עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה) ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהם הורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דברים שכרגע עדיין לא הגעתי אליהם. אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Baba_Haze,

שלום יש לי DVD Pioneer DV470 קורא DIVX חדש ובחנות אמרו שאפשר לשים בו תרגום. אז אפשר תרגום בעברית? ומשהו יודע איך שמים תרגום בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Impreza,

אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by kobibo,

איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1 כמעט בטוח עבודה של האקרים עם יש דרך לגלות מי זה ההאקר? מחר אני מפרמט לה גם ככה ומתקין הכל מחדש עם תוכנות פיירוול... אבל בכלליות יש דרך לגלות מי זה פורץ?

6. יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:

7. Started by HeaT-SinK,

שגיאה: הודעה ללא תוכן

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לחברה שלי כרטיס מסך וקל שאינם מותקנים אני זההתי את החומרה עכשיו השלב הבא היא להתקין אותה נגיד והכרטיסים הם של חברה מסויימת אני רוצה את הדרייברים שלהם (היא איבדה תדיסקים) אז האם יש אתר עם מאגר דרייברים להורדה. ואני מתכוון למאגר לא להכנס לאתר של החברה שייצרה את המוצרה ולחפש שם אלה להכנס לאתר חיצוני שלא קשור לשום חברה אשר מכיל מאגר עצום של דרייברים לרוב החומרות הקיימות (תרגישו חופשי להעביר אם זה לא קשור אני פשוט חשבתי שזה היכ קשור לפורום תוכנה) ועוד שאלה אחרי שאני מוריד את הדרייברים לא צריך לפרמט פשוט להתקין ולהפעיל מחדש (ווידוס 98) תודה רבה רבה למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by omnius,

אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט) ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by NIRAN,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: http://2.pichold.com/untitled.jpg מה זה, והאם יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by megastorm,

שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by Thug Love,

בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. Started by BURTON,

הורדתי את התוכנה הזאת(בתמונה) שנקראת Sage 2.0 והיא הייתה יכולה להיות מצויינת מבחינת נוחות, פשטות, וויזואליות רק ש היא לא מוכנה לקבל כרטיס VIVO בתור כרטיס שממנו היא תיקח את הוידאו היא רוצה לקבל רק כרטיס טלויזה(מה שאין לי) כיום אני רואה טלויזיה בעזרת התוכנה intervideo אבל הבעיה איתה שהיא רק תוכנת צפייה והקלטה(וגם בזה היא לא משהו) ואני רוצה תוכנה שתרכז את הכל ותיתן לי גם את האפשרויות של TiVo כמו לעצור טלויזיה חייה ולחזור אחורה. Sage עושה את זה אבל שוב אין לי אפשרות להריץ אותה האם יש תוכנה דומה ל TiVo שעושה את כל הדברים הנ"ל? בעניין אחר שמעתי שTiVo שחררו את קוד המקור שלהם וניתן להוריד מהאתר הזה. חשבתי להתקין את התוכנה TiVo המקורית שזה כמובן יהיה עדיף על כל חיקויי.. מישהו ניסה…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by starter,

שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. הסתכלתי בלשונית ISO כדי לבדוק את ההגדרות. מצד אחד יש שם ISO level 1 ו- ISO level 2 ומצד שני יש check box מסומן עם Joliet. בקיצור, האם הנרו יצרוב עם ISO או Joliet ןמה ההבדלים ביניהם?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  20. אני מעדיף בעברית אם יש.... ;D תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by ESC,

שלום לכולם.. הורדתי כמה סרטים למחשב.. אבל כשאני מנסה לצפות בהם אז רואים כאלה ריבועים ירוקים על גבי הסרט או שזה נתקע מידי פעם.. וניסיתי את זה על כמה וכמה סרטים... האם זה בעיה של מקודדים?? או דברים אחרים?? מי יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by kikkler,

לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. אני מחפש את התוכנה auto משהו... לאדריכלים, אך הבנתי שזה מגיע בכל מיני וריאציות וצריך להיזהר לא לטעות לגביה כי יש גירסאות למכונות בלבד ולאדריכלים ולשניהם.. אני מחפש לאדריכלים + תלת מימד בצבע באיכות פוטו (כאילו צולם במציאות) מישהו יכול לתת לי את הגירסא המדוייקת ע"מ שאוכל למצוא אותה?? הכי חדיש. הבנתי שזה 2004 sd משהו ועולה 10000 usd.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים