עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

GHOST (התוכנה של הגיבויים) עושה לי בעיה... עד עכשיו כשרציתי לגבות נגיד את כונן C אז הייתי מפעיל את המחשב מחדש עם תיקליטון איתחול של ווינדוס 98, ואז מריץ דרך שם את הקובץ של ה GHOST שנמצא אצלי על המחשב בכונן D - זה עבד מצויין. פתאום עכשיו אני בא לעשות את זה, ויש בעיה - כשאני מריץ אץ ה GHOST, אז המסך עצמו של התוכנה עולה, אבל שם זה נתקע וכלום לא מגיב (אפילו התפריט של התוכנה לא עולה). אני רק יכול להגיד שהמנורה של ההארד-דיסק דולקת קבוע. מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. אוקיי אז ככה, יש לי לינק שברגע שלוחצים עליו הוא פותח את המדיה פלייר וסטרים של וידיאו נטען. הלינק עצמו הוא לינק ASP. אני מתכנת קצת ב PHP וברור לי שאין אפשרות להוציא מהלינק הזה את הלינק לסטרים. אבל! למדיה פלייר חייב באיזשהו שלב להגיע הלינק הסופי שממנו הוא לוקח את הסטרים ואת זה אני רוצה למצוא. כשאני עושה properties הוא נותן לי את הלינק שעליו לחצתי...

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by omnius,

איך אני עושה רקע למסמך וורד (רקע כולל כותרת, תמונה וכו...) שלא ישתנה לא יזוז ויוכל להיות קיים מתחילת המסמך? (כמו תבנית אבל לא\ או תבנית מיוחדת... ???)

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by noaw,

ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מאז שחיברתי רשת בין שני המחשבים בבית אני לא יכול לשלוח או לקבל קצבים באייסיקיו (רק במסנג'ר) יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by etay44,

ראיתי שיש באימיול אבל זה איטי רצח ממש איטי אז אם מישהו יכול להשיג לי את זה WINDOWS XP SP 2 כולל הכל וכו... זה שוקל 500 עד 600 מגה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. יש לי קבצי MOV של המצלמה הדיגיטלית ... ואני רוצה לראות אותם ב DVD. הDVD שלי לא קורא קבצי MOV הקיצר מישהו מכיר תוכנה טובה ? :-\

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by zvkel,

אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי אופיס 2000 ורציתי להדפיס פוסטר (4 דפים של A4 מודבקים ביחד) עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה... מישהו יודע איך להדפיס ככה פוסטר באופיס?? כי אני כבר ממש לא ידוע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. לאחרונה עברתי ל- Microsoft Outlook 2003, לאחר שנים של שימוש ב- Outlook Express הישן והטוב. כאשר אני מקבל עכשיו מיילים שמצורפת אליהם תמונה, אני לא רואה תצוגה מקדימה של התמונה למטה כמו שהיה לי ב- Outlook Express. חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי את האופציה הזו...?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Liran -,

שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  14. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by TimoTy,

טוב הורדתי פרומו מ-Game Spot ואני רוצה לנגן אותו מ-QUICK TIME ל- BSPALYER אני עושה לו play with BsPalyer והוא עושה " cannot open file " יש איזושהיא דרך שאני יוכל לנגן אותו בנגן של BsPlayer ????? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שלום ... מישהו מכיר אולי תוכנה לשינוי ה REGION של כונן ה DVD ללא הגבלה. אני לא יכול לראות / לצרוב סרטים של REGION 1 יותר :[ והמספר שניתן לשינוי היגיע ל-0

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום יש לי בעיה. והיא ככה: אני מתקין WINXP למישהו שם אנטי וירוס, עושה עידקונים, אחרי יומיים הוא לא יכול לפתח אקספלורר ומחשב שלי. כאילו הכובץ EXPLORER.EXE נדפק. אני מתקין גיקסאות של אקספלורר חדשות, שום דבר לא עוזר. רק פירמוט. גם ככה אחרי יומיים ה בעיה חוזרת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות ללא לפרמט. נסיתי לשחזר REGYSTER ולא עוזר תודה

19. Started by TimoTy,

טוב אני רוצה לעשות screen shot באמצע סרט שאני רואה ב-MP אז אני לוחץ על הכפתוק Print scrn וכשאני פותח את הפוטושופ ועושה הדבק הוא נותן לי מסך שחור על הדף..... איך אני מצליח לעשות screen shot ושתישאר כמו שאני רואה בסרט??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by assaf990,

מה היא? איך משתמשים בה? ???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מיזמן ניתקלתי בתוכנה שניקראת "WinMPG Video Convert" והיא מציעה להפוך כל פורמט של סרט מסויים לפורמט שבו אתם רוצים. התוכנה לא מסובכת ביכלל, להיפך היא מאד קלה ופשוטה. למרות זאת יש לי כמה שאלות לגבייה: 1) התוכנה מציעה את האופצייה AVI To MPG1 ואת האופצייה AVI To VCD. אם אנני טועה MPG1 = VCD הלא כך? בבקשה הסבירו לי את העיניין. 2) אם אני רוצה להפוך קובץ יחיד של סרט מסויים שתופס 700MB (לצורך העיניין הסרט Immortel) שיהיה קריא לDVD של דוד שלי אבל אני רוצה שהוא לא יתפוס יותר שטח מהמקורי (שיעלה על דיסק אחד) איך אני עושה זאת? *יש אופצייה של " Size NoChange " האם זאת האופצייה הנכונה? (יש אותה רק ב AVI To MPG1 משום מה ואין אותה ל )AVI To VCD 3) האם מישהו ישתמש ב…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. איזה תוכנה אני הופך כתובית של DVD ל sub או כל סוג אחר של כתובית שיאפשר עריכה תודה..

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Impreza,

שאפשר בעזרתה לבנות מקצבים, סגנון מצילות ואפשר להקליט את זה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by LRa,

יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים