עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arkadur,

באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by EFFY3,

נתקלתי בבעיה מוזרה שקרתה בין רגע: קבצי סרטים שהורדתי(מאתר מסוים) וראיתי אותם - כלומר פתחתי את הקובץ וצפיתי בהם ע"ג הדיסק הקשיח- לא נפתחים לי בשום מצב הודעת השגיאה שאני מקבל במדיה פלייר קלאסיק file not found כנ"ל בנגנים שונים, ניסיתי לשנות את השם של הקובץ ופה כבר קיבלתי כיוון כלשהו כי ההודעה היתה:"אין אפשרות לשנות את שם הקובץ וודא כי הוא אינו מוגן... או תפוס ע"י משתמש אחר ניסיתי להעתיק למקום אחר את הקבצים ואותה הודעה צצה, ניסיתי לצרוב וכנ"ל. יש לדעתי איזה תוכנה שמשתמשת בקבצים אלו או.... אין לי מושג מה ולכן אצטרך את עזרתכם החשובה תודה מראש לכולם אפי

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by e.s,

כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by tamtamtamir,

היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by barlevi321,

שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by orendia,

שלום, האם ישנו MUI לאופיס 2007 ואם כן האם עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by simonsix,

רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by djvibe,

היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום לכולם! בעיה מוזרה, עם מאפייני המדפסת יש לי מדפסת hp deskjet 5550 שמוחברת למחשב, מותקנת עליו ועובדת המחשב מוחבר ברשת למחשב נוסף, שיתפתי את המדפסת והתחברתי אליה מהמחשב השני. גם כאן הכל בסדר ואפשר להדפיס מהמחשב הזה אל המדפסת. איפה הבעיה? אז ככה - כשרוצים לשנות את מאפייני ההדפסה למשל להדפיס באיכות נמוכה יותר /גבוהה יותר וכד' אם נכנסים אל המאפיינים מהמחשב אליו מוחברת המדפסת מקומית - הכל בסדר והם מופיעים באנגלית אבל אם נכנסים למאפייני המדפסת דרך הרשת הם מופיעים בשפה מוזרה (אולי רוסית אבל אני לא ממש בטוחה) התקנת הדריבר מחדש לא עזרה, גם לא מחיקת השיתוף והתחברות מחדש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by YEHUDA-P,

יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

23. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by dddd01,

שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים