תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני מבטל את זה...האפשרות הכי קרובה באפשרויות שם היא "SET AWAY AFTER..." ואתה בוחור כמה דק'. ביטלתי את זה ואני בדקתי בהכל האייסי ולא מצאתי אןלי יש לכם מושג איך לבטל?? אולי פספסתי משהו? אולי מה שהו ברג'יסטרי אני רוהצ שהסטטוס לרא ישתנה בFULL SCREEN
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי נתקלתי בכיווצים שונים ושמתי לב שיש פעמים בהם גודל הקובץ המכווץ תופס כחצי מגודל הקבצים שבתוכו ואפילו פחות. וישנם כיווצים בהם גודל הקובץ המכווץ כמעט ולא קטן לעומת הקבצים שבתוכו. לכן רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לכיווץ. ניסיתי תוכנות שונות ומצאתי שwinrar היא היעילה ביותר. האם אפשר לשנות משהו בשיטת הכיווץ של התוכנה במטרה לגרום לכיווץ להיות יעיל יותר? (חוץ מאפשרות הכיווץ הבסיסית של בחירת fast, normal, best וכאלה). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמעט רוב הקבצים מסוג PDF ועוד סוגים אחרים פשוט לא עולים יפה על אופיס 2003 שמותקן אצלי במחשב. כל קובץ שאני מעלה ,אני רואה כתב חרטומים לא מובן,והתוכנה מפנה אותי לקידוד הקובץ,ושום מקודד לא מוצא את השפה הנכונה של המלל המופיע בקובץ. מה יכולה להיות הבעיה? אולי חסר איזה עדכון לאופיס או משהו?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לראות במכשיר ה-DVD בבית סרטים שיש לי על המחשב עם סיומת avi ולהכניס בנוסף קובץ כתוביות (srt) שיהיהחלק מהסרט עצמו (לא צריך אופציות הוספה וכל זה) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשת בין שתי מחשבים שיש לי באחד מהם WIN98 ובשני WINXP אני לא מצליח לעשות רשת תעזרו לי בבקשה!!!!!! :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשמור סירטונים מאתרים ? למשל הסירטונים שב-YNET או בערוץ הספורט... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA business בארה"ב, אודה על יעוץ לגיור המחשב בתמיכה מלאה בשימוש בתוכנות בעברית - "גייור" תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x1900gt ומסך של viewsonic. אני לא מצליח לחבר את המסך ב- dvi- רק דרך ה-vga. כשאני מנסה לחבר אותו ב dvi אני מקבל הודעת no signal כשחלונות עולה. ניסיתי לשנות תדר ריענון ל- 60 הרץ-כלום. אני עובד עם ויסטה. ב-xp ה- dvi עבד אבל רק כשהדרייברים לא היו מותקנים. כשהתקנתי אותם אז הייתה לי אותה בעיה. מה עושים? (ד"א- יש הבדלי איכות בין dvi ל-vga?)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה בIE7 בזמן שבערך 8 טאבים היו פתוחים . היה אפשר לסגור את כל הטאבים חוץ מטאב אחד שמתי שניסיתי לסגור אותו הוא נתן לי הודעת שגיאה : The windows is busy Close it may cuz problems are you sure you want to close it ? זה לא בדיוק ההודעת שגיאה אבל זה בערך מה שאני זוכר . אז לחצתי ביטול ואז חיכיתי קצת וניסיתי שוב וזה נתן את ההודעת שגיאה שוב אז לחצתי yes וזה נסגר. עכשיו השאלה שלי איזה בעיות זה יכול לגרום ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל עמ' שאני םותח באינטרנט אני רואה אותו שניה ואז הוא כאילו עושה בגלגלת למטה.. אבל זה לא העכבר זה בעיה באקספלורר כי במקומות אחרים אין לי את זה. זה קרה היום הבעיה והייתה לי אותה פעם במחשב לפני הרבה מאוד זמן אני לא זוכר איך אני נפתרה אני חושב בפרמוט. יש פתרון למישהו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשיתי את הסריקה דרך Spybot עוד לפני שחיברתי את האינטרנט ומצאתי את זה קישור לתמונה יכול להיות שזה סתם נכון ? וגם אם אני אמחק אותו לא יקרה כלום ? http://img160.imageshack.us/img160/1640/22bc5.jpg
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי היום את האנטי וירוס נורטון 2005. הייתה לי איזה בעייה איתו ונכמר לי זמן השימוש איתו. היום הוא פשוט נמצא על המחשב שלי אבל כותב שהוא לא עובד. עכשיו שתי שאלות, 1)איך אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב? כי פעם אחרונה שניסיתי להסיר ולהתקין אנטני וירוס אחד ולהכניס אחר זה עשה לי בעיות במחשב. אני רוצה להסיר את הנורטון ולהתקין נוד 32. אז בקיצור,איך להסיר טוטאלית את הנורטון. 2)אם אני רוצה להתקין את גרסא 2007 של הנורטון אני צריך להסיר את הנורטון הקיים? תודה מראש לעוזרים!! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
:'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל או לעשות RESET להשלמה האוטו' שיש, אשר משלימה אוטו, מילים ו/או כתובות? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
באתר שלהם יש : Combo Standard ו MyIE2... אין לי מושג מה להוריד... אתם יכולים להסביר לי עליהם קצת? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אייפוד טאץ' דור ראשון. כל הסינכרונים אליו מבוצעים דרך אייטונס ואין בעיה בדרך כלל, אבל משום מה התוכנה מסרבת להעביר וידאו בפורמט MPEG4 (שנתמך) כנ"ל פורמט שמוגדר כ "Ipod video" בתוכנת ההמרה. בכל מקרה אני כבר חושב להעיף את אייטונס מהמחשב, אבל לא מצאתי תוכנות שעושות את העבודה במקומה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-