תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שאני רק לא רואה אותם...לא ? איך יוצאים מהתיסבוכת ? מישהו יודע? THX!!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום , התקנתי עכשיו vista oem 64bit ואני משחק במשחק קאנטר סטרייק 1.6 , עכשיו שהייתי ב XP הכל עבד טוב לא היו בעיות , בויסטה התקנתי ventrilo ואת המשחק , וונטרילו זאת תוכנת דיבור למי שלא יודע , כאשר אני לוחץ על הגלגלת אמור להפתח המקרופון ואמורים לשמוע אותי , כאשר אני נמצא במשחק המקש לא מגיב , וזה לא רק במשחק זה קורה בעוד כל מיני דברים למשל שאני מתקין תוכנה מסוימת.. אשמח לעזרה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 22:10:58 סודר , תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מתכנת אתרים, ולאחרונה פירמטתי את המחשב. התקנתי את IIS על-מנת שאוכל לעבוד עם קבצי שרת, כמובן שהפעלתי, אבל כאשר אני גולש לדף שרת שיצרתי כלשהו, אני נתקל בServer Application Error.. אני חייב לפתור את זה. בבקשה אם מישהו יודע.. מצורפת תמונה בנוסף לקובץ הלוג של האירוע (event), תודה רבה חברים. בגלל שהתמונה גדולה, היא חתוכה: לינק ישיר לתמונה: http://img70.imageshack.us/img70/6549/withlogevendw5.jpg עריכה: אפשר לנעול, הצלחתי לסדר את הבעיה. נכנסתי לרג'סטרי שמשום מה גרם להתנגשות תוכנה, כנראה שפעם לא מחקתי היטב את הIIS.. בכל אופן, מחקתי את כל השאריות של הIIS מהמחשב ושיניתי את הפאט' שלו לזיכרון C$GG34. התקנתי שוב את הIIS, והורדתי רמת אבטחה למדיום, והפלא ופלא זה עובד..…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Offline Explorer Enterprise כדי להוריד אתר כלשהו (לא משנה כרגע איזה). יש לי לאתר את פרטי ההתחברות (שם משתמש והסיסמה), ואני מתחבר לאתר, מפעיל את התוכנה והיא מורידה את כל הדפים, תמונות, לינקים והכל. הבעיה היא שאחרי בערך 2 דקות, היוזר שלי מתנתק (כנראה מנגנון הגנה כלשהו של האתר, כי בגלישה רגילה ורציפה של יותר משעתיים לא קורה כלום) ואז התוכנה לא יכולה להוריד יותר את הלינקים שאותם רק חברים רשומים יכולים לראות וזה בעצם מה שאני צריך |: ניסתי להוריד את החיבורים המבקבלים, שבהתחלה היו מוגדרים על 10 חיבורי HTTP מקבילים, הורדי ל-2 ואפילו 1, את ההשהיה של ההורדה בין עמוד לעמוד הגדלתי משנייה אחת ל-7 ואפילו 10 שניות וזה עזר טיפה, במקום להתנתק אחרי 2 דקות, הוא שרד איזה 5-7…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו שני יציאות DVI מבית NVIDIA.הורדתי את הדרייבר האחרון המעודכן לכרטיס כמובן.(8800 -640 מגה). ליציאות חיברתי שני מסכים אחד LCD19 והשני פלאזמה.אם אני רוצה לראות סרט במדיה פלייר על המסך הגדול אני פשוט גורר אותו ימינה והוא עובד שם.איך אני מזיז משחק כמו NFS לדוגמא שמשתלט על מסך מלא?תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מוכן לעשות ריסטרט\להכבות כאשר אני בוחר לעשות זאת מהחלונות, או לאחר התקנה של דרייברים\תוכנות גדולות. מה שקורה זה שאני בוחר ריסטרט לדוגמא וזה סוגר את הכל, מכבה את החלונות ונתקע במסך: "window is shutting down" אני אשמח לעזרה!! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, משהו שאני טיפה מסתבך איתו באקסל. נתונה לי טבלה, כמו בתמונה להלן: אני צריך ליצור תאים שהם בעצם תפריטי DROP DOWN דינמיים לפי הטבלה (בתמונה סימנתי אותם באדום) כלומר כשאלחץ על morning (האדום, בעמודה E) אז ייפתח ממנו תפריט, שיציג רק את kobi ואת arik אבל לא את dan (התפריט לפי הטבלה) יש למישהו מושג איך לעשות כזה דבר? - איך ליצור תפריט drop down פשוט - אני יודע. - איך ליצור תפריט מותנה - אני גם יודע פחות או יותר (חיפוש בגוגל של המחרוזת excel conditional drop down עזר לי למצוא הסברים) הבעיה היא שמה שאני רוצה לעשות הוא טיפה שונה מהדוגמאות שמצאתי ולא מצאתי עדיין דרך להשיג את התוצאה הרצויה לי (יכול להיות שאני אהיה חייב לשנות את מבנה הנתונים שלי? כלומר מטבלה שמס…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מכירים את זה שלאחר פירמוט תמיד יהיה חסר דריבר, ואם זה יום ממש רע אז זה יהיה דריבר שקשור לרשת? אז אכן זה קרה שוב. מדובר בUSB Network Adapter של Dynamode והדגם הוא WL-GI-700S. הדריבר בשביל Windows XP. חיפושים ארוכים ברשת, באתר החברה ובשאר ירקות הולידו כלום (ולא, הדריבר שמפורסם בדריברגייד לא מתאים). אשמח לעזרה/למשתמש עם הרכיב המדובר שברשותו דריבר. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לED2K זה מתחבר בשיא המהירות עם HIGH ID, לKAD אני לוחץ מתחבר, והוא פשוט כותב כל הזמן "מתחבר" עם איזה ID עם עיגול אדום לידו, זהו. למה אני לא יכול להתחבר? כל הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוואלים מלבד זה שבראוטר, ועד לפני כמה זמן הכל עבד מצויין, מה זה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא שבאופציה שמאפשרת בדיקת איות, ניתן לבצע בדיקת איות על השפה העברית, אבל לא מתבצעת בדיקת איות על מילים באנגלית בשום אופן. כנל לגבי כל תוכנות האופיס WORD EXECL OUTLOOK רעיונות למישהו?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר שמאפשר לחבר שלט SIXAXIS של PS3 ל WINDOWS VISTA 64 מישהו שמע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לייצא את כל הנתונים שיש לי בלוח השנה של היוזר שלי באוטלוק ולטעון את זה לתוך לוח שנה של משתמש אחר (שנינו עובדים בOutlook 2003)? נראה לי צריך לייצא את זה בקובץ בעל סיומת VCS או משהו כזה. שמעתי שזה נקרא גם icalendar או vcalendar מקווה שלא עשיתי סלט במושגים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
באיזו שפה כותבים סקריפטים למקס? אם יש לי מבנה שמורכב מצינורות מרובעים, שאמורים להתחשב בזוויות השמש ולשמור על תאורה סבירה בחלל המבנה.ז"א סקריפט שיגדיר את זוויות השמש שזה אמור להתחשב בהן ושהצינור ירוץ לפי זה. מכיוון שמאוד מורכב לתכנן את זה בחתכים חשבתי שאם ניתן יהיה לכתוב סקריפט במקס שיתן את המבנה הראשוני שממנו אני אוכל להמשיך ולפתח את המבנה זה יעזור לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-