עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asafalfa,

היי אנשים... לפני מספר ימים התקנתי במחשב שמותקן עליו WIN2000 את כל האינטרנט ואת כל האפדייט אפשרי אחר ,הבעיה היא שהתקנתי באנגלית .... איך אני יכול לשנות את זה לעברית (שהכל יראה בעברית ויהיה כתוב בעברית ) בOUTLOOK...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by kobibo,

איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

השם של התוכנה הוא DVD and CD Cover Print ניתן ליצור עטיפות ל DVD תוך שניות... זהו, למי שמעוניין יניב

4. Started by LivingDead,

אני מעונין להדפיס דפים לאורך....כאילו לא הדפסה רגילה,אלא כמו ההדפסות של "דרוש..." "למכירה..."...וכו. יש לי מדפסת מן הסתם,ואני משתמש ב Word2003 ,אני משאר שזו איזושהי אפשרות בword,מישהו יודע איזו??? תודה מראש.

5. מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה. תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה. לאחר ב…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

אני רוצה לצרוב אותו יש איזו דרך?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי ICQ 2003 ויש לי ראוטר שקניתי לפני כמה ימים ואני רוצה לפתוח את הפורט של ה ICQ אולי מישהו יודע מה הפורט של ה ICQ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by x-dude,

בגירסה האחרונה שלה (6),יש את האפשרות לבחור ב Audio Booster Pack ,הייתי משתמש בזה הרבה (היית יכול להשתיק את הסנטר ולשמוע רק את הסראונד,דיי פצצתי),משום מה בזמן האחרון אני לא יכול לבחור שם,הייתי בוחר ב listen on: Speakers ושם היית לי את האופציה לבחור...מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.

10. Started by kobibo,

מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום, יש לי סרט די וי די שנמצא על ההארד דיסק במחשב. השתמשתי בדאמון טולס כדי לעשות כאילו זה בכונן אבל כל מה שלא עשיתי כדי לראות את הסרט נכשלתי.. הורדתי כמה תוכנות לצפייה בדי וי די (אחת מהן נראה לי Blaze) ולא הצלחתי.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות, או איזו תוכנה להוריד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by אשר,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לפתוח קובץ nfo

14. בטא http://www.microsoft.com/israel/windows/windowsmedia/mp10/default.mspx זוהיא גירסא סופית ולא בטא

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. כמו שרשום בכותרת. בערך. חבר שלי ממש רוצה להוריד את קאזה אבל התוכנה מפוצצת בספייווארים וכל מיני מזיקים אחרים. לחבר אחר הקאזה פשוט גמר את המחשב עם כל הזבל שיש בה. רציתי לדעת אם יש גירסה של קאזה שנחשבת לבטוחה ואמינה ? אם לא אז האם יש תוכנה שמאפשרת הורדת שירים בעיברית ובלועזית במהירות טובה יחסית כמו קאזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

התקנתי את המשחק Full Spectum Warior היית בעיה במשחק אז מחקתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי שיעבוד ככה כמה פעמים ועדיין הוא לא עובד וכשאני עושה UINSTALL המשחק נמחק והמקום הפנוי על ה-HD לא משתנה עכשיו איבדתי 10GB ואין לי יותר מקום מה אני צריך לעשות כדי "למחוק סופית" את המשחק אאהה אני גם ניסיתי למחוק אותו ידנית והוא אומר לי שגודל התקייה שלו הוא פחות ממגה אז אין סיכוי שמשהו שם....... תוד רבה מראש

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אני לוקח ת'מחשב שלי לבצפר ואני רוצב בדרך לשמוע mp3... אפשר לסדר איכשהו שהווינאמפ יפעל במצב stand by לחיסכון בבטריה??

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. טוב, אז ככה.. התכוונתי לשאול בדיון על זה על keyboard shortcuts של Word שאתם מכירים ואכן פתחתי דיון כזה, אבל אז עלה במוחי רעיון מקורי במיוחד: חיפוש בגוגל.. אז בקיצור, במקום סתם למחוק את הדיון החלטתי - זאת מתוך אזרחות טובה - לעשות חסד עם הפורום ולפרסם פה את הרשימה (לפחות לינק לרשימה - זה ארוך מאוד). אני חושב שתמצאו את הפונקציות האלה יעילות מאוד אם אתם משתמשים ב-Microsoft Word לעתים תכופות וממש לא אוהבים להרים את היד מהמקלדת אל העכבר כל פעם שאתם רוצים לשנות משהו. אז בקיצור - להלן כדקלמן ולהלדקלמנן הרשימה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290938 המשך שימוש נעים Vega

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by poltergeits,

היי אני מעוניין להוריד את התוכנה האם אפשר לקבל לינק לגרסה הכי אמינה ועדכנית ....

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. Started by rk666,

איך הופכים קובץ SRT לקובץ VOB. לצורך הוספה לDVD. תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. לפי מה שהבנתי נגני DVD שקוראים תרגום צריכים את הכתוביות בפורמט SRT ורוב התרגומים באים כ SUB. חיפשתי ב google תוכנות להמרה ואחרי איזה שעה קיבלתי כאב ראש מכל הנושא. מישהו מכיר דרך פשוטה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by almog:),

לא מכיר ממש הרבה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by kobibo,

לפעמים תופסת המון משאבי מע' כך שלא ניתן כמעט לעבוד על המחשב. לפניה היה לי את ה Avast Pro גם היא תוכנה טובה ולא תפסה כמעט בכלל משאבי מע' , עברתי ל Kaspersky בגלל המלצות ואכן כאשר התקנתי אותה היא כבר הצליחה למצוא לי כמה וירוסים , אבל לעיתים כאשר פותחים אינטרנט,אפליקציה חלון בוינדוס התוכנה תופסת המון משאבים וכל העבודה על המחשב נעשיית איטית להחריד. האם ניתן לשנות משהו בהגדרות שלה כך שהיא עדיין תשמור על המחשב ויחד עם זאת לא תתפוס כל כך הרבה משאבי מע' בפעולות סטנדרטיות ב windows ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. איך לעזאזל אני מעיף קיבינימט את הMICROSOFT MESSNGER? הוא לא מותקן כתוכנה שאפשר להסיר והוא כל הזמן נלחם לי עם המסנג'ר של MSN... מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותו???

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים