תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עבר פירמוט ועכשיו אני צריך להתקין את הכל מחדש. התקנתי דפדפן של פיירפוקס וכשאני רוצה למחוק אתרים מהרשימה, הם חוזרים לי כשאני עובר לאתר אחר. מה עושים כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מנסה להתקין את התוכנה mk2vob אני מקבל את השגיאה הבאה : התוכנה היתה מותקנת אצלי כבר כמה חודשים , אבל אתמול התוכנה הורידה עדכון כלשהו , ומאז יש לי איתה בעיות הסרתי את התוכנה , וכשניסיתי להתקין אותה מחדש , הופיעה לי השגיאה הנ"ל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור :>
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום,אני רוצה לשחק ,אבל הסטים עושה לי בפתיחה יותר משעה updating platform
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי Outlook 2003 אמרו לי שיש קובץ OST שזה קובץ הכתובות שלי איך אני יכול לייצא ולייבא רק אותו או שהו חלק מה PST
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ מערכת הפעלה XP 64 ביט,WIN 7 יש לי הודעת שגיאה שהחומרה שלי לא תומכה ב64 ביט ניסיתי על מחשב אחר וגם שם יש אותה הודעה שגיעה מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי פינקל 12 תוכנה של עריכת סרטים וכשאני מגיע לקראת השלב האחרון של התקנה קופצת לי ההודעה הזאת אני אישית חושב שסחר לי הקובץ הזה אבל אני לא יודע אז תגידו לי אתם מה אתם חושבים שזה ? http://img27.imageshack.us/img27/6272/38993422.jpg אני מתכוון ל 2 אך גם ה- 1 זה בעיה בסופו של דבר הגעתי לזה לאחר חיפושים http://support.microsoft.com/kb/912996 אבל אני מפחד שאני יעשה טעות וזה ידפוק לי את הווינדוס ואז אני יצטרך להתקין מחדש אין לי כוח לזה אז מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי בילד 7077, זה קורה ב2 מחשבים, הפיירפוקס סטוק לחלוטין ללא תוספות. כל סגירה דרך X או CLOSE מביאה לדיאלוג קריסה כאילו שזה אחרי END PROCESS. מישהו יודע מה הפתרון <?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לחלונות השיחה לוקח המון זמן להיפתח והכבדות הזאת פשוט בלתי נסבלת. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה(אולי פאטש)?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתחפש את השירים שלי ותייבא אליהם Artwork ותשמור את התמונה על הקובץ MP3. iTunes עשה את זה מעולה, אבל הוא לא שומר את התמונה על הקובץ MP3 ועכשיו שאני מעביר את השיר למכשיר/נגן אחר, הArtwork נעלם.. ניסיתי כבר את AlbumArtDownloader אבל הוא לא עובד, לא יודע, הוא מחפש תוך פחות משניה ולא מוצא, ואפילו לא כותב שתמונות לא נמצאו או משהו כזה. [אני משתמש בSongbird אז גם תוסף לתוכנה יהיה בסדר]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד יותר עם Mozilla (שדרך אגב, עובד הרבה יותר מהר עם HWzone), אבל הפונט הברירת מחדל של Mozilla די מציק. רציתי לשנות אותו לפונט ש Explorer משתמש איתו באתר הזה אבל לא מצאתי... יש למישהו מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בדיבור באינטרנט (VOIP). אני יכול לשמוע אחרים אך לא יכול לדבר. ה-MIC לא מושתק ואני יכול לשמוע את עצמי מדבר אך לא יותר מזה. מה עליי לעשות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התחילה במחשב שלי בעיה מאוד מוזרה, כאשר לפתע גיליתי שאני לא מצליח לעשות לוגין לחלק מהאתרים - אחרי שאני ממלא את הפרטים (הנכונים), פשוט לא קורה כלום וכעבור כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה של the page cannot be displayed. יש לציין שאחד האתרים האלו הוא הפורום הזה ממש, כך שהבעיה היא בוודאות בקצה שלי. מכיוון שאני משתמש (לרוב) ב-FireFox, ניסיתי לבצע את אותה פעולה דרך IE - ונתקלתי באותה תוצאה, למרבה הפלא. ישנם אתרים שבשני הדפדפנים הללו אני לא מצליח לבצע אליהם לוגין, בעוד שאתרים אחרים עובדים בלי שום בעיה. כמובן שניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים, את כל הקוקיז ואת כל מה שאפשר למחוק - אבל עדיין אני נתקל באותה הבעיה, בשני הדפדפנים. הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה כלשהי של שמי…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משתמש באייסיקיו גרסה 2003a, והוא פשוט לא מסכים לשמור לי הסטוריה. אני אחרי פירמוט. לפני הפרמוט הכל עבד כרגיל, אבל עכשיו אין לי אפשרות לשמור (גם האפשרות Save Message History בחלון ההסטוריה מחוקה). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אבל זה לא עזר. אין לי מושג מה עשיתי שונה מההתקנה הקודמת... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-