תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי את התוכנה FOLDER LOCK על המחשב, כדי לשמור מספר מסמכים חשובים מאוד (ביניהם קובץ עם הסיסמאות שלי). מההתקנה לעולם לא נתקלתי בבעיה בפתיחת הקבצים בעזרת התוכנה - אולם היום, מסיבה שאינה ברורה לי, לא הצלחתי להיכנס לאף קובץ ששמור בתיקייה הנעולה. הבעיה היא שכל הקבצים מופיעים, כשהשם שלהם מתהפך ואליו מתווספת המחרוזת הבאה "s~#vlf.". בנוסף לכך, לא ניתן לפתוח את הקבצים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
גם בזיגזג, גם בנועה... גם הפיירפוקס וגם האקספלורר מה הבעיה לדעתכם? אולי זה רמז שהגיע הזמן להפסיק להשקיע כסף על המחשב : ???
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות של פיצול על פי גודל או חלקים שמגדירים בתוכנה אין פס עם הסרט כמו ב-VirtualDub או ב-Easy Video Splitter שאפשר לבחור קטע ולחתוך ? או להגדיר חיתוך בנקודת הזמן שאני צריך ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה, הוא לאט לאט מתמלא ומאבד כל "צלם אנוש" , ואני כבר לא כל כך מוצא דברים. שמעתי על תוכנת החיפוש של google, ה- google desktop search... אך לפי מה שקראתי, היא די "פולשנית" ובעלת התנהגות spyware לשמה, אם היא פועלת כל הזמן, ועושה סריקות בעת שהמחשב במנוחה, זה די מטריד. רציתי לדעת מאנשים שמשתמשים בה, אם יש אופציה לעשות סריקה רק פעם בשבוע, משהו כזה, וששאר הזמן, התוכנה לא תפעל בזכרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מנתונים שפרסמה חב' הניתוח לשוק האינטרנט,GET CLICKY,עולה כי לדפדפן כרום של גוגל יש נתח שוק של 1.7% לעומת 3.1% ב-9/08,עת הושקה גרסת הבטא של הדפדפן.אינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט מחזיק 53.1% ופיירפוקס של מוזילה 36.3%. די הפתיע אותי הנתון על FF ד"א, על הכרום לא ממש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי קובץ של גוסט ואני רוצה לפתוח אותו כמו קבצי זיפ (ללא תוכנת הגוסט) בכדי לשלוף משם קבצים שאני צריך איזו תוכנה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
טוב תיראו סוף סוף הורדתי פיירפוקס ועכשיו אני לא יודע אם אני יכול למחוק את האספלורר ואת כל העדכונים שלו או שאני צריך להשאיר אותו??? מצטער על השאלה המטומטמת :-\ דניאל.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לגבות את אנשי הקשר שלי באאולוק 2003 כאשר אני שומר גיבוי pst אנשי הקשר לא חוזרים למקומם כיצד אני מגבה אותם???
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום הזה אבל אני מעוניין להתקין מחדש DX9c וכפי ששאלתי בכותרת ..... במידה ויש מהי הגרסה הכי חדשה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בילד 7077, זה קורה ב2 מחשבים, הפיירפוקס סטוק לחלוטין ללא תוספות. כל סגירה דרך X או CLOSE מביאה לדיאלוג קריסה כאילו שזה אחרי END PROCESS. מישהו יודע מה הפתרון <?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח. הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97. ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים". תודה למי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתקין תוכנה כלשהי ויש בה adware כלשהו אז האנטי וירוס שלי מקפיץ הודעת אזהרה ופשוט שוב ושוב מקפיץ את עצמו ובכך ההתקנה נכשלת למישהו יש פתרון איך אני יכול לסדר את את זה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני משתמש דיי חדש בפיירפוקס, וראיתי שיש אפשרות לשים סימניות במין קיצורי דרך כאלו בשורה מתחת לכל הכפתורים הרגילים של הפיירפוקס. אני שם שמה רק סימניות שאני צריך ליום יום ואת השאר רגיל ברשימה שיש ... הבעיה שלי זה שיש לי יותר מדי קיצורים לסימניות בשורה הזאת (את כולם אני צריך) ואחרי ששמים יותר ממה שהשורה יכולה להכיל, מופיע סימון של חץ בצד, ואז זה הופך את כל השורה הזאת ללא אפקטיבית בכלל השאלה שלי זה האם יש אפשרות להרחיב את השורה הזאת ל 2 שורות ? או שאולי אפשר להוסיף עוד אחת כזאת? או אם אפילו יש פלאג שכן מאפשר את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אני רוצה שכל פעם שאני מכניס דיסק ריק למחשב, ה-Autoplay של ה-XP יציג את האפשרות לצרוב באמצעות Nero Burning ROM (הרגיל, לא ה-Express) ואפילו יותר מזה - כל אימת שאני מכניס דיסק ריק למחשב, כבר אוטומטית הנירו יעלה לי עם חלון האפשרות איך לצרוב את הדיסק. יש לי נירו 6, ו-XP SP2 תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לנו בבית הספר סוג של תוכנה שדומה ל MAGIC CARD אבל אני לא יודע איך קוראים לה. אני חושב שזה GHOST של נורטון אבל לא בטוח מישהו יכול לתת שמות של תוכנות אפשריות איך לבטל אותם? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-