עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liiight,

כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by idan1836,

דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל. דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן, ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה.. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by רוני1,

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

אבל טקסטים ארוכים,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by Jack_g,

שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by elad01012,

התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים) צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Aurora Borealis,

ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by Cyron,

איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by Real_Me,

אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by zodiac,

עד היום צרבתי בwinoncd אני מעניין לעבור לנרו בעקבות המלצה. 1 יש הפניה להסבר מפורט על התוכנה בעברית? 2 והאם היא אכן יותר טובה מ-winoncd?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by hmjmvhcvh,

שלום, אני מחפש תוכנת גיבוי שמגבה את כול הנתונים לצורך שמירה בהר דיסק נשלף אני צריך תמיכה ב: - גיבויים של מינימום 10ג' - תמיכה במערכות קבצים FAT32 ו NTFS - שהגיבויים יהיו בכמה קבצים נפרדים למקרה שיש קובץ פגום קראתי על התוכנה norton ghost וראיתי שיש להם אפשרות של "hot backup" אופציה כזאת לא כול כך נחוצה מכיוון שההר דיסק גיבוי פיזית לא מחובר למחשב אז בכול מקרה צריך לכבות אותו לצורך הגיבוי. אם ניסיתם את התוכנה שאתם מציעים תגידו לי זה ישנה הרבה.. יש הרבה תוכנות שיודעות לגבות יפה מאוד עד שצריך לשחזר תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני צריך לדעת איך ניתן להקליט קליפ שרץ בפלאש באינטרנט זה דיי דחוף בבקשה תעזרו

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by Holy,

יש לי קובץ pdf בו יש שקף אחד לדף. אני מעוניין בעזרת התוכנה adobe abrobat pro ליצור קובץ pdf חדש בו יהיו 4 שקפים בדף לפי בסידור עברי (1-ימין למעלה, 2-שמאל למעלה, 3- ימין למטה ו4- שמאל למטה). הדרך היחידה שמצאתי ליצוק קובץ חדש עם 4 שקפים בעמוד היא לשלוח את הקובץ להדפסה ושם לבחור להדפיס ל-adobe pdf printer מה שיוצר קובץ חדש. הבעיה היא שהדריבר הזה מאפשר 4 שקפים בדף בסדר אנגלי (שלא מתאים לי). למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by thebomb59,

אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by yotaman,

כמעט כל פעם שאני מנסה לטעון אימג' מופיעה לי ההודעת ארור שצירפתי בהודעה הזאת. לדעתי זאת בעיה בשם של הקובץ, אבל אני ממש לא יודע. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. תראו אני בן 16 וחצי יש לי אח בן 10 והיום אני בא לכתוב כתובת פתאום אני ראוה אתר סקס אני בודק את ההיסטוריה לא אתרי סקס, כנראה שהוא בא עם חבר שלו מוקדם מבית ספר וניצל את זה שאני לא בבית וזה מה שהוא ראה. אני חושב שגיל 10 זה יותר מידי מוקדם לכן אני חייב תוכנה כדי לחסום לו את זה. אני מכיר את זון אלרם אבל אני מעדיף תוכנה שמטפלת בזה וזה היעוד שלה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by PCguy,

האם ניתן ואיך ניתן להקליט קליפים שמופיעים בפלאש באתרים?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

אז ככה אני משתמש ב פיירוואל הזה... והרצתי בדיקה של shield up וראיתי שיש לי 2 פורטים פתוחים מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לחסום פורטים עם התוכנה הזאת ואיך חוסמים פורטים בכלליות הנה הראשון 135 RPC OPEN! והנה השני 1025 Host OPEN! תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  24. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by Starsky,

שלום אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז תסלחו לי אם לא. הרבה פעמים שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה וכד', שהם מקוריים אני לא מצליח. עכשיו ממה שהבנתי זה קשור לעובדה שהם מוגנים. אני משתמש בתוכנה clone cd גרסה דיי ישנה. זאת יכולה להיות הסיבה שחלק מהדיסקים אני לא מצליח לצרוב? וחוץ מזה, יש תוכנה אחרת מומלצת לצריבה שהיא חינמית ושאפשר לצרוב בעזרתה כמעט את כל הדיסקים המוגנים? אשמח לשמוע תשובות. תודה.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים