תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא כזה: K8-NF9 ATHLON64 3000 GFORCE 6200 WD2500KS אם לא ציינתי משהו תודיעו לי. איך אני יכול לדעת מה הקריאה זאת?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה שקרתה בין רגע: קבצי סרטים שהורדתי(מאתר מסוים) וראיתי אותם - כלומר פתחתי את הקובץ וצפיתי בהם ע"ג הדיסק הקשיח- לא נפתחים לי בשום מצב הודעת השגיאה שאני מקבל במדיה פלייר קלאסיק file not found כנ"ל בנגנים שונים, ניסיתי לשנות את השם של הקובץ ופה כבר קיבלתי כיוון כלשהו כי ההודעה היתה:"אין אפשרות לשנות את שם הקובץ וודא כי הוא אינו מוגן... או תפוס ע"י משתמש אחר ניסיתי להעתיק למקום אחר את הקבצים ואותה הודעה צצה, ניסיתי לצרוב וכנ"ל. יש לדעתי איזה תוכנה שמשתמשת בקבצים אלו או.... אין לי מושג מה ולכן אצטרך את עזרתכם החשובה תודה מראש לכולם אפי
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כפי שאמרתי בנושא ההודעה אין לי הרבה מה לציין עוד בנוסף לזה אז... מי שיוכל לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום להמרת קבצי מוסיקה מדיסקים מקוריים ל ogg, flac, olac . משהו קליל שלא אצטרך מדריך חח תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום .. כשאני בא לצפות בסרטון או סרט דרך האינטרנט אני לא יכול לצפות בסרט ב פוול סקריין המסך לא רוצה לגדול .. מישהו יודע מה הבעיה פה?? תודההה
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
זה רושם לי כשאני לוחץ על הקישורים שבאימייל לאתרים או בקישורים שרושמים לי אתר ואני רוצה ללחוץת עליו ולהגיע לאתר זה רושם.. 'The operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator' מה אפשר לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כבר המון זמן מאז שיש לי את האנטי ווירוס הוא לא מוצא לי שום ווירוסים אני עושה סריקה על 5 הארדיסקים שיש לי במחשב הסריקה לוקחת יום שלם טוב אפשר להבין מדובר בכמעט 3 TB אבל לא מוצא שום דבר ואני מתפלא כי אני מוריד המון ונכנס לאתרי קראקים וסיריאלים שמפוצצים בspyware אז סוף סוף מצאתי 4 ווירוסים והמוזר הוא שהיתי שמח .........חחחחחח יש לי וורוסים איזה כיף סוף סוף מצאתי ווירוסים בכל מקרה יש לי רק את האופציה:discard all וכל ווירוס מסומן בצהוב האופציה neutrilize all לא ניתנת ללחיצה זתומרת שהם כבר מנוטרלים?? חשוב לומר שלמרות כל ההורדות הקספרסקי חוקי לגמרי ואני עושה update באופן חוקי אני שומר חוק לגמרי אז עשיתי discard all והם נמחקו מהרשימה>זה אומר שעדיין יש לי תוכנות ריגול על המחשב?…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-