עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by UDMAN,

אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!

3. Started by eyahalom,

שלום לכולם, בזמן בו האימיול רץ אצלי ברקע, אפילו אם אני לא מוריד כלום ורק משתף (יש לי לימיט של 12K על העלאת קבצים), הגלישה אצלי נורא איטית. אני גולש בחבילה של 1.5 M בADSL. עדיין, אני מקבל מהירויות הורדה של משהו כמו 20K לשניה. ברגע שאני מכבה את האימיול, המהירויות עולות ואז אני מוריד ב180K לשניה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by CyberSpider,

אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by elad_rabi,

שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. האם קיים דבר כזה..? אני יודע שיש תוכנה בשם מירנדה אבל אני פשוט מעדיף את התצורה של האי סי קיו שאני רגיל אליה... ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל יש לי איסי קיו לייט 4.1 מה יותר קל הוא או המירנדה הזה? תודה

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דבר ראשון הינה הסיבות: כשאני ניכנס ל Vgames למטה בצד זה כותב "Transfering data From www.vgames.co.il" ולא נותן לי ללחוץ על חיפוש ועוד כמה פונקציות! אותו הדבר ב Lionetwork,אבל שם זה עושה "Connecting" אחרי 10 דקות "Reciving data" (משהו כשזה) ואז שוב "Connecting" קיצר אחרי 15 דקות נימאס ואני מכבה את החלון,וניכנס דרך Explorer וזה ניכנס בפחות מ דקה! קיצר לא להוריד מוזילה! וזה קורה בעוד מלא אתרים!!!

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Asaf.Y,

שלום. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנה,כל פעם שאני לוחץ על רשימת השרתים...ראו תמונה: מקווה שתעזרו לי , אסף.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by modgod,

התקנתי מחדש את ווינדאוס, אני רוצה להתקין JAVA אז ניגשתי לאתר הבית ומצאתי שם הרבה גרסאות שונות של התוכנה הזאת. מישהו פה מוכן להביא לי קישור ישיר לתוכנה שאני אמור להוריד מאתר הבית של JAVA? יש לי XP PRO.

10. היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by nadav275,

שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …

13. Started by tranquil,

מה אתם חושבים על הנגן החדש? זה רק נראה לי או שהוא הרבה יותר מהיר.. ? האם הוא סימן לבאות מLonghorn ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by IDAN_L,

היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by Arturh87,

חבר'ה אני רוצה לצרוב דיסק (CD) עם פורמט VCD שיעבוד בתוך הDVD אבל אני רוצה שזה יעבוד בDVD עם כתוביות, איך אני עושה את זה? בלי להצמיד את הכתוביות לסרט לפני הצריבה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  17. מה שבכותרת

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני לוחץ על קישור מאתר כלשהו....זה התוכנה נפתחת אבל היא לא מוסיפה את הקישור לרשימת ההורדות....ולא שמה אותו בהמתנה...פשוט הוא לא מופיע..! מה אני עושה.. אז זה משנה לצורך העניין יש לי DAP 7

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by Dr Hardware,

האם היא תוכנה טובה? מוכרת ע"י מיקרוסופט? עוזרת? לא דופקת מחשבים? תודה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by club_501,

1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by club_501,

למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים