עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aviad1989,

יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. אני רוצה להכין תפריט עם אופציה של כתוביות או גם אם אופציה של מגוון שפות לאותו הסרט בבקשה תעזרו לי אני מיואששששששששששש, יש לי את התוכנות DVDLAB וגם ULEAD DVD WORKSHOP אבל אני לא מבין בהם כלום

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by kobibo,

רבות דובר על תוכנות אנטי-וירוס טובות מבחינת מציאת וירוסים מבחינת משאבי מערכת וכו'... אני בטוח שגם דובר על תוכנות פיירוול למינהן . אני מחפש לדעת רק לפי נסיונכם, מהי תוכנת הפיירוול הטובה שקיימת היום? טובה מבחינת הגנה כמובן , לא מנצלת הרבה את משאבי המערכת ולא פחות חשוב שתהיה קלה לקינפוג ( פתיחת פורטים וכו' ). אודה לתגובתכם.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. יש לי ווינדוס מדיה פליר 10 אבל אי אפשר לעשים בתוכנה תירגום עברי?יש איזה תוכנה פאטץ שיהיה אפשר לראות בווינדוס מדיה פליר 10 תירגום עברי? כי התכונה אזות הכי טובה!! כי אי לוכחת 15,0000 10-10,0000 משאבי מערכת ותוכנות אחרות לוקחות 26-30!!! עם אין פאטץ או משהו לווינדוס מדיה פליר 10 אז איזה תוכנה הכי טובה לסרטים שאפשר לראות תירגום אבל הכי טובה!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by tal65,

בבקשה עם מישהו יודע באיזה תוכנות בדיוק צריך להשתמש כדי לשדר רדיו מהאינטרנט ומאיפה אפשר להוריד אותן תודה מראש : tal65

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. איזה תוכנה יותר טובה של Kaspersky Anti-Virus ? הPRO או הPersona משהו אמר לי שה הPersona יותר טוב זה נכון?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. אני מעתיקה מאתרים מסויימים חומר לword או לאקסל והעברית מועתקת הפוך, ניסיתי להפוך עם easyheb ולא הצלחתי. אולי למישהו יש ידע על תוכנה להיפוף טקסט בעיברית חזרה. אני זקוקה לכך בדחיפות. תודה

10. הסרתי תקספרסקי פרסונל שכן סרק תאאוטלוק אקספרס והתקנתי תקספרסקי פרופשיונל והוא אמר שהוא לא מצא OUTLOOK (לא אקספרסס) ולכן הוא לא מפעיל את הבודק מיילים.............מחפש תוכנה לבדיקת מיילים באאוטלוק אקספרס.תודה עריכה: או למי שיש קספרסקי פרופשונל ויודע איך להפעיל תבודק על אאוטלוק אקספרס...טנקס

11. Started by idofr,

היייייייי אנשים אז ככה אני רוצה להתקין מירנדה ושלא תגידו לי לעשות חיפוש עשיתי ולא מצאתי כלום אז ככה מישו יכול להסביר לי קצת יותר על התוכנה הזאת ושמעתי גם שיש איתה בעיות בעיברית אז אם אתם יכולים תסבירו לי איך מחזירים את זה לנורמאליואם אפשר אני רוצה גם כמה פלאג אינים 1. איי פי של האנשים ברשימה שלי 2. מי קורא לי ת'אוואי (בפופאפ) 3. אם אני יכול לראות עם מי עוד אנשים שאני מדבר איתם מדברים 4. כול דבר יעיל שעולה לכם בראש אנשים אני באמת מודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור מת על כולכם שנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by koby058,

ניסיתי כמה אך הם לא עובדים טוב עם emule למשל:mcafee+emule היה תוקע לי את המחשב אחרי כמה שעות.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ידידה שלי שלחה לי תמונה והיא היתה הפוכה (כאילו צילמו מהצד) וכשאר הפכתי אותו האיכות ירדה בהרבה! איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by dfx,

אחים שלי אני חייב עזרה!!!!! כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצי וידיאו שמקודדים ב WMV אני מקבל הודעה של שלח דוח שגיאות..,עשיתי שייתן לי עוד פרטים וזה מה שקיבלתי.. נראה לי שאני צריך את הקובץ הזה wmvcore.dll ,אם אתם יודעים מה אני צריך לעשות אז תעזרו לי בבקשה ואם לא אז בבקשה תעלו את הקובץ הזה לאינטרנט שאני ינסה לשים אותו בתיקייה של ה WINDOWS שלי.. בבקשה עזרה!!!!!!! :-\

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by ejay,

שלום , אני משתמש בפיירפוקס מאז גירסה 0.92 - למי שטרם הוריד, אני ממליץ לבקר בwww.mozilla.org . למרות שאני נהנה מהדפדפן, אני חווה התרסקויות מעצבנות מספר פעמים ביום, ותהיתי אם יש מישהו שנתקל בסימפטומים דומים - כשזה קורה, התוכנה קופאת , ובממשק של חלונות בכל מקום בו אמור להופיע חץ מופיעות ספרות -למשל בפס הגלילה שבצד החלון, או בתיבות קומבו . (ראה תמונה מצורפת) מה שחמור יותר זה שההתרסקות הזאת גוררת איתה את כל מערכת ההפעלה והפתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט . המחשב שלי- פנטיום 3 עם 256 מ'ב זכרון, על ווינדוס 98 -מהדורה שנייה . תוכנות אחרות לא עושות בעיות . כאמור, זה קיים כבר במספר גרסאות שונות של התוכנה. תודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by POD,

אם מישהו התקין פעם את התוכנה הזאת, יש לי GEFORCE 3 של ASUS, התקנתי את ה- smartdoctor והיא כל הזמן עושה לי בעיות. אחרי שהתקנתי, עשיתי אתחול, ואז התוכנה עולה אוטומטית אבל בלי אופציה לראות טמפ', מהירות מאוורר וכו' (מה שכן ראיתי לפני שביצעתי אתחול. מה הקטע ???). ואז אני עושה עוד פעם אתחול, עכשיו זה מסתדר אבל היא לא מראה את הטמפ' נכון, כלומר טמפ' המעבד היא 5- מעלות ולאחר שניה 55. ניסיתי הרבה גרסאות, ממה שניתן להוריד ברשת. ואף אחת מהן לא יציבה. מה שעוד מוזר זה שאי אפשר להוריד את התוכנה מהאתר של ASUS. מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

I am not talking specificlly on the 9.0 version, just want to remove it completely from the hard drive. cause for movies, small videos etc, i am using BSplayer and for music, i will install winamp. so how can i remove it ? Thanks!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש איך אני בודק איזה כרטיס מסך יש לי? אמרו לי שיש AIDA32 אבל בכול האתרים ההורדה אזות לא פועלת אז מאיפה אני מוריד תוכנה כמו AIDA32? קישור ישיר :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by snood,

שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Access Denied,

כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם התחלתי לערוך תמונות של כול מיני דברים שצילמתי ואני עושה סרטון קצר כזה אם מוזיקה והבנתי שיש תוכנה בוינדוס שנקראת Windows Movie Maker אז התחלתי לעבוד איתה וכול איזה כמה זמן התוכנה נטקעת לי משום מה ואז אני חייב לסגור אותה בצורה בצורה אגרסיבית שזה ctrl alt del ואז סגור את הישום משם האם קימת בעיה בתוכנה או שמה בוינדוס או שבככלל אתם יכולים הלמליץ על תוכנות מהסוג הזה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  25. ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים