תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לנו בבית הספר סוג של תוכנה שדומה ל MAGIC CARD אבל אני לא יודע איך קוראים לה. אני חושב שזה GHOST של נורטון אבל לא בטוח מישהו יכול לתת שמות של תוכנות אפשריות איך לבטל אותם? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי נייד LG E500 הוא הגיע עם ויסטה רציתי XP אז התקנתי עליו עכשיו יש דיסק מצורף של דרייברים LG INTELLIGENT UPDATE שמתברר שהוא תומך רק ב ויסטה אז סבבה הורדתי קובץ RAR מהאתר שלהם עם התוכנה הזו ותאמת ל XP אבל משום מה בתוכנה עצמה לאחר שהיא מתקינה את עצמה חסום לי האופציה של להתקין את הדרייברים כלומר אני רואה אותם הצבע בהיר ניסיתי לצרוב את זה בדיסק לבד וניסיתי לאחר פתיחה רגילה ישירות וכלום מה לעשות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לעדכן את הגירסה של ה Directx אצלי במחשב מהגירסה 8.1 ל-9.0 ובמהלך התקנת הקבצים ההתקנה נעצרת והוא רושם שצריך שיהיה לזה חתימת לוגו של מיקרוסופט ואז הוא סוגר את ההתקנה ואי-אפשר להתקין שום גירסא- מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה! אופס.. טעות בפורום.. צטערת
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים צריך להשתלט מרחוק על המחשב, ואני לצערי כל פעם כותב את ה-IP שלי בצד כדי שאני אשכח, וכל פעם שהמחשב מתכבה / האינטרנט מתנתק אני מקבל כתובת חדשה ואז אני לא מצליח להתחבר (כנראה בגלל שאח שלי עשה הפעלה מחדש או משהו כזה). אני לא רוצה כתובת IP קבוע. יש דרך כלשהי לעשות שנגיד ה-IP שלי ישלח לי למייל כל פעם שהוא מתחלף או משהו בסגנון ? למישהו יש פיתרון נוח |: תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי איך אני מבטל את ההגנה שלו שחוסמת התחברות לשרתים של אימיול וקאזה??!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי. עד לא מזמן תמיד השתמשתי בתוכנה הזו בלי בעיות. פתאום אני לא מצליח להוריד בעזרתה שום דבר. בדקתי וירוסים וכל דבר אפשרי שיכול לדפוק את המערכת. בדקתי שהיא מאושרת בפיירוול של ווינדוס. מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בכל התחברות לHOTMAIL אני מקבל את החלון הזה לא משנה מה שאני עושה : עידכנתי לאינטרנט אקספלורר 8, ועדיין הבעיה נמשכת. גם עם כרום. לא מצליחללגשת למיילים ולא למחוק ולא לכתוב חדשים. מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב אתמול בגלל וירוס שנכנס למחשב שלי, החלפתי את האנטי וירוס שלי מ AVAST שהשתמשתי בו כשנה ועכשיו עברתי ל KASPERSKEY AINT-VIROS PERSONAL גירסה 5 המחשב פועל אבל די לאט את האנטי וירוס הקודם לא הרגשתי כמעט... המפרט שלי: 1.6GHZ INTEL 256MB DDR GEFORCE 2 HD 40GB 5400RPM האם זה בגלל שהמערכת שלי קצת ישנה? מה הדרישות של הקספרסקי שיפעל טוב (בערך מה הדרישות)?
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום. ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו. שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו. (לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום היה לי פה דיון על ה NLITE וכיצד לעשות מודינג להתקנה של וינדוס.ובכן עשיתי כמה שינויים כמו התקנות דרייברים לתוך המערכת.וגם כמה טוויקים שהוסיפו לי 4 איקונים ב"מחשב שלי" אבל אני כרגע אחרי שימוש שוטף מגלה כי המערכת לא הכי יציבה ודיי קורסת.חשוב לציין ששילוב הדריברים הוא הכרחי משום שהמערכת הפעלה יושבת על מערך רייד שיושב על בקר SI3114 בלוח והוא מחייב התקנה לפי ההתקנה בכונן דיסקטים...מה שאין לי כרגע לכן שילבתי את הדרייבר דרך האנלייט. חשוב לציין שהמערכת עדיין ללא עדכונים וללא אנטי וירוס (כרגע היא עם AVG 8) ובזמן הקריסה במסך הכחול כתוב לי SYSTEM 32 משהו.. האם זה מחייב התקנה נקייה מחדש או עדכונים יפתרו את הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מדובר במחשב שנרכש באייבורי לפני שנים רבות וכיום עומד לפני פירמוט (אצל ההורים..) תודה רבה מראש, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהתקנתי את המשחק קיבלתי הודעה כזו: מה זה אומר? תודה מראש נ.ב הייתי בת'רד של המשחקים אך לא הייתה תשובה,מקווה שכאן אקבל מענה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאני מתקין את התוכנה מופיע לי בהתקנה ההודעה שבתמונה תמיד שזה מופיע אני מתקין ויש ריסט ואחרי זה ההתקנה ממשיכה והכל עובד... אבל הפעם זה כאילו לא מתקין את הדבר הזה וכל פעם עולה ומנסה עוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין... מישהו יודע מה הבעיה? אני עם ווינדוס 64 ביט...ויש תמיכה של התוכנות ב-64 ככה שזה לא זה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי חשבון ואני מחפש תוכנה שאני אוכל רק להעתיק את הלינקים והוא כבר יוריד לבד הכל, איזו תוכנה תעשה את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-