עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by _BooM_,

חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה

3. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by laskos,

שלום לכולם לפני שלושה ימים התקנתי בטעות את התוכנה המקוללת הזאת i-lookup.com ומאז אני לא מצליח להוריד אותה. ??? כמו כן זה שם דוחף לי BAR בשורת האקספלורר איך אני מוריד את זה ?!?! תודה נ.ב אני רוצה להעיף את זה לתמיד לא להוריד את.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by orendia,

שלום, כאשר אני מקבל מייל אני פותח אותו ומנסה להדפיס ע"י אייקון ההדפסה וע"י קובץ הדפסה ולא קורה שום דבר.. פתרון זמני שמצאתי הוא לעשות העבר ואז להדפיס אבל אני רוצה לפתור את שורש הבעיה. למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. אבל אני רוצה להוריד אותו שוב, כי הוא נמחק לי מהמחשב!!! איך? :s05:

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by orlupo,

תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  9. שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by MATOK,

אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Stranger,

תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by abudy,

התמונות והמשחקים נגיד ניד פור ספיד ההמכוניות התמונות הכל התרחב איך אני מסדר את אםא פשר בכלל לסדר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP בעברית. ויש לי ICQ 6 בעברית. השארתי ICQ שלי מחובר לתמיד. ופתאום תוך שנייה קופצת לי הודעה. וליבחור "אל תישלח" או "תישלח" בסוף לחצתי "אל תישלח" אני הסרתי לגמרי ICQ לגמרי הסרה מלאה. והיתקנתי שוב ICQ מחדש. ועכשיו בסדר גמור אחרי 5 דקות שוב אני מקבל אותו הודעה שגיאה "אל תישלח" או "תישלח" שוב היתקנתי מחדש ICQ ושוב חוזרת על הבעיה הזאת אותו דבר. אני צריך קובץ של ICQ הסרה נקייה ויסודי. יש דבר כזה? אפשר לקבל כתובת האתר להוריד קובץ ICQ תוכנה הסרה ניקייה ויסודי... מיכאל

18. Started by meir3420,

לא מזמן התקנתי מנהל הורדות כלשהוא שאינני זוכר את שמו... לאחר זמן מה מחקתי אותו דרך הוספה/הסרה של תוכניות והוא השאיר לי את התיקייה של התוכנה בפוגרם פיילס ובתוכה הקובץ fumshext.dll יש לי ויסטה והוא לא נותן לי למחוק את הקובץ.. הוא אומר לי שאני צריך הרשאה מסויימת.. נראה לי שאני מוגדר אדימיניסטרטור במחשב שלי אך אינני בטוח.. מישהו יודע איך מוחקים את הקובץ.. אשמח לפירוט מקצועי ברור וארוך...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by berner,

חבריה שלום וולא אחלתי אותה בגדול הלך לי הHD ללא יכולת שחזור , ואבדו לי כל התוכנות שימושיות שהיולי אשמח לקלב הצעות לתוכנות עזר שימושיות לצרכי היום יום וגם לצרכים שימושיות אחרות תוכנת אחזקת מחשב וניקוי ואיחוי ניהול קבצים פתיחת קבצים עריכת כתוביות וסרטים מוזיקה וסרטים לצפיה והשמעה ומי יודע מה עוד אפשרי ונדרש אשמח לקבל המלצות כולל שמות להורה וגם לינקים בשביל זה יש חברים אז תודה לסיוע :lamer:

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by hendelr,

שלום לכולם אני משתמש בxp sp2 ומחובר למדפסת דרך רשת בייתית ולא ישירות. עד עכשיו הדפסתי ללא בעיות כל שהן, המדפסת היא hp deskjet 3550 בימים האחרונים אני מבצע הכל כרגיל ולאחר שאני שולח להדפסה נפתחת חלונית שם אני מתבקש להקיש :output file name כאשר בחלק העליון (הכחול) של החלונית רשום print to file למרות שהגדרתי את המדפסת הנכונה כרגיל. בפעמים הראשונות רשמתי סתאם משהו , אישרתי וההדפסה היתה מתבצעת אך עכשיו החלון נתקע ואני חייב להפסיק את התוכנה כולה דרך מנהל התוכנות. זה מאוד מפריע ומציק, אם יש לכם תשובה אני אשמח מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by sos,

כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה בתוכנה הזאת. אני מנסה להתחבר אבל הוא אומר שאין אפשרות להתחבר ומבקש להריץ "פותר בעיות" של מסנגר. והוא עושה לי בעיה כאשר הוא בודק את האלחוטי (לא הבנתי מה זאת אומרת ככה זה רשום בבדיקה) עכשיו אין לי אלחוטי יש לי ADSL. והתוכנה עבדה לי מקודם ומשום מה עכשיו היא לא עובדת. כשאני נכנס לאפשרויות במסנגר ואז לטאב של חיבור הוא כותב לי שאני מחובר לאינטרנט באמצעות חיבור רשת שאינו אלחוטי (WTF?!). מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודהההה רבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.