תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריכה מס' סיריאלי ל macromedia flash גירסה 5.0 תודה...
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים) לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) . כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) .... גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב .... אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהפעם האחרונה שחיברתי את המכשיר שלי למחשב אחר אני לא מצליחה להפעיל אותו. כשאני מחברת אותו למחשב שלי, אני רואה את כל השירים ב ITUNES אבל אני לא מצליחה לשמוע אותם (בלתי לחיץ). בנוסף, גם במכשיר עצמו אני לא מצליחה לשמוע את השירים. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישום ששדרגתי מחשב חוץ מהארד דיסק ספק מארז ומישום מה המחשב רץ יותר לאט בכללי , ובמשחקים יש לפעמים תקיעות של שניה כזה אבל יש הרבה יותר FPS אני רוצה תוכנה שתבדוק אם יש בעיה בהארד דיסק או מעבד או משהו תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזאת שיש בה הרבה כאלה פאנלים לווינדוס אקס פי ??פאנלים= את הצבעים של ההתחל וכל הצבעים...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הם המשאבים שאנטיוירוסים מוכרים לוקחים מהזיכרון ומהמעבד וכנל לפיירוולים תביא לי 3 מכל אחד אם אתם יכולים אני אשמח מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה winavi הגירסא המלאה....תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי. הדיון הוא לא על המחשב שלי אלא של חברים. הם דיווחו לי שהמחשב שלהם עובד "לאט מדי".... מדובר על מעבד Core 2 Duo E4600 2.4GHz עם שני ג'יגה זיכרון. מערכת ההפעלה שלהם היא vista sp2. הם מחוברים דרך HOT ו 012 במהירות של 2.5Mb ללא חייגן. כשפתחתי את המחשב מה שתפס את עיני זה צריכת זיכרון של 1.5GB (!), אחרי שהמחשב רק עלה ללא כל שימושים. (מדובר על הזיכרון שמופיע בלשונית performance ב task manager). התהליך שתפס הכי הרבה זיכרון הוא svchost של מייקרוסופט, אבל גם הוא הראה צריכה של בערך 150MB. ניגשתי למלאכה: התקנתי במחשב אנטי-וירוס AVIRA שסרק ולא מצא כלום.... התקנתי superantispyware ,סרקתי בסייף מוד, והוא מצא המון רוגלות וניקה את כולן. כמו-כן, הסרתי כמעט כל תוכנה שעולה דרך msconfig. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב. הסקייפ עלה, והרגשתי שהמחשב איטי. בדקתי במנהל משימות וראיתי שהסקייפ משתמש ב 50% מעבד לפחות ובסביבות 300MB RAM, שזה המון. ניסיתי המון פתרונות שקשורים לתכניות ברירות מחדל, שום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש, למחוק עוגיות ולאפס את המשתמש, כמובן ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה הגדרות אתם משתמשים בTRANSFER? ואיזה אינטרנט יש לכם? יש לי CABLE 750/96 ואני פשוט לא בטוח איזה הגדרות להשים למען המהירות הטובה ביותר PLZ HELP
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שוב בעיות עם ה IE והוא לא פועל ואני צריך בדחיפות את האתר של בזק לבדוק שם משהו וב FF זה לא פועל כל-כך... שמעתי על אוונט או מקסטון משהו כזה, פועלים שם דברים כמו משחקי פלאש כאלה בואו נגיד וואלה כיף או משהו... סתם דוגמא. בבקשה זה ממש דחוף!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תוכנה שתצלם תמונה מסרט שמתנגן נגיד המדייה פלייר... רצויי חינמית
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כרגע מותקן לי במחשב קאזזה לייט ביחד עם דיאט קאזזה לפי הביקורות והסקרנות אני מאוד מעוניין להתקין את הגרסה החדשה של קאזזה (הלא היה קאזזה 2) אז רציתי לשאול אותכם מספר שאלות: -האם כשאני אתקין את הגרסה השניה אני אוכל למחוק את דיאט קאזזה ולייט קאזזה (זתומרת האם אני אהיה בטוח שבתוכנה החדשה לא יהיה וירוסים ו SPY וכל מה שלא טוב ב KMD הראשון)? :s05: -האם בכלל דיאט קאזזה וקאזזה לייט מתאימים שאני אתקין אותם על הגרסה החדשה של קאזזה? :s05: -האם בכלל שווה להשתמש בקאזזה החדש? :s05: תודה מראש
-
על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
התקנתי את הקאזאה החדשה (נדמה לי שזה 3.0), וניסיתי להסיר אותה דרך "הוספת/הסרת תוכניות", וזה פשוט לא עובד. עצות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי את הקאזה החדש 1.7, למרות שהבעיה הייתה גם עם הגרסא הקודמת...השימוש במעבד נע בין 80-90% וזיכרון הוא לוקח 33-50... לפני הפירמוט הוא לקח מקסימום 10 מ"ב ובקושי השתמש במעבד...יש סיבה למה זה ככה? תודה, חציל
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי קאזה כחול לבן לייט בגירסת 2.6 אני התקנתי אותה היום והתוכנה פשוט לא מתחברת לי...!! מה אפשר לעשות? או איך אפשר לפתור את הבעיה? אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה.... תודה בר....
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-