עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

3. Started by JVT,

עזרהההההה אבל דחופההההה מה זה דחופההההה, בהולההההה, הבנתם???????? תקשיבווו!!! יש לי עבודה שקיבלתי לחופש מההורים, אני צריך לסיים את זה עד יום שני, בבקשה עזרו לי זה דחוףףףף!!!!!! אם לא אני לא מקבל את הכסףףף, וזה לא קצת!!!!! סתכלו, קיבלתי עבודה לעשות פרוייקט של משהו, אני לא יכול להגיד איזה, ויש לי פה רשימה ממתינה של, תתפלאו, למעלה מ-200 אימיילים לשלוח להם. ואני חייב בדחיפות תוכנת Multi-Email שתשלח לכולם במכה, אם לא לכולם אז לפחות 20 במכה או לא יודע מה, אבל אני חייב את זה!! אם אני אשלח אחד אחד זה ייגמר בעוד כמה שנים.. חישבתי כמה זמן זה ייקח כמעט במדוייק וזה יצא 14~ שעות, בהתחשב באינטרנט 2.5MB. טוב חפרתי מספיק, עכשיו אני חייב תוכנה אחת, לא משנה לי איזה.. העיקר שתשלח לפחות איזה…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by sigma,

תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. לא משנה איזה משחק אני מפעיל אם הוא פועל בFULL SCREEN MODE (למשל סוליטר לא כזה, CS כן) אם אחרי זה אני מדליק את הטלויזיה, ממיר מחובר למחשב שלי, אז יש לי מסך שחור כזה ורואים רק כמה דברים שהם מאוד בהירים למשל המילה ביפ של הערוץ. פעם מה שהייתי עושה זה לפתוח את חלון ההגדרות הזה של הדרוויר של הכ.מסך שלי. לאחורה התקנתי תגרסה החדשה יותר וזה כבר לא עובד(אז היה 94 נקודה משהו ועכשיו יש162.18). מה אני עושה? עריכה: עליתי על משהו שמסדר את זה, אני צריך להיכנס לCOLOR CORRECTION. נעבור לשאלה הבאה שלי, איך אני מסדר שאפילו את זה אני לא צריך לעשות...? זה פשוט לא משהו רגיל ככה זה לכולם..

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה אני חייב את הדריור של המקלדת שליטה הזו אני כבר מיואש.. REVEL-mkb02 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by daniel89,

טוב תיראו סוף סוף הורדתי פיירפוקס ועכשיו אני לא יודע אם אני יכול למחוק את האספלורר ואת כל העדכונים שלו או שאני צריך להשאיר אותו??? מצטער על השאלה המטומטמת :-\ דניאל.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by tovx,

אני מקווה שזה המקום בזמן האחרון התחילו לי גמגומים כאשר אני צופה בקטעי וידאו ברשת youtube וכד התקנתי מחדש wmp וflash player לא עוזר יש לי eset אנטיוירוס ו פיירוול והמחשב בן חצי שנה יש למישו פתרון תודות למשיבים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...

10. השאלה בכותרת, ברצוני להתקין extension כלשהו אך מנגד FF3 לא מאפשר משום שזהו לא extension רשמי ואינו מספק secure update, יש דרך לעקוף זאת?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by mashas,

יש לי אקספלורר 6, (אין לי כרגע אפשרות לשדרג), לפני קצת יותר משבוע התחיל לעשות לי בעיות - אני מנסה להיכנס לאתר (עם firefox אני מצליחה). באקספלורר לא מתקבלת שום הודעת שגיאה, הדף נשאר ריק ולמטה מצד שמאל יש את ההודעה של Done שכביכול הוא סיים להעלות את האתר, אבל העמוד לבן - ריק. איך פותרים את הבאג הזה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by Game5,

שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by xTz,

לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. אני זמן רב מחפש מין MUI לתוכנת השירטוט AUTOCAD האם מישהו שמע על תוכנה כזאת עברית !! עדיף 2005 ! אבל כל גרסה חדשה יותר בעברית תתקבל בברכה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by simonsix,

רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  19. לאחרונה התגלתה אצלי בעיה כשאני בא להתקין משחק או אפילו סתם אני רוצה להיכנס למחשבון קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg בבקשה שמישהו יתן לי פתרון אני לא יכול לעשות כלום תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. אני עם לאפטופ וכל הזמן נודד מרשת לרשת. חלקן מאבוטחות פחות, וחלקן מאובטחות פחות עוד יותר. כל פעם בזיהוי רשת חדשה מערכת ההפעלה שואלת אותי אם זה רשת ביתית\ציבורית וכו'. זה מספיק? או שמומלץ להוסיף גם פיירוול? אם כן, על איזה אתם ממליצים? לא משנה לי חינמי או בתשלום תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by tamtamtamir,

היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…

23. Started by HaVoC_850,

התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש באתר שלהם אני לא מצליח לעבור למצב מתקדם ולשחק בהגדרות כמו שאני רגיל הסתכלתי בעזרה ואמרו שבחלון הBASIC אמור להיות לחצן שמעביר אותך לADVANCE אבל לא רואה שום דבר כזה התקנתי את הדרייבר מאה פעמים הסרתי אותו מאתיים התקנתי שוב שלוש מאות אני מגזים בסדר אז מה אין לי מושג מה נסגר והסלנות שלי ממש עומדת לפקוע בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by mnbvcxxzz,

לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים