עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

First of all, i need two recommendations: For good Bittorent client, and a Good E-Mule client. Thank you very much!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Electric Boom,

אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.

4. Started by barbaba,

אני רוצה לשאול שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן : (כי אני שוקל לקנות את ה nec 3500a . ) כמה זמן , (יש לי מחשב פנטיום 3 256מגה sdram) יקח להמיר סרט מפורמט xvid לפורמט dvd והאם פורמט צריבה זה יכול לכלול גם קידודAC3 , אם ה xvid מקודד כך ? :

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by Blackend,

שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. אני לא מת על התוכנות שבאות עם הלינוקס ואני רוצה תוכנה טובה לצפייה בDVD ובקבציי AVI DIVX וכו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mishiago,

יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בבקשה תעזרו לי למצוא כבר ימים שלמים מחפשת ולא מוצאת!! זה ממש חשוב!!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by dani,

כשאני נכנס ל Windows Media Player ולוחץ על Help/Check for player Updates... אז הוא כותב לי שיש לי יש לי את הגירסאה האחרונה ואין עדכונים זמינים כעת (כמובן באנגלית) מישהו יודע למה? עריכה: מה קרה? אתם בברוגז איתי שאתם לא עונים?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  12. תודה רבה לעונים

13. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by liav12,

הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?

16. Started by dbx22,

האם אפשר להגדיל את התמונה שהמשתמש האחר שם?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by elad-k1,

יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by yarl,

אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asaf-g,

היי לאחרונה ההודעות שאני שולח באייסיקיו לא תמיד מגיעות ולפעמים אני שולח "רווחים".. מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה אסף.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Dr Hardware,

אצלי זה חבילה של סקיוריטי של F-Secure שלוקחת עם כל הפרוססים שלה טוטאל 33 מגה. כוללת אנטיוירוס פיירוול ומעדכן אוטומטי. זה נחשב נורמלי? כי המחשב זז טוב סה"כ... זה ממש ממש הרבה? כי אחרת אני אחליף אפלו שאני אוהב את זה *כמה זה אצלכם? נא לא לגלוש לעניינים של המלצות ושטויות... כבר עברנו על הכל

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום לכם! הפעם הבעיה היא במחשב של חברה שלי (נעמה המאמי, לפי החתימה!). הבעיה התחילה כאשר היא רצתה לראות איזשהו קטע מפירסומת (ככול הנראה קובץ WMV או ASF, בStreaming Video), מחשב חדש - פעם ראשונה שמריץ וידאו מסוג כלשהו - במקום להציג את הוידאו ראינו בליל של צבעים - כמו מין תצוגה של אינפרא אדום... ניתן לראות קווי מיתאר של מה שמוצג בסרט, אבל זו לא צורה לצפות בסרט... הבעיה המשיכה עם קובץ AVI שהורדנו מהאינטרנט - אותה בעיה.חשבתי שזו בעיה של קודקים, הורדתי את ה LionNetwork Codecs Pack, לא עבד. ניסיתי את הK-Lite Pack עם תוכנת GSPOT, שהודיע לי שהקודק לסרט הוא DivX וישנם 4 קודקים מותקנים שאמורים "לטפל" בסוג קובץ/קודק זה. משהו פה נראה לי חשוד. ניסיתי מס' סוגים של קבצי וידאו (בינהם MP…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Impreza,

איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by blanco,

איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  25. אהלן אני פירמטתי את המחשב. פעם ראשונה ויש לי אותו יותר משנה.... בינתיים התקנתי פיירפוקס וWINACE מה עוד אני צריך? פשוט אני לא זוכר את כל התוכנות שאני צריך תביאו שמות

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים