עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by eegg,

יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. משהו פעם אמר לי שאפשר לעשות גיבוי לכונן מערכת ההפעלה על דיסק של DVD ככה שאם קרסה המערכת ואני צריך לעשות התקנה מחדש, אני מכניס את הדיסק הזה מתקין אותו, וכל מערכת ההתקנה עם כל התוכנות שהתקנתי יהיו מותקנות על המחשב כאילו לא קרה כלום מעולם, האם זה אפשרי ?? ואם כן איך ניתן לעשות זאת??

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. הייף האנטיווירוס חוסם לי קובץ מסויים ושאני אומר לו לא לעשות בקובץ כלום (בחלון שקופץ לי..) הוא לא מתייחס לזה (אני נכנס לרשימה של מה שהוא זיהה וכתוב על הקובץ נמחק..), אני עושה שיחזור לקובץ מהאנטיוירוס אבל אחר כך הוא מקפיץ לי אותה הודעה ואז הוא אומר שהקובץ ימחק סופית אחרי ריסטרט.. איך אני גורם לאנטיווירוס לא לגעת כלל בקובץ הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Rebellion,

אהלן ההורים שלי צילמו את הטיול שלהם במסרטה שמקליטה אל תוך דיסקים. אני רוצה עכשיו לקחת את הוידיאו מתוך המסרטה ולערוך אותו במחשב. הכנסת הדיסק למחשב לא עוזרת. אני מחפש מישהו עם ניסיון במסרטות שעובדות על דיסקים שיוכל להנחות אותי. תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. שלום התקנתי לדוד שלי office 2007 אבל הוא לא רצה למחוק את office2003 שכבר יש לו עכשיו כשהוא פותח מסמך office וורד אקסל וכדומה הם תמיד נפתחים בoffice 2007 אבל הוא רוצה שבררת המחדל תיהיה office 2003(כלומר שהוא יהיה הראשי) וoffice 2007 יפתח רק כשהוא יגיד לו. אך אני מגדיר את זה במחשב לבחור איזה office יהיה ראשי ואיזה יהיה משני? תודה מראש

8. Started by j,

שלום לכולם, הורדתי הופעה שהגיעה בתיקיה של VIDEO_TS ובפנים יש כבר את הקבצים של הIFO וBUP. אני רוצה לצרוב את זה ככה שאני אוכל לקרוא את זה בDVD הרגיל אבל גם כמובן שזה יישאר בדולבי דיגיטל [כרגע ניתן לראות רק במקטעים..] תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.

10. Started by neogod,

איזה בדיקות כדאי להריץ למחשב חדש כדי לבדוק ביצועים ,יציבות וטמפ' ???

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום כהרגלי אני מפעיל קבוע את החוסם פלאש לעצירת פרסומות באתרים שונים (גם פה....) לצערי הפעלתי בטעות חסימת תמונות ואז כל האתר נעלם.כרגע אני גולש בתוך ה IE טאב ואני משתגע מכל הניצנוצים של הפלאשים מול העינים. מה עושים???.איפה אני מחזיר את הפיירפוקס לעבודה תקינה.אני לא רוצה לגלוש ב IE טאב באופן קבוע. אשמח לקבל הסבר לתקן את הטעות של ביטול התמונות. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by knaanbraz,

לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by mdmdmd,

אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by mr_x,

בעיה חמורה באימיול כאשר האימיול פתוח הרבה זמן הוא פשוט נתקע ואני לא מצליח לסגור אותו כאשר אני מנסה לפתוח יישומים אחרים אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי את ההרשאה המתאימה לבצע את הפעולה (למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב) אני חייב לאתחל מחדש את המחשב בכדי לקבל שליטה. אני משתמש בפייראוול של זון אלראם אינטרנט סקיוריטי .והרצתי תוכנות אנטי ספייוואר ואנטי וירוס ולא נמצא דבר . אני פשוט לא יודע מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by slim_shady,

כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by Yugix,

אוקי, אני משתמש בקלינט Azureus יש לי רשת ביתית וזה מאיט מאוד את ההורדות. אני מעוניין לפתוח פורטים ואני לא יודע איך? וגם אני לא יודע מה הפורט של התוכנה, אלה עם כן זה המספר הזה שמופיע בהגדרות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. יש לי בילד 7077, זה קורה ב2 מחשבים, הפיירפוקס סטוק לחלוטין ללא תוספות. כל סגירה דרך X או CLOSE מביאה לדיאלוג קריסה כאילו שזה אחרי END PROCESS. מישהו יודע מה הפתרון <?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by Oranl,

היי, אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח. הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97. ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים". תודה למי שיכול לעזור..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by D-M-X,

כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. לאחרונה התגלתה אצלי בעיה כשאני בא להתקין משחק או אפילו סתם אני רוצה להיכנס למחשבון קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg בבקשה שמישהו יתן לי פתרון אני לא יכול לעשות כלום תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. שאלה קניתי כרטיס מסך !? באיזה תוכנה או דרך מומלצת למחוק את הדרייבר הישן !? מקווהו שזה המקום !

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים