תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם וחג שמח אז כך לאחר שעבדתי עם dvd shrink אני לא מצליח לצרוב יש כאן אנשים שעבדו כבר עם dvd shrink
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש על פתיחת הת'ראד הזה ( אני יודע שכבר נפתחו כמה ) אבל לא מצאתי אחד מלא ( ראו דוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85791.0 ) המחשב שלי נתקע ב- "שומר הגדרות..." וזהו, לא מגיב *גם לי יש מודם ALE130 **כל פעם שהחיבור לאינטרנט נתקע ( לא מגיב ) - המחשב נתקע השומר הגדרות. אם ההתנתקות מהאינטרנט לא מסתבכת - הוא לא נתקע. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
באופן מוזר ביותר, באתי היום להיכנס לאיסי שלי כמו כל פעם שאני על המחשב והוא אמר שהוא מחובר אבל לא הראה אף אחד מהרשימה שלי כמחובר (דבר מוזר,בהתחשב שיש לי יותר מ30 איש ברשימה) ואני מתכוון גם לא בתור AWAY ודברים כאלה,כולם(!!!) היו off line אז החלפתי לאיסי של אח שלי ושלו עובד בסדר אז ניסיתי לראות אם אני יכול להתחבר דרך האיסיקיו שיש באתר של איסיקיו (מין java applet כזה שמריץ ICQ שנוח להשתמש בו כי לא צריך להוריד ולהתקין) וניסיתי להתחבר עם המספר שלי וזה אמר שזה לא מצליח להתחבר לסרבר עכשיו ניסיתי למחוק את המשתמש שלי מהאיסי ולהירשם מחדש (עם אותו מספר כי אני לא מתכוון להחליף) ושוב קורה אותו הדבר,הוא אומר שהוא מחובר, אבל הוא לא מוריד את הרשימה שלי מהסרבר (דבר שהוא אמור לעש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אנשים אני צריך המלצה לתוכנה לניהול עסק קטן משהו עם מס' לקוח שמות כתובות וכדו' , אם למישהו יש משהו כזה אני אודה לו מאוד... תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למצוא את חבר שלי ואני יודע מה הכינוי שלו אבל איך אני מחפש אותו מה אני צריך לעבור פורום פורום (שם ) כדי למצוא אותו או שיש איזה חיפוש מהיר כזה של משתמשים????? עם כן אתם יכולים הגיד לי איפה זה או אולי איזה שיטה אחרת יש לי כדי למצוא את אותו חבר כדי להוסיף אותו לרשימת חברים שלי תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא כבר נשאל ואפילו פעם ידעתי איך אבל שוכחים... אני מתכנן להמיר קבצי AVI לפורמט DVD (לא VCD או SVCD) ואני לא רוצה שזה יהיה לי בתור "גוש" אחד אלא שאני יעביר בין פרק לפרק לפי מה שזכור לי הייתה אופציה כזאת עם tmpgenc אבל אני לא מוצא אותה כרגע תודה עריכה: אוקיי נזכרתי זה היה בifoedit
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני מנסה להוריד מספר קבצים מהאינטרנט שכל אחד מקישור אחר. אני לא יכול להוריד יותר משני קישורים בו זמנית. שאני מנסה להוריד את השלישי אז הוא מציג את חלון ההורדה אבל רק שהקישור אחד מהשניים מסיים להוריד אפשר להתחיל להוריד את השלישי. מה הבעייה? איך אוכל להוריד יותר משני קישורים בו זמנית? תודה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי סרט של 86 דקות וניסיתי לצרוב אותו בתור Video-CD בנרו --- על דיסק 90 דקות של SILVERline.... הצריבה נכשלה וכבר כמה דיסקים נהרסו לי :-X אני משתמש ב Nero 6 Ultra Edition. מישו יודע איך אפשר לצרוב דיסק של 90 דקות בלי כל הארורים?? ועוד בעיה... הורדתי סרט, טענתי אותו בVirtualdub וקיבלתי את ההודעה הזאת: מה צריך לעשות מכאן?? הייתה לי בעייה כזאת עם סרט אחר שהורדתי וצרבתי לדיוידי - אז סימנתי בAudio-direct stream copy ובVideo-direct stream copy, ואז שמרתי את הקובץ כWAV. ואז כשזה סיים לשמור, ב-audio בחרתי WAV וטענתי את הקובץ של הקול ששמרתי .. עד פה הכל סבבה אבל שצרבתי את הסרט ראיתי שהקול והתמונה לא תואמים מאמצע הסרט ככה... מישו יודע למה זה ככה?? מה צריך לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגרסאה החדשה של תכונת עיצוב התלת מימד הפופולארית ביותר בעולם, תבסס על טכנ' שיידרים שפותחו ע"י ATi ותאפשר שילוב של חומרה גראפית בצורה נרחבת בתהליך הרינדור. עד היום מנועי הרינדור הטובים ביותר, כדוגמאת renderman של פיקסר, השתמשו ברינדור תוכנתי בעקר. מכיוון שהמנועים, צריכים להיות מאוד ורסיטאליים, ולתמוך בעצם בכל דבר. כן אין הגבלה של מה שאתה יכול לעשות בתאוריה, יש הגבלה על כמה זמן יקח לך לעשות זאת. ולכן הם לא יכלו להסתמך על האצת חומרה כמו כרטיסי מסך שבעצם תגביל אותם. אך בעזרת ישום של טכנ' שיידרים שפותחה ע"י ATi וביסוס מנוע הרינדור של 3Dsm על ASHLI - Advanced Shading Language Interface של ATi. ASHLI זהו בעצם קומפיילר HLSL וGLSL שנועד ליצירת תכנים דיגיטאליים(DCC) וזהו אחד הכלי…
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, זה נורא פשוט יש לי מחשב, יש לי אינטרנט, יש לי ICQ, הכל עובד יופי... הכל! יש לי חבר, יש לו מחשב, יש לו אינטרנט, יש לו ICQ הכל עובד אצלו פחות או יותר (פנטיום 3 עם קצת חרא במחשב שניקיתי אותו לגמרי לפני יומיים) הקיצור הוא הבן היחיד בעולם שלא מקבל את ההודעות שאני שולח לו, לא מבין מה הולך פה... הוא פשוט לא מקבל כלום!!! ואני מקבל את שלו... הוא טוען שהוא מקבל מכולם הודעות, רק ממני לא... וזה כבר שבועיים ככה... לא מלפני חמש דקות יש למשהו מושג? רעיון? יניב
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום..... אני מחפש תוכנה טובה בשביל איחוי הדיסק הקשיח, יעני דיפרגמנטציה... ואם אתם יכולים לרשום לי גם שם של תוכנה טובה למציאת סוסים טרוייאנים זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש לכולם... דרך אגב שמעתי על התוכנות - Disk Keeper בשביל איחוי הדיסק תגידו לי אם היא טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היא לא מופיעה בMSCONFIG אבל היא מתחילה לפעול עם התחלת המחשב, היא מנסה גם להיכנס לאינטרנט דרך Distributed.net שמבקש אישור מה ZONE ALARM לקובץ עצמו של התוכנה קוראים: iosdt.exe איך אני נפטר מזה? בנוסף מלא אייקונים במחשב שלי של כל מיני יישומים נהיו אייקונים של כאלה של וינדוס כאילו קבצים לא מוכרים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להתעסק עם פוטושופ , ואין לי ממש מושג בתוכנה הזאת והייתי אוצה ללמוד , יש מדריך בעברית?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום!!! אני מחפש תוכנה שבה אני יכול לשלוט על האיקוליזר כמו המיקסר שבא עם הוינדוז רק משהו יותר מקצועי ואיכותי... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-