תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני רוצה למחוק משהו לפעמים זה אומר לי שהוא בשימוש ואי אפשר למחוק ופעם הייתה לי תוכנה שהייתי יכול לבטל את השימוש של המחשב באותו קובץ ואז למחוק אותו מישהו יכול לתת לי בבקשה את השם של תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הי, Visual studio 2008 היתה מותקנת אצלי במחשב, אך נמחקה לי ספריית ההתקנה, כלומר ספריית ההתקנה של התוכנה ב- program files (אל תשאלו איך, טעות אנוש...). בכל מקרה, המערכת לא מצליחה כמובן להסיר אותה (כי כל הקבצים נמחקו), ומצד שני דיסק ההתקנה לא מוכן להתקין את התוכנה שוב (כי מבחינתו הוא רואה שהיא מותקנת). יש פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Explorer.exe נסגר כשיש קבצי וידיו מסויימים בתקייה שאני נמצא בה, אני חושב שרק Xvid. תמיד באותן תקיות, לא מקרי. מה שמוזר זה שזה קרה גם לפני שפירמטתי (ועשיתי בלאגן עם המחיצות). מישהו מכיר את זה? אולי זה בגלל איזה codec שהתקנתי פעמיים?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לפני שהתקנתי את ה WMP10 היה אפשר לקרוא את המילים של השירים על חלק גדול של הנגן עכשיו כשהתקנתי את WMP 10 צריך להסתפק בחלק התחתון וזה מעצבן לאללה יש איזה פלאג אין או משהו שיחזיר את המצב לקדומותו כמו ב WMP 9 תודה עבר יום ואין תגובה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אין מה להוסיף
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שאני מתקין את התוכנה מופיע לי בהתקנה ההודעה שבתמונה תמיד שזה מופיע אני מתקין ויש ריסט ואחרי זה ההתקנה ממשיכה והכל עובד... אבל הפעם זה כאילו לא מתקין את הדבר הזה וכל פעם עולה ומנסה עוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין... מישהו יודע מה הבעיה? אני עם ווינדוס 64 ביט...ויש תמיכה של התוכנות ב-64 ככה שזה לא זה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש עריכה: טעות שלי שם החברה הוא mustek
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כניראה בגלל כניסה לאתר hide-my-ip איך אפשר לסדר את זה?..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
יש לי סרטון ברזולוציה גדולה מידי בשביל הIAUDIO שלי, ואני צריך רק להוריד את הרזולוציה ל320X240.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את המשחק האלף לייף 1 (כן אני יודע שזה ישן אבל אני רוצה... :-[) בכל אופן הwindows xp pro אומר לי הודעה מעצבנת כשאני מנסה להתקין את המשחק "please go to the control panel to install and configure system componenst" התקנתי גם את service pack 2 וזה לא עזר....... ניסיתי להגיד להתקנה לרוץ כחלונות 98 גם לא עזר ואני מתחיל להתייאש אז תעזרו בבקשה!!!! ;) ;) :xyxthumbs:xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
איך אפשר לראות את האתרים שפתחתי לאחרונה כמו שיש נניח בפיירפוקס ליד שורת הכתובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-