי! מישהו יודע האם וכיצד ניתן ליצור קובץ הגדרות של התאנטיוירוס NOD32? בקספרסקי אין בעיה לעשות את זה...וככה ניתן להתקין על כמה מחשבים ללא להגדיר כל אחד ספציפית... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by eranisra,

שלום, יש לי את הגרסה החדשה של הutorrent 1.8 אך כעת אני רואה שאם אני בודק אם הפורט מנותב כראוי אז הוא מראה לי שלא.. יש לי את הלינקסיס wrt54gl ועד עכשיו היה צריך בהגדרות של הutorrent לא לאפשר את הupnp porting אני רואה שבחדשה יש אופצייה של NAT-PMP PORTING האם אני אמור להשאיר אותה או לכבות גם אותה?? ניסיתי את השניהם דרך אגב אך עדיין לא עזר

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by achiya1,

פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by GIlan,

אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by shlomy79,

שלום לכולם ברשותי נגן וידאו למחשב בשם GOM הוא אחלה נגן אבל יש לי בעיה אחת איתו והוא כיוון הכתוביות בעיברית לדוגמא אמור להיות ככה שלומי הלך לגן זה מראה לי תתרגום משמאל לימין וזה מעצבן ניסתי להחליף פונטים בתוכנה לא עוזר אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by ShahafH,

שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by leoleo,

יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by GaTor120,

יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. http://img214.imageshack.us/img214/4279/mv2playertv8.png

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by kukuriku,

יש לי איזו בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. יש לי סרט בשני חלקים. הפורמט של הסרט MKV. אני מעוניין להשאיר את הפורמט אבל להפוך את הסרט לקובץ אחד. חילצתי את ה MKV ויצא לי קובץ סרט עם סיומת movie.h264 בשלב הזה יש לי שני קבצי וידאו בקידוד H264 השאלה שלי: מה הדרך הכי טובה לאחד אותם מבלי לפגוע באיכות ולהשאיר אותם באותו מקודד H264 יש לי התוכנה virtualdubmod אם זה יעזור? נ.ב. שמעתי שאפשר עם שורת הפקודה אפשר להתעסק עם המקודד... מה עושים? ואיך? תודה לכל מי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600 http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600&page=2 CS4 יבצע פעולות באופן מהיר יותר עם שילוב ה GPGPU של nvidia.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by g1zey,

הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Shay17,

הבעיה התחילה לפני שבוע בערך, פתאום סדר הסמלים משתנה כל כמה שעות אין וירוסים ורוגלות , אולי איזה תוכנה יצרה את הבעיה? או עדכון מסוים של הווינדוס ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  20. Started by asafgolan,

מאז שהתקנתי את AUDIOSURF הפונטים באקספלורר השתנו לי. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש והפונטים נשארו אותו הדבר. ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא שפורסמו בפורומים, אבל אף אחד מהפתרונות שהוצעו שם לא עזר לי. אז מהו בעצם הפתרון? עריכה: לא משנה, הסתדרו הפונטים איכשהו...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד HD 720P MKV H264\X264 לדיסק -DVD של 4.7GB ובדרך לצרף לו תרגום בעברית וכמובן שיוכל להתנגן במכשיר DVD (פורמט DVD או משהו..) תודה רבה עריכה: מצאתי ConvertXtoDVD

• 0 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.