תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה בחשב כשאני עושה התחל--> הפעלה--> ורושם temp או %temp% ואז אישור וזה פותח לי את התיקיה של %temp% או temp ובתוך התקייה יש את הקבצים שאני לא צריך שיורדים מאינטרנט אז אני רוצה למחוק אותם אז אני בא לעשות קליק ימני אז זה סוגר לי את כול המסך ומשאיר לי רק את הרקע וזה סוגר לי את התיקייה למה זה קורה..?? תודה מראש.!!
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. התקנתי NOD32 לויסטה (ניסיתי כמה גרסאות כולל החדשות) וזה פשוט עושה לי בעיות ולא מצליח לעבוד עם ויסטה כמו שצריך. איזה אנטיוירוס עובד טוב עם ויסטה כמו שצריך? איזה אתם ממליצים? אגב, נורטון לא בא בחשבון תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות היום format אבל יש לי מספר גדול של קבצים גדולים שאני לא יכול לצרוב אותך ... איך אני יכול לשמור את הקבצים האלה בזיכרון ולא לפרמט גם אותם ... האם יש תוכנה לזה אם כן מה היא ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הייף האנטיווירוס חוסם לי קובץ מסויים ושאני אומר לו לא לעשות בקובץ כלום (בחלון שקופץ לי..) הוא לא מתייחס לזה (אני נכנס לרשימה של מה שהוא זיהה וכתוב על הקובץ נמחק..), אני עושה שיחזור לקובץ מהאנטיוירוס אבל אחר כך הוא מקפיץ לי אותה הודעה ואז הוא אומר שהקובץ ימחק סופית אחרי ריסטרט.. איך אני גורם לאנטיווירוס לא לגעת כלל בקובץ הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראשית אציין שכבר שאלתי לפני חודשיים בפורום windows , לא היו תגובות בעיה ממש מציקה ואני בטוח שמיטב המוחות פה יבינו למה היא נגרמת יש לי שני חשבונות ב XP על אחד התקנתי את בבילון והוספתי לו את כל המילונים שרציתי - הכל עבד יופי עברתי לשני וראיתי ששם אין זכר לכל המילונים , אמנם הבבילון עובד אבל רק המילון הבסיסי (אנגלי-עברי) את שאר המילונים הוא לא זהה , שניסיתי להתקין את הקבצים (קבצי BGL) הוא לא הריץ והתקין אותם כמו בדרך כלל , אלא פשוט לא זהה אותם אני מאמין שזה קשור בהרשאות , אולי לא
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מנתונים שפרסמה חב' הניתוח לשוק האינטרנט,GET CLICKY,עולה כי לדפדפן כרום של גוגל יש נתח שוק של 1.7% לעומת 3.1% ב-9/08,עת הושקה גרסת הבטא של הדפדפן.אינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט מחזיק 53.1% ופיירפוקס של מוזילה 36.3%. די הפתיע אותי הנתון על FF ד"א, על הכרום לא ממש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האקספלורר שלי השתגע הייתי בחו"ל ואמא שלי אמרה שיש לה בעיות בתיבת דואר בוואלה.. הגעתי הביתה התקנתי מחדש את המחשב ועדיין יש בעיה..הדואר לא נשלח..גם ב FIREFOX אני רושם מייל שולח ואין תגובה ...כלום ביהו ובהוטמייל אין בעיה כזאת,ה JAVA אצלי מותקן בגירסה הכי חדשה יחד עם SP1 מעודכן. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום הזה אבל אני מעוניין להתקין מחדש DX9c וכפי ששאלתי בכותרת ..... במידה ויש מהי הגרסה הכי חדשה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה ימים הורדתי קובץ וידאו שקודד בXVID.... כשניסיתי להריץ אותו-הווידאו פעל,אבל ללא סאונד... בהתחלה ניסיתי להתקין מחדש את הקודק של XVID,אבל להפתעתי-לא יכלתי להתקין אותו מחדש,וגם לא למחוק אותו...מסתבר שהיה קובץ פגום במערכת של הקודק שבלתי ניתן למחיקה. בשלב הבא ניסיתי להתקין את הקודקים על המחשב של אחותי ואז להריץ את הווידאו-אבל גם שם לא היה סאונד... לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הקודקים של K LITE על המחשב שלי... כשניסיתי להתקין את הקודקים,ההתקנה התחילה,ומיד הופיעה הודעה שחסר לי איזה קובץ חיוני להתקנה...כמה שניות אחר כך הופיעו כמה הודעות בזו אחר זו שבהן מצוין כי מצויים קבצי קודקים פגומים על המערכת...הייתי בטוח שאלו הם הקודקים שהKLITE התקין,ולכן לחצתי על REMOVE A…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מאתמול אני בבעיה שכל פעם שאני מתחיל את המחשב מחדש אז הקספרסקיי מסומן לי באפור ואני צריך לעשות לו Resume Protection ואז שאני עושה ריסט מחדש אני צריך לעשות את זה שוב. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התוכנה שומרת כל סירטון שאני עורך באיזשהו פורמט או לא יודע מה כך שהסירטון יוצא רחב יותר והאיכות פחות טובה איך אני יכול לשמור סירטון אחרי עריכה ושהוא ישאר באותו הרזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה מצגת על THE ABS SYSTEM ומצאתי סרט הדגמה ממש טוב,ואני רוצה לשמור אותו ולהראות אותו במצגת שלי ואני לא יודע איך תעזרו לי בבקשה תודה! http://www.metacafe.co.il/watch/731341/exotic_cars_info20_com_antilock_brake_system/ זה הלינק לקליפ
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח. הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97. ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים". תודה למי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-