תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה \ דרך כלשהי שאתפשר לי להעתיק טקסט מקובץ PDF. אני ממש לא הולך להעתיק ממישהו או לעשות משהו כזה. אני פשוט צריך את זה כי אני לומד שפת תוכנה (C#) דרך ספר , ויש תרגילי סיכום בסוף הספר. עכשיו יש באתר שלהם את תרגילי הסיכום בקובץ PDF http://sites.huji.ac.il/science/stc/center/groups/OOP2006/Csharp/C-SHARP-BOOK.htm ואני פשוט חייב להעביר את קטע התוכנית של כל תרגיל לסביבת העבודה של התוכנה על מנת להריץ את זה ולראות אם עניתי נכון. (וזה ממש סיוט להעתיק 10 שורות קוד כשיש לך 20 שאלות בסוף כל פרק...שאגב זה מה שאני לבנתיים ) בקיצור זה ממש לא להעתקה או על מנת לעבור על זכויות יוצרים בדרך כלשהי... תודה מראש ! עריכה : ניסיתי את Foxit PDF אבל את קבצי הPDF …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות ברשת הביתית ועוד תיקייה שנמצאת במחשב מחוץ לרשת הביתית השאלה שלי היא עם איזה תוכנת גיבוי אני אוכל לגבות תיקיות אלה מידי יום אני רוצה שכל יום ישמר גיבוי של התיקיות האלה אני רוצה לציין שיש לי מחשב שישמש רק לגיבויים אז גם התקנה של תוכנה או לינוקס ועליה תוכנה שהמשמשק יהיה ממשק דפדפן גם באה בחשבון אני רק רוצה מידע והמלצות בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון של 9 דקות ויש בו שני שירים .. עכשיו איך אני "קורע" מהסרט את השיר הראשון ? איך שהוא להקליט את זה.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
צילמתי סרטון וידאו של אחי מנגן כשהמצלמה נטויה בזווית של 90 מעלות כדי לקבל תמונת תקריב טובה יותר ואני מחפש עכשיו דרך לסובב אותו למצב שבו הוא יוצג כרגיל. יש איזו תוכהנ שמסוגלת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
-
שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה שאני מחפש דברים בעברית אני מקבל את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תכנה של שיתוף, שחברים שלי יוכלו להוריד ישירות מהמחשב שלי (ואני משלהם) במהירות גבוהה-נורמלית. תוכנות עם ססמה מגנה כדי להוריד, הכנסת אייפי , או כל דבר אחד שיוודא שרק החברים שלי מורידים ממני ולא אף אחד אחר. אשמח מאוד להצעות לתכנה (אם יש דבר כזה...).
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, הערב קניתי מחשב נייד של HASSE שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי, אין לי מושג איך לגרום לו לעבוד ולחפש רשתות, על המחשב מותקנת תוכנת REALTEK וכשאני מנסה להפעיל אתה מופיע לי חלון שבו כתוב THIS DEVICE MAY BE REMOVED OR DISABLED - ניסיתי להכנס להגדרות ולחיבורי הרשת שלי ומה שמופיע שם זה רק אופתיית החיבור בכבל רשת (לא מופיעה האופציה לחיבור אלחוטי), מישהו מכם אולי יכול לעזור לי ? (אם בכלל הסברתי את עצמי מספיק טוב...) תודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-