עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by Dr Hardware,

האם היא תוכנה טובה? מוכרת ע"י מיקרוסופט? עוזרת? לא דופקת מחשבים? תודה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by mosfos,

שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Electric Boom,

אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.

5. האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. אני לא מת על התוכנות שבאות עם הלינוקס ואני רוצה תוכנה טובה לצפייה בDVD ובקבציי AVI DIVX וכו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

First of all, i need two recommendations: For good Bittorent client, and a Good E-Mule client. Thank you very much!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בבקשה תעזרו לי למצוא כבר ימים שלמים מחפשת ולא מוצאת!! זה ממש חשוב!!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Blackend,

שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by barbaba,

אני רוצה לשאול שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן : (כי אני שוקל לקנות את ה nec 3500a . ) כמה זמן , (יש לי מחשב פנטיום 3 256מגה sdram) יקח להמיר סרט מפורמט xvid לפורמט dvd והאם פורמט צריבה זה יכול לכלול גם קידודAC3 , אם ה xvid מקודד כך ? :

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. תודה רבה לעונים

15. ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by elad-k1,

יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by dbx22,

האם אפשר להגדיל את התמונה שהמשתמש האחר שם?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by liav12,

הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?

20. Started by asaf-g,

היי לאחרונה ההודעות שאני שולח באייסיקיו לא תמיד מגיעות ולפעמים אני שולח "רווחים".. מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה אסף.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by mishiago,

יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by blanco,

איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. אהלן אני פירמטתי את המחשב. פעם ראשונה ויש לי אותו יותר משנה.... בינתיים התקנתי פיירפוקס וWINACE מה עוד אני צריך? פשוט אני לא זוכר את כל התוכנות שאני צריך תביאו שמות

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דבר ראשון הינה הסיבות: כשאני ניכנס ל Vgames למטה בצד זה כותב "Transfering data From www.vgames.co.il" ולא נותן לי ללחוץ על חיפוש ועוד כמה פונקציות! אותו הדבר ב Lionetwork,אבל שם זה עושה "Connecting" אחרי 10 דקות "Reciving data" (משהו כשזה) ואז שוב "Connecting" קיצר אחרי 15 דקות נימאס ואני מכבה את החלון,וניכנס דרך Explorer וזה ניכנס בפחות מ דקה! קיצר לא להוריד מוזילה! וזה קורה בעוד מלא אתרים!!!

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים