עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. יש לנו בבית הספר סוג של תוכנה שדומה ל MAGIC CARD אבל אני לא יודע איך קוראים לה. אני חושב שזה GHOST של נורטון אבל לא בטוח מישהו יכול לתת שמות של תוכנות אפשריות איך לבטל אותם? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. אני רוצה לקחת קטעים ולתזמן אותם על פס קול. שהיה בה את כל האפשרויות של Movie makes של שחור לבן, slow mo , וכו' שיהיה אפשרות FREEZE אפשרות להכניס כל מיני אפקטים בפנים דברים מגניבים.... מה הכי טוב ? תוכנות של Adobe ? איזה ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by AnTiSh0ck,

מחקתי את הפיירפוקס הקודם והתקנתי חדש. עכשיו 1. איפה הפייירפוקס שומר את הבוקמרקס ? 2. איך אני מעביר את הבוקמרקס הישן לפיירפוקס החדש?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by shimon_hr,

שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. יש לי NEO4 PLAT השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי איך אני מבטל את ההגנה שלו שחוסמת התחברות לשרתים של אימיול וקאזה??!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?

11. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by aaviran,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז אני שם את זה פה. יש לי בעיה, כשאני מנסה למחוק קובץ זה לכאורה מצליח, אך כשאני פותח שוב את המקום שבו הקובץ היה, הקובץ מופיע מחדש ותופס מקום כפי שתפס קודם. כמו כן אי אפשר לפתוח את הקובץ או למחוק אותו בטענה ש"The file is being used" או משהו בסגנון. עוד משהו, כשאני מאתחל את המחשב הקובץ מופיע מחדש במצב תקין לחלוטין ואני יכול לפתוח אותו, בהחלט מוזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אני לא מצליח להסיר,ואני לא עודע מה זה :s05: זה שוקל 940 MB ואני לא יודע איפו זה נמצא אני רואה את זה ב EDD\REMOVE PROGRAMS ואני לא מצליח למחוק זה לא מעלה את ה WIZARD בבקשה תעזרו לי(יש מצב זה וירוס?)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by alonn24,

איך אני קורא את המייל שלי מGMail בoutlook? קראתי במקום כלשהו שאני יכול ניסיתי להגדיר כל מיני קישורים ובלה בלה בלה לא הצלחתי.... אני עדיין מנסה אבל אם יש מישהו שיודע אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by 888,

מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שלום היה לי פה דיון על ה NLITE וכיצד לעשות מודינג להתקנה של וינדוס.ובכן עשיתי כמה שינויים כמו התקנות דרייברים לתוך המערכת.וגם כמה טוויקים שהוסיפו לי 4 איקונים ב"מחשב שלי" אבל אני כרגע אחרי שימוש שוטף מגלה כי המערכת לא הכי יציבה ודיי קורסת.חשוב לציין ששילוב הדריברים הוא הכרחי משום שהמערכת הפעלה יושבת על מערך רייד שיושב על בקר SI3114 בלוח והוא מחייב התקנה לפי ההתקנה בכונן דיסקטים...מה שאין לי כרגע לכן שילבתי את הדרייבר דרך האנלייט. חשוב לציין שהמערכת עדיין ללא עדכונים וללא אנטי וירוס (כרגע היא עם AVG 8) ובזמן הקריסה במסך הכחול כתוב לי SYSTEM 32 משהו.. האם זה מחייב התקנה נקייה מחדש או עדכונים יפתרו את הבעיה??

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס X1900XTX 512 MB ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by paulyoung,

שלום שמעתי שיש דרייבר מיוחד ל-dual core האם מומלץ להתקין אותו? האם הוא גורם לבעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by IG,

שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. אני מניח שתוכנה כמו GHOST לא תעזור. האם יש תוכנה או איזה דרך להעביר תוכנות וישומים (לדוגמא OUTLOOK...) מ-XP ל-VISTA?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by ryu,

כשאני מנסה להוסיף סרט משלי (קליפ כאילו לסרטון שאני יוצר) נגיד אז הוא רושם ליUNSPECIFIED ERROR ולא משנה איזה סרט ניסיתי להוסיף לו שמה הוא לא קיבל אותו... כל מיני סיומות לא שינה שום דבר.... ניסיתי להוריד מהאינטרנט גרסה חדשה של זה ... אותה שגיאה... מכירים את זה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by ofekmirzai,

אוקיי אז ככה.. כשאני מחלץ קבצים בווינראר או מעתיק קבצים הפעולה לוקחת שנים. חילוץ שלקח לחבר שלי דקה בדיוק, לוקח לי כמעט שעתיים. יש לי את הגרסא הכי חדשה של ווינראר והכל נראה טוב אז מה יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים