תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה קצת דחופה ברשותכם: ברשותי דיסק מקורי עם מס' רישיון מקורי של אופיס 2003. אני רוצה לשכפל אותו לדיסק צרוב רגיל CD-R של 700 מגה לגיבוי. ברשותי כונן אחד שמשמש גם CD ROM וגם צורב DVD ואת תוכנת הצריבה ה- NERO העדכנית. איך אני משכפל אותו? אני צריך להחזיר את הדיסק מחר, לא נעים לי כל פעם לבקש מהבן אדם את הדיסק. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים זה דיי דחוף.. אני זקוק לכרטיס לשימוש בתוכנות של אדובי פרימר ואפטר.. השאלה שלי האם הכרטיס GTX 960 מתאים בכלל לעבודה עם התכונות הללו? ואם לא מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
-
צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
חברים...לאחר שהתקנתי היום את ה-CATALYST החדש 10.7 אני לא מקבל תמונה בMPC רק סאונד כאשר הDIRECTSHOW VIDEO נמצא במצב של EVR CUSTOM PRES . עוד מישהו נתקל בזה ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג פסח כשר ושמח!! רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לנגן שירים וברקע להפעיל כתוביות של השיר... ואם כן איפה אני מוצא אתר שמספק כתוביות לשירים(לא תרגום אלא את המילים המקוריות של השיר)....
-
- 16 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התוכנה Easy Picture2Icon 2.1 היא תוכנה פשוטה וקלה מאוד לעבודה ותפעול..ניתן ליצור דרכה איקוניים מכל תמונה שהיא תוך מספר שניות עד דקה... התוכנה מומלצת ביותר ... ניתן להוריד את התוכנה מהכתובת הבאה : http://www.download.com/Easy-Picture2Icon/3000-2192_4-10407633.html?part=dl-EasyPictu&subj=uo&tag=button&cdlpid=10407633
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כבר נמאס לי מהתוכנה הזאת כמה שהיא נוחה והכל אבל 2 טאבים פתוחים ו5 תוספים פועלים ועוד כמה מבוטלים ועדיין 30 מעבד ו60 זיכרון איך זה הגיוני? הצריכה של 60 זיכרון היא כמעט קבועה בקשר למעבד זה תמיד משתנה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני בא לחלץ איזה קובץ זה כותב את זה http://img527.imageshack.us/img527/4199/29651260gc3.jpg והסיסמא נכונה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך להגדיר את הדואר ? מה לעשות כאשר התוכנה אומרת שהשרת הוא לא IMAP4 ? אם אפשר לשלוח ולקבל את הדואר בדרך יותר בטוחה לשרת בזק בינלאומי ?
-
- 7 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ של כמה שירים בMP3 יש תמונה של האתר בקבצים (תמונה לא צנועה) כאשר אני מפעיל את הקובץ באחד הנגנים או בפלאפון התמונה מופיעה איך אני מוחק את התמונה מהקובץ או משנה אותה בתודה אורן
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כידוע או לא ישנה תוכנה בשם Trillian שהיא בעצמם ICQ AIM YAHOO MSN IRC וכל צ'אט אחר שאפשר לחשוב אליו ביחד, התוכנה היא באמת מצויינת אבל יש לי בעיה איתה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון ה YAHOO MESSENGER שלי היא קודם כל אומרת שהסיסמה לא נכונה (דבר שהוא לא נכון כי YAHOO MESSENGER עצמו לא עושה שום בעיות) ואז יש שגיעה והתוכנה נסגרת באופן עצמאי. הדבר לא קורה עם ICQ AIM או MSN, כלומר הבעייה היא רק עם YAHOO. מישהוא יכול להסביר את התופעה או לתת לי פתרון?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-