עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי חצי מיליון קבצים בפורמט pdf, שאני חייב לכווץ כדי שאוכל לשלוח באמצעות תקשרות מסויימת. אולי מישהו מכיר תוכנה שיכולה לכווץ pdf-ים בצורה משמעותית ??? כל תוכנות הכיווץ הרגילות כמו: winzip / winrar לא מצליחות לכווץ תמונה בצורה משמעותית. למי שיש פתרון אשמח מאד. תודה רבה, שלומי

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אני מאוד מאוד רוצה שהיא תהיה פשוטה לתפעול הקבצים הם סיומות mp4, avi, flv

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pr0Xy,

ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e-d-a,

כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by zam,

אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by em28,

באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GaTor120,

לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  9. כל הזמן שאני מוריד מביטורנט קובץ גדול ב RAR שמחולק להרבה קבצים קטנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה , כשאני מנסה להתקין את התוכן של הקובץ באיזה שהוא שלב בהתקנה אני מקבל הודעה שאחד הקבצים פגומים , העיניין הוא שאם אני יחלץ שוב את קובץ הBIN מהRAR אז פתאום הקובץ הפגום הזה יהיה תקין והוא ימשיך את ההתקנה עד שהוא יגיע שוב לקובץ בעיתי בשלב הזה אני פשוט מתקין מבין הקודם וככה בזיגזג עד שאני מצליח להתקין את מה שאני חפץ בו הקטע הוא שכל פעם שאני מחלץ את הבין מכל קבצי הRAR יוצא חלק אחר פגום ולא אותו חלק פגום כל פעם כך שהבעיה היא לא מהקובץ עצמו החלפתי כמה גרסאות של RAR ועכשיו אני עם ה 3.5 לא בטא מישהו מכיר אתה הבעיה ? שאני מוריד מFTP זה לא קורה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by First Squad,

אם תסמנו טקסט עם העכבר תלחצו כפתור ימני יש פעולה של "חפש בגוגל : טקסט" . מי שחשב על זה גאון.

11. Started by Zadu,

קיבלתי הודעת שגיאה בIE7 בזמן שבערך 8 טאבים היו פתוחים . היה אפשר לסגור את כל הטאבים חוץ מטאב אחד שמתי שניסיתי לסגור אותו הוא נתן לי הודעת שגיאה : The windows is busy Close it may cuz problems are you sure you want to close it ? זה לא בדיוק ההודעת שגיאה אבל זה בערך מה שאני זוכר . אז לחצתי ביטול ואז חיכיתי קצת וניסיתי שוב וזה נתן את ההודעת שגיאה שוב אז לחצתי yes וזה נסגר. עכשיו השאלה שלי איזה בעיות זה יכול לגרום ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by -AKEL-,

חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by IlanF,

אני מקבל שגיאה כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QUICKTIME בFF (תמונה למטה) התקנתי מחדש את QUICKTIME האחרון (7.2) ועדיין זה קורה... הכתובת לסרטון: http://www.tutvid.com/tutorials_pages_subs/AI/onsiterials/ipodgelbar.html אני מקבל שגיאה דומה בIE (תמונה שנייה) מה אני אמור לעשות :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by IlyaN,

שלום אנשים, כשאני מנגן סרטונים ברשת עם הדפדפן (אני משתמש בmaxthon בעיקרון אבל ניסיתי גם בIE7 ובOpera) הסאונד לא מתנגן, למרות שבווינדוס יש סאונד והפעלתי את WM בנפרד והכל בסדר... מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by Guy950,

היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. Started by yair9_20,

יש לי מעבד amd 64 ביט עם מערכת הפעלה win xp 32 bit האם לשים אנטי וירוס רגיל של 32 ביט או לשים של 64 ביט ואם כן איזה? וכמו כן איזה פיירוול לשים האם zonealarm יענה על הדרישות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. כל התוכנות מראות לי שיש לי istbar במחשב אבל לא מצליחות למחוק אותו השתמתי עם ספייבוט עם ad-aware עם קספרקסי ועם פנדה איך אני מעיף אותו?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  20. שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by menis,

Determine maximum speed

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shtrum,

איפה אני משנה את ההגדרות כדי שהיומן של התוכנה יהיה המסך הראשון שנפתח לי כשהתוכנה נפתחת?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.