עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?

2. Started by Psy,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל מקרה עד אתמול הכל עבד רגיל, בלי בעיות מיוחדות מאתמול האקספלורר התחיל לזחול, אבל ממש לזחול. גם עכשיו, כשאני עושה CTRL ALT DEL אני רואה שהוא משתמש בהרבה משאבים מעל 130,000 שימוש בזיכרון. דבר ראשון הפעלה מחדש, לא תרם כלום.... האפשרות הראשונה שיכולה היתה להיות זה רוגלות. השתמשתי ב4 תוכנות שונות של SPYBOT למיניהם כולל אנטיוירוס קספרסקי ו AD AWARE ואפילו ניקיון כללי עם CCLEANER. שום דבר...עדיין האקספלורר עובד בכבדות. ניסיון הבא, התקנה מחדש של אינטרנט אקספלורר 7, שוב הבעיה נשארה בעינה... מה יכולה להיות הסיבה לכך ??? זה לא שהאינטרנט עובד לאט (הוא מוריד על מהירות גבוהה לפי החיבור שלי) זה פשוט האקספלורר עצמו שפתאום משתמש בהמון משאבים.... המפרט: WIN …

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by DeadByDawn,

קניתי סורק,והתוכנה שמגיעה איתו די עלובה...יש למישהו הצעה לתוכנה טובה???? יש לי Photoshop CS וגם word 2003. עכשיו לא הבנתי איך אני מתפעל את הסורק מהתוכנות האלו אם זה אפשרי בכלל..... אם זה אפשרי,מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. אהלן יש לי כמה סוגי ANTI VIRUS. אני רוצה לעשות השוואה גדולה בין כולם. בשביל זה אני אקח כונן קשיח וישים בו כמה שיותר וירוסים שאני יכול למצוא ואז אסרוק אותו ויראה איזה תוכנה גילתה והסירה הכי הרבה וירוסים, עם עוד כל מיני נתונים וכו'... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להשיג חבילת וירוסים... יש למשהו רעיון? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום לכולם.... רציתי לדעת האם יש אפשרות באקספלורר 7 שברגע שנכנסים לאתרים כמו HWZONE,GMAIL וכו' עם שם משתמש וסיסמא שברגע שסוגרים את האתר זה יתנתק אוטומטית ולא ישאר מחובר...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by mz155,

השאלה בכותרת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. רצוי טובה ואיכותית . תודה .

11. יש לי את הגרסה הכי אחרונה 1.0.4 יש אתרים שבהם נפתח חלון חדש אז איך עושים בפיירפוקס מוזילה שכל חלון יפתח בטאב כולל חלונות קופצים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  12. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by wallaman,

שלום, אני מנסה לעשות משהו באקסל בערך חצי שעה ואני לא כל כך מצליח. 2 דברים: 1) אם מישהו יודע אם יש פונקציה שממירה שקל ל$. (לפי השער של היום) אני אשמח לקבל איך אני עושה את זה. 2) אני רוצה לעשות שרשימה של משבצות בכל משבצת תהיה נוסחה של השורה שלה. (אני יודע שזה לא מובן לכן הנה דוגמא נגיד שאלו המשבצות באקסל: A1 A2 A3 A4 B1 B2 B3 B4 C1 C2 C3 C4 D1 D2 D3 D3 אני לסמן את כל העמודה של ה1 (באקסל זה הפוך המספרים בצד והאותיות למעלה אבל הבנתם את העיקרון) ושנגיד יהיה נוסחה: A1 = A2-A3 ואוטומטי הוא יבין שגם B1=B2-B3 ו C1=C2-C3 וכו'. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Burned,

הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. כל עמ' שאני םותח באינטרנט אני רואה אותו שניה ואז הוא כאילו עושה בגלגלת למטה.. אבל זה לא העכבר זה בעיה באקספלורר כי במקומות אחרים אין לי את זה. זה קרה היום הבעיה והייתה לי אותה פעם במחשב לפני הרבה מאוד זמן אני לא זוכר איך אני נפתרה אני חושב בפרמוט. יש פתרון למישהו? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

היה לי שלושה ימים בערך שהאנטי וירוס (קספרסקי)שלי לא עבד אבל סידרתי אתזה. הבעיה שהאנטי וירוס מצא לי איזה 10 וירוסים (טרויין) והוא מוחק אותם אבל הם כל הזמן חוזרים. יש לי בעיה בFF שאני די בטוח שהיא קשורה לוירוס: הרבה אתרים לא נפתחים כמו HWZONE GOOGLE.... אבל חלק כן. באקספלורר אין את הבעיה הזאת. מחקתי את הFF והתקנתי מחדש ועכשיו איך שאני מפעיל אותו הוא קורס. בIE כל איזה דקה קופץ לי חלון כזה(לא פרסומת) שרושם שיכל להיות שהנתונים שאני נמצא בהם עכשיו יעברו לצ שלישי והוא מציעה לי איזה תוכנה אנטיספיי, אף פעם לא קפץ לי מודעה כזאת.(זה קורה סתם בוואלה גוגל...) מה לעשות? עשיתי סריקה בSELF MODE זה לא עזר מה אני יכל לעשות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by ras81,

איך אני יכול לבטל או לעשות RESET להשלמה האוטו' שיש, אשר משלימה אוטו, מילים ו/או כתובות? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  21. יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה ופשוט שעושה rgb to cmyk

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by erezsegev,

שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by BloodFist,

שלום לכם הורדתי fire fox אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה! חוץ מבעיה אחת שאני פותח איזה שהוא אתר לא משנה איזה אז בדפדפן כל החלק מתחת לשורת הכתובת עולה ויורד למטה ולמעלה וזה רוטט כזה ומפריע מאוד בעין! מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון לזה? תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC

דיונים חדשים בפורומים