עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית) לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת... כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה.... למה זה ואיך אפשר לפתור את זה... יש לי AMD 3000 512 MB XP SP1 NAV2005 תודה לעונים....

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת איך יש לכם את הגישה המלאה. אני מעריך שאצל חלקכם ( : ) אולי לא הכל חוקי,לכן סתם תרשמו שיש לכם,אני כבר אדבר אתכם בפרטי. THX

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by y10,

הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by shlomom,

שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by IDAN AMRAM,

אני רוצה להתקין את המשחק האלף לייף 1 (כן אני יודע שזה ישן אבל אני רוצה... :-[) בכל אופן הwindows xp pro אומר לי הודעה מעצבנת כשאני מנסה להתקין את המשחק "please go to the control panel to install and configure system componenst" התקנתי גם את service pack 2 וזה לא עזר....... ניסיתי להגיד להתקנה לרוץ כחלונות 98 גם לא עזר ואני מתחיל להתייאש אז תעזרו בבקשה!!!! ;) ;) :xyxthumbs:xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות

14. שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Omerole,

אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by eliau21071981,

לא מצליח להתחבר לרשת קדמילה(Kad) עוד מאתמול מישהו יודע מה קורה פה נסיתי כבר כמה גרסאות וגם הגירסה המקורית ולא מתחבר וגם בחיפוש גלובלי בשרת נותן מיליון תוצאות אבל לא מוריד כלום ואני חושב שכל התוצאות סתם מזוייפות מישהו מכיר גם תבעיה הזאת?

17. אהלן אני מנסה לפתוח קובץ שלא נגוע בוירוסים בודאות ואני לא מצליח לפתוח אותו בגלל הווינראר מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by talgold,

אני מחפש קודים של משחקים בפלאש פשוטים תודה!!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. אהלן חברים, חזרתי הביתה אחרי שבועיים בטירונות (סגרתי שבת) והמחשב היה דלוק וכנ"ל האינטרנט (כבלים) ופתאום עכשיו האייסיקיו לא עולה. בשלב הטעינה, כשהוא כותב לי Loading new messages הוא פשוט נתקע ולא טוען כלום וגוזל את כל משאבי המערכת. התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עושים? מתחנן לעזרה, המחשב חדש וזה לא אמור לקרות.... תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by tovx,

אני מקווה שזה המקום בזמן האחרון התחילו לי גמגומים כאשר אני צופה בקטעי וידאו ברשת youtube וכד התקנתי מחדש wmp וflash player לא עוזר יש לי eset אנטיוירוס ו פיירוול והמחשב בן חצי שנה יש למישו פתרון תודות למשיבים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה ופשוט שעושה rgb to cmyk

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים