עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by Eden 6600,

שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. שלום לכולם... השאלה בכותרת האם מישהו נתקל בבעיה ...??? כי הבנתי שזה מוכר ולא מצאתי פתרון לדבר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Oranl,

היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. אשמח לכל מי שיכול לעזור לי!! תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by IlanF,

האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  16. הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  17. אני זוכר שבגרסאות קודמות של FF, ראשית היה נטען המלל והמסגרות באתר ורק לאחר מכן התמונות, אהבתי את התכונה הזאת. למה ביטלו אותה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by ASAF977,

כאשר מופעל סרטון מכל הסוגים באתר וואלה אין אפשרות לעשות את כל הפעולות הקשורות בסרטון- הרצה קדימה, הרצה אחורה, שעון הזמן לא מופיע בכלל, אי אפשר ללחוץ על מסך מלא ולא ניתן לעשות puase/play בקיצור כל הפקדים הקשורים בסרטון אינם מגיבים האם צריך דפדפן חדש ? או שצריכים רכיבים שחיוניים להפעלת הסרטון ואין לי אותם (פקדים) בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. זה לא קורה לי הרבה אבל זה מעצבן שאני גולש באתרים פתאום מופיע לי שיגאה ב-EXPLORER ואז הוא נסגר יש לי WINDOWS XP PRO ושאני עושה פירוט לשגיאה אני רואה בעיה בקובץ MSVCRT.DLL ניסיתי לעשות תיקון עם התוכנה Registry Mechanic וגם לא הצלחתי לפתור תבעיה וגם להתקין מחדש ת-EXPLORER 7 וגם לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by My_Name,

אני צריך לעשות טבלה, שכל קובייה בה תיהיה בגודל מסויים. אם יש לי את האורך והרוחב שאני צריך, איך אני יכול להגדיר ב-Office שיצור לי כל ריבוע בדוק בגודל הזה ? נפתר -אפשר לנעול-

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. כשאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה בתמונה... ניסיתי להדליק במצב תאימות לWIN XP אבל זה לא עובד.. אותה שגיאה... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by gkman,

אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by roei_b,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Vista 64Bit SP1 וכאשר אני מנסה להתקין את התוכנה SketchUp של Google החינמית אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת). למישהו פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by davidz85,

יש לי בעייה בתוכנה windows live mail. כשאני שולח כמה תמונות, זה עושה מן שינוי אוטומטי ומקטין את התמונות, ומי שמקבל ממני את המייל, רואה רק THUMBNAILS ללא אפשרות לפתוח את קובץ התמונה כפי ששלחתי. אחרי כל מיני בירורים, החלטתי לנסות לשלוח בתוכנה הרגילה windows mail שבא עם ויסטה, ובתוכנה הזו זה שולח טוב, הנמען מקבל את התמונות בגודלן המקורי בתור קובץ בדיוק כמו ששלחתי. אני יכול לחזור לwindows mail הרגיל, אבל מאוד נוח לי עם הLIVE MAIL. יש אפשרות להגדיר לLIVE MAIL, שלא יעשה לי שינוי לתמונות וישלח אותן בגודלן המקורי כמו בwindows mail הרגיל?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.