תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מה שחשוב הוא שהסורק יסרוק!! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון? ועוד משהו מישהו יודע מהם הפורטים של KAZZA EMUL ומירק שאותם צריך לפתוח בפיירוול ואיפה בדיוק אני רושם את זה ב- UDP או TCP?
-
-
-
אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..
-
יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היה לי קפיצת מתח לא מזמן והמחשב שלי ניתקע באותו רגע והאימיול היה דלוק, והיום שמתי לב שפשוט נעלמו לי 3 הורדות מהרשימת הורדות, הם רק נעלמו מהרשימת הורדות של האימיול אבל נשארו בתיקית Temp. יש איזושהי דרך להמשיך את ההורדות?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי שאלה מטופשת ולא ידעתי לענות עליה מי שהוא מוכן לעזור לי!.... ? אני רוצה לדעת בכמה זמן אפשר להפוך סרט לVCD במחשב די חדש ו"חזק" עם תרגום מובנה וכמה מזן לוקח להפוך סרט ללא תרגום למשל אני רוצה אותו באנגלית ואמרו לי שאפשר דרך הנרו ב.....חצי שעה ---> זה יתכן על מחשב די ישן כמו פנטיום 3 1000 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרו אם יש תביאו תודה אה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?
-
- 14 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה זה ה GHOST? ואיך אני עושה גיבוי של המחשב על דיסק וכשאר יקרה משהו אני משחזר אותו בעזרת ה GHOST .. ???
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
היי המלצת היום לתוכנה נחמדה (אחרי Meedio Essentials ל-HTPC) היא תוכנת MoodLogic. התוכנה משתמשת במאגר נתונים ענק שהיא הקימה ע"י בחירות המשתמשים ויוצרת רשימות שירים לפי "מצב הרוח" שלכם. מה זה אומר? זה אומר שאתם יכולים לסמן שיר מסויים שיש לכם, ללחוץ על Create instant mix, ולקבל רשימה של שירים "דומים", שנוצרת בצורה איכותית (אני הייתי מופתע מאוד מהתוצאות) ע"י הצבעות המשתמשים, זיהוי ה tempo של השיר, וכו'. תוכנה נחמדה, שווה לבדוק..
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי תוכנה (בילבולון) שהופכת אותיות מעברית לאנגלית וכדומה במעבדי תמלילים למיניהם, עבדתי איתה עם 98 אבל עכשיו עברתי לXP ויש לי כל מיני בעיות, כשאני לוחץ F12 (כפתור ההפעלה של הפונקציה שהופכת את האותיות) אז המשחב עושה הרבה פעולות נוספות ומופיעים לי ERRORS, נגיד הוא משתיק את הסאונד ועושה MUTE, הוא פותח קובץ WORD חדש או מנסה לעשות LOG OFF ומה שמוזר שאם אני סתם בשולחן עבודה ולוחץ על F12 לא קורה כלום, אבל אם אני נגיד בשורת חיפוש באינטרנט (GOOGLE TOOLBAR) ואני עושה את זה אז הוא עושה את הפעולות שציינתי. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וגם בנושא צורבי DVD הורדתי סרט סרט באיכות DVIX או שהוא DVIX ברצוני לצרוב אותו לDVD שלי שהוא תומך בהכל חוץ מDVIX אבל אני לא יודע איך לעשות המרה וכאלה אני עושה המרה בתוכנת TMPGEnc plus לא דמו !! ואני פשוט לא יודע איך לעשות אני צורב לפורמט DVD RIP ואחרי זה מכניס לנרו 6 צורב והDVD והצורב שלי לא מזהים אותו דיברתי עם טכנאי מומחה מהרשת והוא אמר לי האם עשית לו סגירה לפני הצריבה אין לי מושג על מה הוא מדבר ודרך אגב הDVD עובד ולא אני התקנתי אותו אלה טכנאי מומחה אנא עזרו לי בבקשה :'(
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-