עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by D-Bang,

עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by psxr,

היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by urich,

שלום אני מחליף מחשב ואני רוצה לגבות את כל האימיילים שלי ואת כל אנשי הקשר שלי מהאוטלוק אקספרס 6 למחשב החדש כך שיהיו בתיקייה הנכונה עם התאריך וכו'. איך לעשות זאת.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Just-tal,

אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. הוא מסדר את האלבומים עם תמונות ומוריד מהאינטרנט תמונות שאין, יש פלאג אין לWINAMP שעושה את זה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by yuvalkosh,

הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by Rebellion,

אהלן ההורים שלי צילמו את הטיול שלהם במסרטה שמקליטה אל תוך דיסקים. אני רוצה עכשיו לקחת את הוידיאו מתוך המסרטה ולערוך אותו במחשב. הכנסת הדיסק למחשב לא עוזרת. אני מחפש מישהו עם ניסיון במסרטות שעובדות על דיסקים שיוכל להנחות אותי. תודה!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. שלום לכולם.. אני קונה מארז חדש והמדבקה שעליה כתוב גם הSERIAL דבוקה לי למארז הקודם.. לפני שאני קונה את המארז החדש.. אפשר להעביר אותה ממארז למארז נכון? אם לא.. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אתמול אני זוכר שעשיתי חץ ימני על איזה שיר במחשב שלי היה לי אפשרות של QUEUE IT UP וזה היה מוסיף אותו לפלייליסט עכשיו שאני עושה חץ ימני על השיר אין את זה יש רק פלאי ואופן...לאן הוא ברח ? 8)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. יש לבן דוד שלי בעיה עם התוכנה CATALYST של ATI בכל משחק שהוא משחק הוא יוצא ממנו עם הודעת שגיאה של CCC נתקע והמשחק נסגר פשוט תוקע לו את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר ולהוריד את החדשה 7.5 אבל שוב ממשיכה הבעיה אני לא יודע אם יש לו כ.מסך 1600 או 1650 וניסיתי אחרי פירמוט להתקין את התוכנה אבל שוב קרתה אותה הבעיה מה כדאי לי לעשות? ובאיזו תוכנה אני יכול לזהות את המעבד הגרפי שלי מבלי להתקין דרייבר עדכני (ב-EVEREST זה זיהה לי לפי הדרייבר שהיה מותקן) ויכול להיות גם שזו בעיה עם הכ.מסך? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 16:07:49 לגבי הכרטיס מסך זה 1600PRO 512MB וזו קורה לנו את אותה בעיה עם הודעת שגיאה CCC.EXE קרס והיא נסגרתאין לאף אחד איזה רעיון מה אני יכול לעשות אולי זה מהכרטיס ע…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]

13. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by j,

שלום לכולם, הורדתי הופעה שהגיעה בתיקיה של VIDEO_TS ובפנים יש כבר את הקבצים של הIFO וBUP. אני רוצה לצרוב את זה ככה שאני אוכל לקרוא את זה בDVD הרגיל אבל גם כמובן שזה יישאר בדולבי דיגיטל [כרגע ניתן לראות רק במקטעים..] תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by ESC,

יש לי בעיה בתוכנה... סרטיםפ אני מצליח לראות אבל שאני מנסה להפעיל סרטונים מסוג WINDOWS MEDIA AUDIO/VIDEO FILE ז אני רואה תמונה והגונים ירוקים ואדומים כאלה ולא כמו שהסרטון אמור להיות.. מי יודע איך פותרים את הבעיה??

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום כהרגלי אני מפעיל קבוע את החוסם פלאש לעצירת פרסומות באתרים שונים (גם פה....) לצערי הפעלתי בטעות חסימת תמונות ואז כל האתר נעלם.כרגע אני גולש בתוך ה IE טאב ואני משתגע מכל הניצנוצים של הפלאשים מול העינים. מה עושים???.איפה אני מחזיר את הפיירפוקס לעבודה תקינה.אני לא רוצה לגלוש ב IE טאב באופן קבוע. אשמח לקבל הסבר לתקן את הטעות של ביטול התמונות. תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by DarkSight,

טוב יש לי חבר שפשוט לא מסתדר עם אנגלית ויש לו ווינדוס פרושיונל שהותקן במקור באנגלית ולאחר מכן הועבר לתמיכה עברית מלאה אף על פי כן תוכנת ה netmeeting שאני ממש לא מבין מה אכפת לו ממנה נשארה באנגלית האם יש דרך כלשהי להפוך אותה לעברית? חיפשתי באינטרנט גירסה של התוכנה ובעברית ולא מצאתי.. וגם נסיתי דרך lingoware שלא הביאה לשום פתרון למישהו יש רעיון כיצד להפוך את התוכנה לעברית?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by sigma,

תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. בעיה מוזרה שהתגלתה לי היום ...קורה גם אצלי בבית בגרסא העדכנית ביותר וגם מהמחשב של העבודה כאשר אני במסנג'ר (התחיל בשעה 15:00 היום) אני מקבל את ההודעה הנ"ל כל הזמן (תמונה) מה גם שלא התקנתי בשום מקום אחר מסנג'ר ככה שזה לא הגיוני שבאמת זה נכנס במקום אחר זה א. ב.כולם אומרים לי שאני שולח כל מיניי לינקים (מאוף ליין) של פרסומות ואתרים מוזרים ... משהו מוכר ? איך מטפלים בזה ? תודה . [attachment deleted by admin]

22. Started by K1s0som,

מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by YT,

העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by freesoul23,

ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. בסטיקי לא שמתם את התוכנה של DFI לבדיקת טמפרטורה. יש לי לוח אם dfi lanparty nf4 ut-d ולא מצאתי את התוכנה באתר שלהם, אודה לכם אם תמצאו אותה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.