תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כאשר הדלקתי את המחשב, כל הסימניות ב Firefox 2.0.0.6 נעלמו\נמחקו. איך אפשר לשחזר את הרשימה של שהסימניות?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ]. והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים. אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים: -------------------------- - גודל: 5/7 - תוכן: Some Name שרות תיקוני מחשבים תיקוני מחשבים שדדר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביות עם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי לא נפתח קובץ WORD עם עבודה שהיא עושה כבר חודש. זה רושם: אין אפשרות לפתוח את התוכן מכיוון שהקובץ פגום... מה ניתן לעשות בנידון? אני מוכן לשלוח את הקובץ למי שרק חושב שהוא יכול לסדר את זה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפריד לי את הקול של הסרט ותשמור אותו ב wav
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שירים עם Media Player Classic כרגע הם נפתחים עם Media Player 11 אז אני עושה פתח באמצעות-בחירת תוכנית-עיון Media Player Classic והשירים עדיין נפתחים עם Media Player 11 איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנות שאנשים פה מכירים....לסידור המחשב בדיקת בעיות וכמו כן אנטיוירוסים למינהם! אני צריך פשוט לרענן תמחשב עם סריקות של שגיאות וכו'! המחשב שלי באמת בקאנטים!! אני מנסה למנוע פורמט כי יש לי הרבה חומר להעביר!!!! ואני מעדיף שלא יהרס...לכן אני רוצה תוכנות שיעזרו לי לעשות בדיקות ותיקון של כל בעיה\וירוס\או זבל שנמצא במחשב! תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שציינתי בכותרת הגיע לידי קובץ CBR ואין לי מושג עם איזה תוכנה לפתוח אותו.. חיפשתי כמה תוכנות באינטרנט אבל מצאתי רק אחת והיא עובדת על לינוקס... אז אם מישהו מכם יודע במקרה על איזה תוכנה אחרת אני ישמח לשמוע עליה...
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש כל מיני לינקים (בעיקר תמונות) כמו זה למשל: http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-948370-948371,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=948371%20and%20article_images.article_id=3332251%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits שגורמים לחלון של הדפדפן לשנות גודל ואז אני צריך ידנית להגדיל אותו למקסימום. יש איזו ADD ON לשעושה AUTO MAXIMIZE?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחסום את כל העוגיות כברירת מחדל ובכל פעם שאבקר באתר יקפוץ חלון אם להתיר או להשאיר חסום
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל מדובר על NF7S שמחובר לו על הלוח M מאוורר שדיי זקוק להורדת מתח האם יש תוכנה שיכולה לשלוט על זה ?? או שזה רק ע"י פציומטר וכו'....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה.. 1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי 2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים 3. קידוד בtmpgenc ... יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-