תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי סרט בלי תרדום ואני רוצה לראות עם אז אני רואה אותו ב- bs player או ב-vlc אבל הבעייה בשניהם, זה הצבע שהם מציגים לעומת ה-wmp הם מציגים צבע לא יפה לעין הנה דוגמא תמונה מ-bs תמונה מ-vlc תמונה מ-wmp איך אני מגדיר שניהם ת שיראו כמו ב-wmp?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA business בארה"ב, אודה על יעוץ לגיור המחשב בתמיכה מלאה בשימוש בתוכנות בעברית - "גייור" תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס כנראה שבהתחלה עושה קולות כאילו חיברתי usb למחשב- כל כמה דקות מחדש. ואז ישר אחרי הקולות המדפסות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה. זה לא מפסיק כבר יומיים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
:'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי פירמטתי לאחותי את המחשב בחוכמתה נזכרה שכל מה שקיבלה עם המחשב זרקה כי ה"טכנאי אמר לה"... קיצר אין סאונד במחשב.... ב-device manager מופיע זה (בסימן שאלה): Multimedia Auido Controller חשוב לציין שהמסך יש בו גם רמקולים ואני מנסה להפעיל אותם ללא הצלחה והוא מדגם View Sonic VG712s. אני לא חושב שזה קשור למה שמופיע בדוייס מנג'ר כי כשאחותי קיבלה את המסך היא רק חיברה בלי להתקין (לטענתה) וזה עבד. אם זה משהו שקשור למחשב עצמו ולא למסך.... איך אני בודק דגם? כי חיפשתי ולא מצאתי :-\ תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1 כמעט בטוח עבודה של האקרים עם יש דרך לגלות מי זה ההאקר? מחר אני מפרמט לה גם ככה ומתקין הכל מחדש עם תוכנות פיירוול... אבל בכלליות יש דרך לגלות מי זה פורץ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אלהן, אתמול יצא FF3.1B3 מישהוא כבר ניסה אותו? האם הוא יציב כמו BETA 2? תודה מראש. Release Notes http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b3/releasenotes/
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
! CRC failed in ********* The file is corrupt כול קובץ שאני עושה לו exctract-אותו ארור..משגע אותי מה אני עושה?תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL 2007wfp רזולוציה 1680*1050, 20.1 אינטש, יחס 16:10. עד עכשיו השתמשתי בbsplayer שנותנת אפשרות לראות וידאו ב16:9(ככה שרואים פסים שחורים למעלה ולמטה) או 4:3. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לראות איתה וידאו על כל המסך (16:10) בלי פסים שחורים ובלי שהקצוות יהיו חתוכים. רצוי שתוכל להריץ גם כתוביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שבת שלום הרגע התקנתי ויסטה במחשב השני שלי שהלוח אם שלו זה Asus P5L-VM 1394 והויסטה לא מזהה לי את הלוח אם (בדקתי באוורסט) ובגלל זה גם האינטרנט לא עובד שם. אני הודה מאוד למי שיכול להביא לי דרייבר ללוח אם או כל דבר שיעזור לויסטה לזהות את הלוח...תודה רבה מראש נ.ב חיפשתי באתרים שהביאו פה בנעוץ.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה האנטי וירוס הכי טוב שיש היום בשוק? נורטון או שיש יותר טוב ממנו?....
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-