תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! ברצוני לפרמט את הHD כיצד אני אוכל לשימור על הפז"מ שלי באימיול? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני מעביר מיילים וכתובות מאינקרדימייל לאווטלוק ?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה... סרטיםפ אני מצליח לראות אבל שאני מנסה להפעיל סרטונים מסוג WINDOWS MEDIA AUDIO/VIDEO FILE ז אני רואה תמונה והגונים ירוקים ואדומים כאלה ולא כמו שהסרטון אמור להיות.. מי יודע איך פותרים את הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפעמים יש חדרים שמשתמשים בצבעים כמו לבן או צהוב לטריגרים שלהם ודברים אחרים. וזה ממש מעצבן כי אי אפשר להבין מה כתוב. מישהו יודע אם יש דרך לבטל את זה או איזה תוספת שמשנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה, משהו בסיגנון של הנורטון אינטרנט סיקיוריטי. אני מחפש את התוכנה הכי טובה וגם הכי נוחה לשימוש, מחיר לא יותר מ300 ש"ח (לא מהחנויות הכי זולות...) אם יש תוכנה כזו שאמורה להגיע לארץ בשבועיים הקרובים אז גם טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
אני נתקל בהרבה שירים בפורמט FLAC. מישהו יודע איזו תוכנה פותחת קבצים אלו?או האם צריך קודק מסויים? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי פיירוול של זון אלרם אז עכשו אני מוריד SP2 ותהיתיי איזה פיירוול כדאי לי להפעיל תודה לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איפה אני יכולץ למצוא אץ הרובץ של אנשי רשר ב-OUTLOO EXPRESS של WINXP PRO? תןדה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני מתחיל לעשות את עבודת שורשים ומצאתי מלא תמונות אשר צבעם כבר לא משהו רציתי לדעת איך אפשר עם PHOTOSHOP CS לתקן אותם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי שלום לכולם תראו הבעיה שלי היא כזאת שיש לי שני אחים כבדיי שמעיה ולשניהם יש מחשב חדש בשביל לתקשר אחד עם השני וכמובן איתי ועם כל המשפחה הקטע הוא שאני כל פעם צריך להסביר להם לנהל את המחשב מחדש אז אני הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות מוצעות היום בשוק שמשתלבות טוב עם האקס פי פרופשיונל ...חשוב גם שיהיו קלות לתפעול כמב שאפשר
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הבאתי משחק שבעליה שלו מקפיץ מסך שאלה שאומר שהמשחק צריך לעבוד ברזולוציה של 480 על 600 ומשהו.. וללחוץ YES לאישור אחרי ה YES הוא עדיין לא עולה.. נכנסתי ל README ל FAQ ואמרו שאם נוצרת בעיה כזאת זה כנראה בגלל חוסר בדרייבר VESA יש לבן אדם גיפורס2 ודרייברים של נבידיה.. מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בתוכנה אשר מגבה לך את המידע של הכונן הקשיח, שימו לב, --- על קלטת DV של מצלמה דיגיטאלית -- . החברה טוענת שהיא מסוגלת לגבות עד 10.9 גיגה על שעה של קלטת, לפי מה שהבנתי זה לא אמין כל כך, לא ברמה של דיסקט, קצת יותר, גם תלוי ביחס הדחיסה, אבל שווה משחק למי שיש לו מצלמה דיגיטאלית עם קלטות שהוא לא משתמש בהם. [url=]http://www.coolatoola.com תהנו!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-