תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מירנדה ואני לא מצליח לקבל קבצים(כנראה בגלל שיש לי נתב). איך אוכל לפתור זאת?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את ה2009 והמסן שממנו אני רוצה לקבל קבצים הוא גרסא ישנה יותר שמשתמשת בתיקיית שיתוף... אני רוצה שישלחו לי תמונות..מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את המשחק TACTICAL OPS ASSALUR ON TROR מהביטורנט עכשיו הבעיה שזה הוריד לי שלושה קבצים שתי קבצים בתיקיה של המשחק בשם FLT TOP ולמטה רשום לי קובץ BIN ועוד אחד שרשום FLT TOP.CUE ומתחת רשום קובץ CUE עכשיו עם המשחק ירד לי פאץ שאני לוחץ עליו פעמיים מופיעה לי שגיאה שהוא לא יכול לאתר שום גירסה של המשחק על המחשב שלי האם מישהו יודע איך אני פותח את הקבצים האילה (ואני עדיין בשוק שקיבלתי כולה 3 קבצים) תודה עידן
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי קבצי OGM ו SFV בטעות, חשבתי שהם יהיו קבצי וידאו רגילים (הם היו בתוך קבצי ביטורנט) למישהו יש מושג עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? *הערה: ניסיתי ב WMP WINAMP VLC...כלום
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש את החבילה שאמורה להיות לאפטר אפקטס Action Movie Essentials 2 שמגיעה בקבצי mov Pre keyed באפטר אפקטס כששמים את הקובץ הוא ישר מגיע עם רקע שקוף אבל בסוני ווגאס הוא עם רקע שחור וצריך לשים לו chroma key שלרוב לא טוב כמו המקורי. יש אפשרות שהוא ישר יגיע עם רקע שקוף? יש לי סוני ווגאס 9 ולחבר שלי אפטר אפקט CS3 אפשר אולי לרנדר קובץ עם רקע שקוף?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
יצרתי קובץ AVI שערכתי בתוכנת MOVIE MAKER.כאשר רציתי לפתוח קובץ זה בתוכנת VIRTUALDUB לצורך קידודו, התוכנה (VDUB) נתנה לי הודעת שגיאה, שאינה פותחת קבצים כאלו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי על המחשב מספר קבצים (פרקים בסדרה) שאני מעוניין לצרוב על DVD כך שנגן ה-DVD הביתי שלי יוכל לנגן אותם ברצף. הקבצים הם AVI בקידוד וידאו Xvid ואודיו AC3 (דיבוב בשתי שפות). כשאני צורב אותם על data DVD ושם במכשיר ה-DVD הביתי אני מקבל סאונד (רק את השפה הראשית- אנגלית) אבל לא תמונה. אני מעוניין להמיר אותם לקידוד פשוט יותר (גם אם זה יבוא מעט על חשבון האיכות) כך שאוכל לצרוב אותם על DVD פשוט. איך עושים זאת? האם יש איזה תוכנת המרה פשוטה שלא תצריך ממני הפרדות של וידאו ואודיו וכך הלאה? [move]תודה מראש על העזרה..... [/move]
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום רב אני משתמש באאוטלוק אקספרס לצורך קבלת מיילים. ישנם קבצים רבים שבמקורם הם קבצי וורד, פאוור פוינט, pdf וכו' שמתקבלים אצלי בפורמט dat. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה או לפחות לדעת מה הסיומת המקורית של הקובץ שלשלח אלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כאשר אני מוריד קובץ DOCX הוא יורד כZIP. אני צריך לעשות לו RENAME לDOCX ורק אח"כ לפתוח אותו. האם מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את הקובץ ישירות כDOCX (הגדרות בIE6)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מטרידה יש לי קבוצה מסויימת של קבצי gp5, אני אוהב אותם מסודרים בתיקיות משום מה שהעברתי אותם ללפטופ ראיתי שזה לא נפתח (העברה פשוטה, באמצעות DOK, קבצים שהיו במחשב אחד, ורציתי להעביר ללפטופ החדש) מדובר בקבצים ששלחו לי פעם במייל, אלה לא קבצים שאפשר להוריד מאיזה אתר באנטרנט, רק חלק מהם אני יכול למצוא במייל וראיתי שכשהורדתי אותם במייל דווקא יכולתי לפתוח אותם, ואני רוצה גישה לכל מה שהיה לי עד כה (במחשב הקודם) אבל לא די בזה, גם אחרי שהורדתי קובץ GP5 שהיה במייל, והעברתי אותו אחרי זה לתקייה (גם אם זו תקייה שפתחתי בתוך תקיית ההורדות) זה לא פתח את הקובץ!! זה מרגיז וחסר כל הגיון! גם אם היה לי אפשרות להוריד את כל הקבצים שהיו לי מהמייל, עדיין אם הייתי מסדר אותם בתיקיות, הם היו מסרבי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-