תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום היה לי פה דיון על ה NLITE וכיצד לעשות מודינג להתקנה של וינדוס.ובכן עשיתי כמה שינויים כמו התקנות דרייברים לתוך המערכת.וגם כמה טוויקים שהוסיפו לי 4 איקונים ב"מחשב שלי" אבל אני כרגע אחרי שימוש שוטף מגלה כי המערכת לא הכי יציבה ודיי קורסת.חשוב לציין ששילוב הדריברים הוא הכרחי משום שהמערכת הפעלה יושבת על מערך רייד שיושב על בקר SI3114 בלוח והוא מחייב התקנה לפי ההתקנה בכונן דיסקטים...מה שאין לי כרגע לכן שילבתי את הדרייבר דרך האנלייט. חשוב לציין שהמערכת עדיין ללא עדכונים וללא אנטי וירוס (כרגע היא עם AVG 8) ובזמן הקריסה במסך הכחול כתוב לי SYSTEM 32 משהו.. האם זה מחייב התקנה נקייה מחדש או עדכונים יפתרו את הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש למישהו שמות של כמה תוכנות טובות כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל סרט שיש לי על המחשב והוא הפעיל לי משום מה רק את האודיו של הקובץ.... אז הרצתי את הקובץ בGSpot וזה מה שהוא הראה לי.. ד"א אם הDVD DIVX שלי קורא כתוביות אז בSETUP של הDVD אני הולך לסבטייטל ושם על OTHERS בשפות כי אין עברית אצלי ,נכון...??? אז עשיתי את זה ועדיין לא ראו שום כתובית על המסך - מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 חודשים ורציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעדכן לו דרייברים? יש לי כרטיס מסך 6600 של נוידיה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי איזה מדריך טוב לפרמוט המחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה את תוכנת הביטקומט. התחלתי להוריד משחק כבד כל שהוא ( יותר משני גיגה) והמהירות תוך מספר דקות הגיע ל 160 -170 קילו לשניה, ירד כ 20 אחוז מהמשחק.. באיזה שהוא שלב לאחר כשעה וקצת התנתקתי, כיוון שההורדה לקחה את כל רוחב הפס. לאחר כמה שעות שוב הפעלתי ומאז ההורדה נעה סביב 8 קילו לשניה. יש לציין כי ניסיתי בשעות שונות והורדות נוספות אולם המהירות לא עוברת את ה 10 עד 12 קילו בכל מצב. לא שיניתי כל פרמטר בתוכנה למה זה קורה, האם התוכנה נעלבה שהתנתקתי ממנה ועברתי סתם לגלוש תודה ???
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
בעזרת התוכנה הפכתי את דיזק ה 80 גיגה לשני כוננים של 40 גיגה ובכל כונן מותקנת מערכת הפעלה כול פעם אם אני מעלה את המחשב עם כונן אחד הכונו השני בלתי נראה ואי אפשר לגשת אליו שאלה 1 : איך אני יכול להעביר קבצים בין הכוננים ? נראה לי שזה קשור לזה שיש מערכת הפעלה בכל כונן לכן הוא לא מאפשר גישה שאלה 2: איך אני יכול למחוק את מערכת ההפעלה מכונן אחד ולא לפגוע בשאר הקבצים שנמצאים באותו כונן ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-