עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד וכבר כשקיבלתי אותו ראיתי שמנוצל זיכרון קצת מעל למצופה ממחשב חדש... הדיסק הקשיח שלי מכיל סך הכל 106GB כשהוא מראה ש שפנויים רק 30GB. משהו כאן היה נראה לי לא ממש הגיוני כי אני לא מוריד הרבה קבצים במיוחד לא בקצב כזה, אז עברתי תיקייה תיקייה (ואין לי הרבה) ובדקתי כמה כל אחת שוקלת, בסופו של דבר ראיתי שזה לא מתחבר ביחד ל76GB (שזהו בעצם ה"שטח בשימוש" שלי) אז לקחתי תל כל התיקיות ביחד ובדקתי כמה הן שוקלות והתוצאה היתה 36GB. 70 = 106-36 ולכן אמורים להיות לי 70GB פנויים על המחשב. חשוב לציין שכבר עשיתי איחוי דיסק וזה לא שינה כלום. תודה רבה על העזרה!! עריכה: חשבתי אוליי יכול להיות שיש לי תיקיות\קבצים מוסתרים בכונן ולכן היה הפרש בין הגודל …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RayZ,

אני כבר הולך להשתגע, ה Windows Messenger live מסרב להתחבר, לא משנה כמה פעמים אני מנסה! לפעמים אני מצליח להתחבר אבל זה מציג רק איש קשר אחד או שניים, אחר כך את כולם לאט לאט (או חלק) ומתנתק שוב לבד. ואחרים מצליחים להתחבר אליו בקלות, ללא בעיות.. זה כל הזמן מציג שגיאה שיש בעיה בחיבור. במחשב הקודם הייתה לי את אותה הבעיה, עכשיו קניתי חדש.. בהתחלה אחרי ההתקנה המסנג'ר התחבר מהר מאד והכל, בלי בעיות.. אבל עכשיו, אחרי יומיים הבעיה שוב חזרה. אני פשוט לא יודע מה לעשות.. עזרה, מישהו?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  3. אני מחפש דרך או תוכנה כלשהי שתגבה לי קבצים מסויימים או דיסק IMAGE של כונן C ותשלח למחשב אחר שתמיד דלוק ומחובר לאינטרנט האם קיימת תוכנה כזאת או אפשרות כלשהי שתעשה את העבודה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iyehuda,

ללוח MSI מדגם MS-6728 זה בגלל שהכרטיס קול לא עובד לי , כי יש סימן קריאה צהוב עליו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ben_amitai,

יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Real_RockNrolla,

יש לי 12 מגה בתשתית הוט (בלי הגבלה מצד הספק) והמהירות הורדה שלי תמיד מגיעה ל-1.2MB/s ואף פעם זה לא מגיע לי למהירות המקסימלית שלי.. כמו כן גם אצל חבר ניסיתי להוריד ויש לו 15 מגה בתשתית בזק אותו סיפור מגיע לו מקסימום ל-1.5MB/s וגם אצלו נעלמים לאיפשהו 300KB/s.. מישהו שם לב לבעיה המעצבנת הזאת ב uTorrent ? מישהו יודע איך אפשר לפתור את כל העניין הזה ? ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית בתוכנה.. יש לציין שאני משתמש בגרסא 2.2.1 וניסיתי גם גרסאות אחרות של התוכנה. ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא מצאתי פתרון.. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by i.k,

יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by emailaya,

אני מפתח תוכנת הימאליה - תוכנת דואר אלקטרוני בעברית מלאה. בקרוב אני רוצה להוציא גירסה חדשה מלאה בתוספות. אשמח לדעת האם יש פה מישהו/י שמוכנים לעבוד איתה ולדווח לי על בעיות או על רעיונות נוספים לתוכנה התוכנה כבר עובדת ופועלת אצל בטא טסטרים קיימים והיא עובדת כמו שצריך (לא לפחד מהעובדה שהיא בטא ) תודה מראש עמוס info@emailaya.co.il

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by niv0us,

יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shynet,

שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום שלום יש לי מחשב חדש .. AMD 3000 64Bit ועוד כלמיני שטויות נחמדות ביותר בייניהם ה6600GT. עכשיו מלבד לזה שהוא משומה לא מתפקד כראוי וזה בטיפול .. שאלתי העיקרית היא זאת: איזו תוכנה טובה יש למדידת מעלות המחשב מלבד ה SpeedFan ? ו ... שאלה קטנה נוספת ליודעים .... המעבד הנ"ל שלי הוא הסוקט 939, על כמה וואט הוא עובד? תודה מראש לכל מי שיבזבז עלי מזמנו היקר ;D

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by a_lk,

שלום, יש לי בעיה די מוזרה, האתר www.diablofans.com מסרב לעלות בכל דרך שאני מנסה, כבר כשבועיים (שמעתי עליו רק לפני שבועיים ולא הצלחתי להכנס מהפעם הראשונה שניסיתי). מסרב לעלות זה אומר שאני מנסה להכנס אליו בFF או באקספלורר, הוא מתחיל לטעון (השם של הטאב משתנה לשם הנכון ויש גם את האייקון המתאים בטאב) אבל המסך נשאר לבן והוא ממשיך לטעון בלי סוף (נתתי לזה שעתיים באחת הפעמים). זה קורה בכל דפדפן שניסיתי עד עכשיו (FF,IE7,OPERA), ואני לא מקבל שום הודעה של משהו חשוד או משהו שעלול לגרום לכך שהאתר לא יעלה,חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בהגדרות של הIE או של הFF שמעיד על חסימה כלשהי של האתר, ניסיתי גם למחוק temporary internet files ולאתחל את כל ההגדרות של ה IE וזה לא עזר. חיפשתי גם בהגדרות …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by idanpc,

אני לא מבין מה עושים עם התוכנה הזו, איך מכניסים SERVERים, איך אני עושה חיפוש בכלל בבקשה תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by zebra,

יש אפשרות לשחזר מידע שנמחק לאחר אתחול דיסק און קי??? איזה תוכנות שחזור מידע הם הטובות והאמינות בשוק היום תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. היי, שמתי לב שבמשחקים שמשתמשים בסרטוני מעבר אין לי סאונד בהם, כמו GEARS OF WAR ועכשיו גם גיליתי שב MIRRORS EDGE אין לי. זה קצת מעיק כי ללא תרגום אני לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל. יש למישהו מושג למה? צריך להתקין משהו?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by gal_il50,

זה כמו ה-PRO? מה ההבדלים(אם יש)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

אני שוקל להחליף אנטי וירוס. עד היום הייתי עם פנדה אנטי וירוס שמשולב עם הפיירואל ואני מאוד מרוצה ממנו עד שכבר נמאס לי אחרי ששמתי לב שהוא מאט לי את כל המערכת גם כשהמחשב עולה. ניתקתי כל מיני שטויות וסריקות שזה עושה בהתחלה אבל עדיין, יש קובץ מערכת שתופס 30K בשם Avengine ופתאום אני קולט האקספלורר על 50K וה SVCHOST על 50 K. אני מחפש את האנטי וירוס האולטימטיבי לקנייה [" "] ועדיף שישלב בתוכו גם פיירואל כי אין לי עצבים לשתי תוכנות... מה עדיף - משולב או בנפרד? כי גם שתי תוכנות נפרדות יתפסו יותר משאבים, לא? תודה מראש!

23. Started by amos2009,

שלום אני מנסה לפתוח חלון ב explorer ולא ניתן. למשל חלון של google לא ניתן לפתוח. בחלון מופיע ף כרטיסיה זו שוחזרה. בעיה בדף האינטרנט זה שגרמה ל internet explorer לסגור ולפתוח מחדש את הכרטיסיה. ואחרי זה מופיע חלון עם איקס אדום ובו כתובף לא היתה לנו אפשרות להחזיר אותך אל הדף שהצגת. מה זה יכול להיות? אשמח לקבל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.