תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז ככה שמות של תוכנות או אם יש תוכנות בחינם שאפשר להוריד.. אני צריך תוכנה לחתוך שירים כדי לחתוך קטעים משירים שונים ואז לחבר אותם אבל כשאני יחבר אותם אז לא תיהיה לי בעיה אם החיבור הכוונה שלי שאני יוכל לחבר אותם וזה ישמע בסדר ולא עם בעיות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול ליצור שומר מסך? אני רוצה שכמה תמונות יתחלפו במשך זמן מסויים
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני זקוק לתוכנה כדי ליצור שירים משהו בסגנון e-jay רק שאני יוכל לשמור את השירים שיצרתי ל קובץ מוזיקה wmv.mp3... משהו שיהיה אפשר לשמוע אחר כך בלי להפעיל את התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מי שמכיר תוכנה כזאת שאני יוכל ליראות טלויזיה של העולם במחשב אז תביאו .
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש תוכנה שמייצרת כונן וירטואלי היכול לעשות MOUNT לקבצי ISO. העדפה ראשונה ל-PORTABLE, ואם אין דבר כזה אז גם תוכנה רגילה בלי ריסטרט בהתקנה תהיה מעולה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך תוכנה שזה ספירה לאחור לכיבוי מחשב.. יענו אם אני רוצה ללכת מהבית ושהמחשב יכבה לי עוד שעה.. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני צריך בבקשה תוכנה שבאמצעותה אני יוכל להעביר את קטעי הוידיאו שמוקלטים במצלמת וידיאו שלי. יש לי כרטיס Firewire שמתחבר אליה והכל וגם קיבלתי את התוכנה Ulead VideoStudio עם המצלמה, אבל כשאני מנסה ללכוד (להעביר) איתה את הוידיאו התוכנה פשוט נותנת לי דו"ח שגיאות ומסיימת משימה. אז אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיודעת לעשות את זה ותיצור לי בסוף קובץ AVI ולא WMV כמו בWindows Movie Make. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מי שמכיר את התוכנה clip cache plus בבקשה שיתן לי לינק להורדה של התוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים של כרטיס מסך דחוף!!!! אם אתם יכולים להביא יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 GT תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פורטים (פתוחים\סגורים). פעם היה לי משו שקוראים לו advenced port scanner.. אם יש אותה למישהו שיביא לינק. או שיביא תוכנה אחרת
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז שמתי את זה פה יש לי את המצלמה GPT DC 4110 ואיבדתי את הדיסק התקנה... הסתדרתי עם דרייבים ... אבל אני רוצה להפעיל אותה ולצם סתם ככה .. ולא רק במסנגר... אם משהו יכול לארגן לי תוכנה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מקלא IR שמתחבר לUSB של חברת SMARTCOM. רשום: USB A-IrDA Infrared Adapter. אני מחפש תוכנה אליו... דרך אגב הנה תמונה: ועוד שאלה.. אפשר להשתמש בזה עם שלט כדי לשלוט במחשב איתו?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו ראיתי רק לXP... תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לנעול איזשהי תיקיה במחשב (זה לא פורנו! ) ורציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה בשביל זה. ד"א, שלא תיהיה יותר מידי מסובכת, רק שאני יוכל להשים סיסמה וזה יפתח...
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-