עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elad-k1,

1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  2. ריל זו התוכנה הכי דפוקה בעולם..יש לה תחליף?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

אהלן רציתי לדעת באיזה תוכנה אתם משתמשים, למה דווקא בה, מהירות ממוצעת, סוג קבצים שאתם מורידים וכל מידע רלוונטי אחר.. תודה

6. אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by levran007,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום אני חדש פה ! ... יש לי בעיה אני חושב שיש לי תוכנות ריגול במחשב {את זה אני יודע לפי זה שאני רואה שיש דברים שרצים לי במחשב בלי שאני יתקנתי אותם ! } עכשיו שמעתי שיש תוכנות שמסירות אותם {ומגלות אותם כמובן } ... על איזה תוכנות אתם ממליצים ? {ואם אפשר לקבל לינק להורדת התוכנה זה יהיה מעולה ! } . עכשיו שאני מריץ את האנטי וירוס {נורטון פרו } הוא אומר לי שיש סיכון גדול לבערך 25 קבצים ששיכים לתוכנה GAIN ששוב אני לא התקנתי {ולכן אני מעריך שגם היא תוכנת ריגול } ... כאשר אני אומר לנורטון אנטי וירוס למחוק את הקבצים הללו הוא נותן לי הודעה שהוא לא יכול למחוק אותם !~ מה אני עושה עם זה ? תודה רבה לכולם מראש ....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו יכול לארגן לי את התכונה Soulseek על לינק תודה לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by X1000P,

יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by nimrodim,

רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?

12. הגירסה היא 3.1.0.25 תודה רבה לכל העונים! זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום. אני מחפש בבקשה תוכנה טובה שיכולה להגיד לך הכל על מחשב שלך, עד לרמת מהירות הזיכרון שבלוח אם. אם אפשר שהתוכנה גם תדע לאתר תקלות תוכנה וחומרה במחשה. תודה רבה למי שיביא לי לינק או שם של תוכנה כזו.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. שלום! אני צריך תוכנה שמחברת קובץ כתוביות עם קובץ של סרט והכל נצרב ביחד! אם תוכלו לתת לי שם מדויק זה יהיה מצוין! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by BuNKeR,

שלום לכולם באיזה תוכנה אתם משתמשים ולמה ? יש כלכך הרבה ואני לא יודע במה לבחור הייתי משתמש עד עכשיו בNORTON אבל גירסה 2005 שלו ממש מעצבנת אותי מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by benor,

מאיזו תוכנה אתם מורידים שירים? אני Kazaa, Soulseek

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by source,

שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by wolf_silver,

אם אני רוצה לפתוח חדר איך אני עושה את זה????? ועם אני רוצה שמישהו יוריד ממני דברים איך הוא עושה את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים

19. Started by zilbermm,

קניתי SONY HC40 ואני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לעשות CAPTURE ועם איזו ENCODING ל-DVD אם אפשר אז גם הסבר באיזה פורמט לעשות CAPTURE תודה

20. Started by motir,

שלום, לאחר ה-CRASH האחרון והקטלני שהיה לי, החלטתי להתחיל לגבות בצורה סדירה. אני מחפש תוכנה טובה שתוכל לעזור לי: 1. לסמן קבצים לגיבוי (למשל, את כל ספרית ה-My Documents שלי) 2. לעשות ZIP לספריות מסוימות ולגבות אותן כ-ZIP (למשל, את כל ה-Favorites שלי. אני לא אוהב לגבות אותם כספריה אלא כ-ZIP אחד) 3. להריץ תוכנות חיצוניות כחלק מהתהליך (למשל, את תוכנת הקיטלוג לדיסקים כי היא מייצרת קובץ ARCHIVE שאותו מגבים) - כמובן שהגיבוי צריך להיות על דיסק (לא אכפת לי אם התוכנה לא תצרוב בעצמה אלא רק תייצר ספריה שאותה אני אצרוב עם NERO). - אני מעונין שהגיבוי יהיה INCREMENTAL, ז"א שמידע שכבר גובה בעבר לא יגובה שוב אלא אם הוא השתנה כבר אני לא צריך SCEHDULING. להיפך, אני מעדיף להריץ אותה ידנית. חי…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by The-Devil,

מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by dorlevy,

אני צריך לעשות איזה סרט מתוכנה שאני מריץ, נגיד EMULE, עם איזה תוכנה אני יכול להסריט אותה בלי שיראו את שורת המשימות, ז"א רק את ה-EMULE, ושהסרט יהיה בפורמט הכי איכותי שיש וגם שהקול שלו יהיה באיכות הכי טובה. יש תוכנה כזאת??? תודה מראש, דור לוי.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by omnius,

שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by POD,

יש לי תוכנה שנקראת Netlimiter והיא רצה ברקע. ברגע שאני מפעיל תוכנה אחרת כלשהיא או מכבה את המחשב קופצת ההודעה המעצבנת הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, גם גרסאות אחרות, אבל זה לא עזר. (מה הפירוש שלה בכלל? זה משהו שקשור לגישה שלה בזיכרון?) אנא עזרו. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by avi_lilah,

שלום אנשים אני מחפש תוכנה לצריבת DVD יש לי nero אבל אני מחפש משהוא אחר

דיונים חדשים בפורומים