עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by pumbatal,

מה עושים?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני משתמש בתוסף AIO SIDE-BAR ושם מוגדר שחלון ההרחבות יפתח בסרגל הצד ולא בחלון נוסף(עד כאן הכל טוב ויפה), כאשר אני מתקין תוסף חדש אז הSIDE BAR נשאר פתוח בעת איתחול הדפדפן וכאשר הוא עולה מחדש אז מופיע לי חלון נוסף של ההרחבות בנוסף לסרגל הצד. לפי מיטב זכרוני זה לא קרה בגרסאות הקודמת (סדרה 2).

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  5. Started by MoFo,

אני מנסה לעשות OverClocking לכרטיס Sapphire Radeon 9550 בעזרת התוכנה הזאת אך משום מה התוכנה לא זוכרת את הגדרות המהירויות שכיוונתי ולאחר אתחול המחשב מהירויות זכרונות כרטיס המסך והליבה חוזרים לברירת המחדל שלהם, אני זקוק לעזרה ולהסבר כיצד להשתמש בה. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. האם יש דרך ?! או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  8. Started by DS,

שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by devek,

אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by FatallChill,

מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום, בזמנו השתמשתי ב honestech ללכידת סרטוני וידאו ממכשיר vcr המחובר למחשב אך זה היה עם os win xp. עם win7 זה לא עובד ! ניסיתי להוריד גירסא אחרת וכבר יומים שאני מנסה להתנער מהוירוסים והרוגלות :-( מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חינמית שעובדת גם עם win7 ללכידת וידאו ממכשיר vcr? תודה !

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by coorva,

מחפש במשך זמן רב תוכנה שממירה קבצי aacPlus ל- wav ולא מצליח למצוא. אם מישהו פה מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יתן לי לינק. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. יש לי ארדיסק עם דברים ואני רוצה לגבות לעשות גוסט אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה כגון נורטון גוסט ואקרוניס הקטע איך אני מגבה בסבבית הדוס ואיך אני משחזר אחר כך את מה שגביתי הכוונה לאיפה אני צריך להיכנס מה להריץ ישמח לקבל הסבר מפורט תודה מראש וגם באקרוניס אני ישמח לדעת פירוט

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by piggy_thrower,

היי האם יש תוכנה חינמית דרכה ניתן לצפות בלבד בקבצי FH בלי שיהיה לי את FREEHAND על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום לכם אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סריקה מלאה למחשב אני מתחיל לסרוק עכשיו עם הקספרסקי ואחרי 35% פחות או יותר זורק לי מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בזמן האחרון יש בעיה שפשוט האיסיקיו והמסנג'ר מתנתקים... האינטרנט עובד והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? תודה [=

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by esaly,

יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. אני רוצה להדפיס את התמונה ממש בגדול...הכיצד אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by zvika.e,

אהלן. אני מנסה להתקין אופיס, אני פותח את הקובץ, הוא כותב לי gathering required information ואז פתאום נסגר, ושום התקנה לא מתחילה. מישו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by ithamar21,

שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  25. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.