עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abudy,

התמונות והמשחקים נגיד ניד פור ספיד ההמכוניות התמונות הכל התרחב איך אני מסדר את אםא פשר בכלל לסדר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by No_Man,

משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. שלום, רכשתי לא מזמן לפטופ בארה"ב,משום מה תמיד אוהבים לחלק את ההארדיסק למחיצות, כאשר כונן C מכיל 28 ג'יגה בלבד ושאר 190 ג'יגה בכונן D הגעתי למצב בו כונן C המכיל את הויסטה כמובן,צובר נפח (למרות ניקוי של קבצי זבל) ומגיע כמעט לתפוסה מלאה במצב שכזה אני לא יכול להתקין ישומים כבדים(משחקים) גם על כונן D , ואפילו לא לחלץ קבצים מכווץ לתוך כונן D האם יש פתרון לכך חוץ מלאחד מחיצות? האם באחוד מחיצות מידע ילך לאיבוד? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by nore0,

מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by infifi,

אני מחפש תוכנה שזוכרת תזוזות ולחיצות של העכבר ושומרת אותם לקובץ ואפשר להפעיל את הקובץ והעכבר יזוז כמו שעשיתי.. היתה לי פעם תוכנה כזאת.. מישהו מכיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by xgamer,

שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by lumi,

ברשותי מספר מערכי שיעור שהורדתי באימיול, הבעיה שאין לי מושג איל להפעיל אותם. חיפשתי בגוגל ומצאתי שם תוכנה בשם vcx30 אבל לא נראה לי שהיא קשורה. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by alonezer,

בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by Omerole,

שומעים ממש ממש ממש זוועה,בכל מקרה היום פירמטתי,ומאז זה ככה,מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by pergola,

אני נכנס לתוך תיקיית - המסמכים שלי, וכשאני בודק כמה GB יש שם זה מראה לי 26GB.. כשאני בודק על כל מסמסך ומסמך בפני עצמו אנ יבקושי מגיע ל6GB.. שז לאיפה נעלמו ה20GB האלו?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by mcarmel,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA business בארה"ב, אודה על יעוץ לגיור המחשב בתמיכה מלאה בשימוש בתוכנות בעברית - "גייור" תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by IG,

בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by Instant,

שלום רב, התקנתי כעת ווינדוס 7 ב-32 ביט והוא עבד כרגיל. אחרי שהתקנתי את העדכונים הכנסתי את הדיסק של הדרייבר של הכרטיס מסך ATI CATALYST. לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה ריסטרט, כשהוא חזר המסך קפא לגמרי על התמונת רקע, אחרי הטעינה. התקנתי את הווינדוס מחדש וניסיתי הפעם להשתמש בדרייבר מהאינטרנט, שוב אותו הדבר - אין סרגל התחל ואני לא יכול לפתוח חלונות. אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by matrix66,

כל כמה זמן התגובות של הדפדפן נתקעות ויש כאילו דיליי בין הפקודה לביצוע שלה רציתי לדעת אם זה בעייה בתוכנה שקיימת אצל כולם או שזה ספציפית אצלי

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by efrat,

אם אתם מחפשים תוכנת צ'ט קולית\וידאו רצינית !!!! יצאה תוכנה חדשה שמאפשרת לכם לדבר ולראות אנשים מכל העולם ... מ-6 עד - 22 חלונות וידאו באיכות גבוהה ומהירה ואודיו מצוין. אפשר להשתמש התוכנה החינם וכן ישנן 3 אפשרויות תשלום ומוסיפות לכם אפשרויות. כנסו ונסו את CUWORLD http://www.cuworld.com אנא זכרו...אם זאת כוונתכם או לא נהכם מייצגים את ישראל אז....שמרו על התנהגות נאותה תודה ותהנו

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by ophir555,

הורדתי בשעה טובה את תוכנת הביטקומט. התחלתי להוריד משחק כבד כל שהוא ( יותר משני גיגה) והמהירות תוך מספר דקות הגיע ל 160 -170 קילו לשניה, ירד כ 20 אחוז מהמשחק.. באיזה שהוא שלב לאחר כשעה וקצת התנתקתי, כיוון שההורדה לקחה את כל רוחב הפס. לאחר כמה שעות שוב הפעלתי ומאז ההורדה נעה סביב 8 קילו לשניה. יש לציין כי ניסיתי בשעות שונות והורדות נוספות אולם המהירות לא עוברת את ה 10 עד 12 קילו בכל מצב. לא שיניתי כל פרמטר בתוכנה למה זה קורה, האם התוכנה נעלבה שהתנתקתי ממנה ועברתי סתם לגלוש תודה ???

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by hichcock,

היי פירמטתי לאחותי את המחשב בחוכמתה נזכרה שכל מה שקיבלה עם המחשב זרקה כי ה"טכנאי אמר לה"... קיצר אין סאונד במחשב.... ב-device manager מופיע זה (בסימן שאלה): Multimedia Auido Controller חשוב לציין שהמסך יש בו גם רמקולים ואני מנסה להפעיל אותם ללא הצלחה והוא מדגם View Sonic VG712s. אני לא חושב שזה קשור למה שמופיע בדוייס מנג'ר כי כשאחותי קיבלה את המסך היא רק חיברה בלי להתקין (לטענתה) וזה עבד. אם זה משהו שקשור למחשב עצמו ולא למסך.... איך אני בודק דגם? כי חיפשתי ולא מצאתי :-\ תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים