עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mishiago,

שלום חברים, אני מחפש תוכנת GHOST שאיתה אוכל לגבות את המערכת על דיסק, בנוסף, שהדיסק יהיה במצב BOOTABLE . איזה תוכנות עושות את זה מלבד Norton ghost? אנא המליצו לי מנסיונכם ולא מחיפושים באתרים מסויימים. תודה רבה על תשומת הלב. _________________

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. תחפש תוכנת גיבוי הכי פשוטה לגבות את מערכת קבצי הWINDOWS שלי מכיר את נורטון GHOST אבל תהיתי האם יש משהו יותר פשוט ואמין ממנו?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by cohenha,

מי יודע כייצד להפעיל JAVA בדפדפן של OPERA האם צריך תוסף

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by baruch200,

שלום לכולם! אקווה מאוד שתעזרו לי אני מחפש תוכנה טובה למשחק הצ'אנס של מפעל הפיס הורדתי תוכנה מGEOCITIES ושמה "צ'אנס תתחיל להרוויח" (נדמה לי) גירסה 2.80 ופתאום לאחר כמה הפעלות הוא כותב לי שזמני תם וצריך לרכוש את התוכנה המלאה לכן בקשתי או קראק לזה, או תוכנה אחרת לצ'אנס של מפעל הפיס הרבה והמון תודה אם תעזור לי ביי ביי ברוך

• 0 תגובות
    • 11.7k צפיות
  7. Started by nore0,

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by UnlimitedStudio,

היי שמי סלבה אני מעצב גרפי . אם משהו צריך עזרה בעיצוב תרגישי חופשי לפנות אלי בפרטי .

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by gromeck,

שלום לכולם, אשמח אם מישהוט יוכלח לעזור לי למצוא את תוכנת net limiter גרסת 1.25 כי שמעת שהגרסאות שמעליהן לא עובודת הכי טוב. אם אני טועה תקנו אותי.. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Noririco,

האם קיימת תוכנה לצפייה ישירה בסדרות באיכות גבוהה??

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. שלום נניח שיש לי קליפ (או קליפים, או מחזמר, לא ממש משנה ) ואני רוצה ליצור ממנו DVD עם כתוביות קריוקי. הכוונה היא לא לסתם כתוביות, אלא כתוביות של קריוקי, שנצבעות עם השיר. הבעיה היא שהתוכנות שאני מכיר (ulead dvd workshop ו-dvd-lab) לא יכולות ליצור כתובית שצבועה בשני צבעים שונים. מצאתי גם כמה תוכנות שמצמידות את הכתוביות לסרט, אבל זה לא מה שאני רוצה... אני רוצה שזה יהיה אופציה ב-DVD (כמו כתוביות רגילות). יש למישהו הצעה?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.

13. Started by UltraWaveMUSA,

עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by rhin0,

שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. בס"ד התקנתי את גירסת הניסיון החדשה מהאתר של התוכנה לאחר ההתקנה התוכנה מציעה לעשות ניסיון אם המחשב ידלק אוטומט, היא כיבתה לי את המחשב והדליקה אותו אוטומט הגדרתי בעצמי למחשב להידלק בעשה מסויימת וכשניסיתי לסגור את התוכנה ולכבות את המחשב כדי לראות אם הוא נדלק התוכנה מודיעה לי שאם אני סוגר אותה אז כל הפקודות שהכנסתי לא יפעלו ואכן המחשב לא נדלק אוטומט כמו שהגדרתי לתוכנה בהגדרות של atomic clock הוא מזהה את השעה במחשב שלי הרי כל המטרה של הפעולה הזאת לפעול כשהמחשב מכובה אם מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת <אפילו פקודה> להדליק את המחשב בזמן מסויים <אני לא מעדיף דרך הגדרות הביוס כי בשביל זה צריך להפעיל את המחשב מחדש> תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by assaf990,

WINXP לוח בקרה>סורקים ומצלמות שמה מוגדר סורק. איך אני עושה לו קיצור דרך? (פשוט אי אפשר בדרך הרגילה)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד כמו שצריך. הוא עובד רק בצורה כזאת שהמחשב יכול להשמיע מה שאתה אומר, אבל לא להקליט, יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by M.G.,

פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Am,

מחפש תכנה לניהול קורס אקדמי, על התכנה להכיל מאגר שאלות שישלח באופן אקראי לרשומים בקורס, מתן מספר אפשרויות למענה על השאלות, בדיקת התשובות ומתן ציון סופי. אודה לעדכון אם שמעתם על תכנה מתאימה. :

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by mashas,

צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.