עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

מישהו מכיר תוכנה ליצירצ בלוק מי לדוגמה (מישהו יודע את השם של התוכנה בתמונה ??)

3. מאתמול אני בבעיה שכל פעם שאני מתחיל את המחשב מחדש אז הקספרסקיי מסומן לי באפור ואני צריך לעשות לו Resume Protection ואז שאני עושה ריסט מחדש אני צריך לעשות את זה שוב. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by POD,

אני מקבל את השגיאה הזו כשאני מנסה לבדוק את ההגדרות שלו. מישהו יודע למה זה קורה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  8. היי, אם אפשרי בקשה המלצה לתוכנה שבודקת / מראה טמפ' במחשב, שתיהיה נוחה וקלה לשימוש.. תודה רבה. אמיל.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. היי יש לי גירסא של 4 דיסקים (sims 2) ואני מבין שאי אפשר להשתמש ב דימון טולס כי זה לא דיסק אחד זה 4 (לפחות אני לא הצלחתי) ואני לא רוצה לצרוב עכשיו 4 דיסקים כי יש לי צורב חדשדנדש dvd אז איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. זה די טיפשי אבל מציק לי נורא. notepad אף פעם לא מתחיל בתצוגה מקסימלית, אני תמיד צריך ללחוץ על הכפתור שמגדיל את התצוגה - איך נמנעים מזה? ולא, אני לא מתכוון לשנות את קיצור הדרך אל התוכנה - שם כבר דאגתי לשנות למסך מקסימלי וזה לא עוזר.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום לכולם אתמול התקנתי את Longhorn Transformation Pack 9.0 מה שהתברר כתוכנה ברדקיסטית לחלוטין כשניסיתי לחזור למקורי ולהסיר אותה נשארו לי עדיין האייקונים הנלווים של התוכנה וכל קיצור דרך קיבבל פתק צהוב מעליו!מעצבן ניסית להתקין ולעשות אינסטול שוב אבל זה החזיק בדיוק 10 דקות עד שזה חזר שוב! מה עושים? כמובן שבדקתי שאני על ווינדואס XP ב THEMES

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by amisha,

אני ורצה לנגן במחשב את הקובצי ענק של ה 4.7GB בעזרת נגן נוח יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by yoahe,

קניתי נייד LG E500 הוא הגיע עם ויסטה רציתי XP אז התקנתי עליו עכשיו יש דיסק מצורף של דרייברים LG INTELLIGENT UPDATE שמתברר שהוא תומך רק ב ויסטה אז סבבה הורדתי קובץ RAR מהאתר שלהם עם התוכנה הזו ותאמת ל XP אבל משום מה בתוכנה עצמה לאחר שהיא מתקינה את עצמה חסום לי האופציה של להתקין את הדרייברים כלומר אני רואה אותם הצבע בהיר ניסיתי לצרוב את זה בדיסק לבד וניסיתי לאחר פתיחה רגילה ישירות וכלום מה לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by borg,

אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by icebreak,

ראיתי כמה דוגאמות של כל מני אפשרויות חדשות, ובהחלט נראה מבטיח... http://www.macromedia.com/downloads/ (כמובן שזה יותר חשוב לכל המפתחים שמשתמשים בDREAMWEAVER , STUDIO) ואפשר להוריד גם את ה PLUGIN החדש לדפדפן.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by אוריפ,

שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שבעזרתה ניתן להכתיב הודעות למישהו אחר. מישהו גרם לי לכתוב במסנג'ר דברים שאני לא באמת כותב, עם התוכנה הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי את התוכנה, רק למטרות נקמה כמובן. אם זה לא חוקי נא לנעול את הדיון, CYA.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. השאלה בכותרת.... ברור שאין תחליף לפשוט שמיעה של השיר, אבל כשמדובר בספרייה עצומה צריך איזה תוכנה להעזר בה עד לא מזמן השתמשתי ב ENCSPOT : תוכנה שמראה את הביטרייט ,מקודד ( כל מה שלא ב LAME מחקתי) ועוד כל מיני... אבל עבר הרבה זמן מאז העדכון האחרון שלה והיא נראית לי מיושנת, אני מחפש תוכנה בסיגנון דומה בסנון זה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by slim_shady,

...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. זאת אומרת שאני רואה את הסיסמה של אותו פורום בכוכביות ושמעתי שיש איזה תוכנה שאני יכול לראות מה מסתתר באותן כוכביות. תודה.

22. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

23. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  25. כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים