תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פרמטי את המחשב שלי וחסרים לי הדרייברים הבאים: לכרטיס מסך מסוג: ATI REDEON XPRESS 200M לכרטיס קול מסוג: ATI SB450 ולכרטיס רשת: MARVELL YUKON 88E8036
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
צריך קצת עזרה...אני צריך לתרגם איזה עבודה אישית שלי ובכלל אני רוצה קצת להרחיב את הידע... אז הייתי רוצה לדעת באיזה תוכנה טובה אני יכול להישתמש לתרגום משמיעה וגם מקריאה להכול מהכול...אם יש דבר כזה משו נוח ולא מסובך מידי. תודה מראש לכול...=] אוקי אז לנושא אחר לגמריי יש לי מחשב חדש בן פחות משנה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1647 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤430 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 80…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שאני נכנס ואני רושם /identify עם השם והסיסמה והכל מופיעה לי תגובה כזאת מהתוכנה: -NickServ- Your nick isn't registered. מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים!! אני יחסית חדש בתוכנה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום תוכנת ה skype משתמשת בכמות גדולה של זיכרון אצלי. כאשר אני לא משתמש בה ולא מבצע שיחות, היא לוקחת 45 מגה בייט, שזה ממש מוגזם. מה ניתן לעשות? יש איזה תיקון לזה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שנקראת "UDF packet DVD-writing" תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם יש דרך ?! או שזה אבוד?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את הלוח אם הזה: אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול של הלוח אם. למרות שיש לי כרטיס קול נפרד...ואני לא יודע מה הדגם שלא (כי לא כתוב עליו בכלל). אז אולי תוכלו לעזור תודה, שלומי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
אני נכנס לאתר כלשהו, לא מוריד כלום, סתם גולש בו. לאחר הפעלה מחדש אני מגלה שמותקן לי איזה דיאלר itunesff.exe internt.exe ו-vbsys2.dll. מאוד מעצבן כשזה קורה כי צריך לשבת שעה-שעה וחצי למחוק את הוירוס\סוס טרויני הזה. אני מצאתי באינטרנט הרבה הסברים עליו אבל בשום מקום לא מצאתי איך הוא מוצא את דרכו למחשב :s05:. אם הייתי יודע איך הוא מגיע למחשב הייתי חוסם לו את הדרך. אולי מישהו נתקל בסוס טרויני כזה ויודע איך להמנע ממנו ? אולי לעשות עידכון וינדוס כדי לחסום חורים ? אני לא עשיתי שום עידכון לוינדוס חוץ מSP2. תודה רבה על העזרה מראש !
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום פתחתי חשבון איי סי קיו חדש כי אני לא מצליח להיכנס לישן שלי ואני רוצה להעביר את הרשימה שהייתה לי למספר החדש... יש לי את כל הקבצים של המספר הישן... יש איזשהי דרך לעשות את זה? איזה תוכנה או משהו כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעייה כאשר אני משתמש באשף ההורדות של מוזילה ההורדות ממש איטיות (בדר"כ 15KBPS ופחות) הבעייה מתרחשת רק כשאני מנסה להוריד מחו"ל בארץ אין שום בעייה. כשאני משתמש לדוגמה במקסטון כדאי להוריד המהירות מצויינת ללא קשר עם זה בחול או בארץ. רעיונות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-