תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד של LG אני לא מצליח להתקין 4 דברים מתוך כל ההתקנות שיש בדיסק התקנה בLG אפשר להתקין דרך האינטרנט או דרך הדיסק התקנה שלהם באוטומט או ידני באוטומט הוא התקין לי הכל כהלכה חוץ מכמה דברים: windows vista hotfix--kb929909 kb928253 kb929685 אין לי מושג מה זה ההתקנות האלה אבל זה נראה לי נחוץ חוץ מזה יש עוד דרייבר שמסרב לי: synaptics touchpad driver-version 9.1.11.0 ארבעת הדרייברים האלה שולחים לי שגיאה: windows update does not apply to your system או winzip self-extractor zip damaged:file c:\program files\lg_swupdate\update\070410224130_d_tpad\syntpres.dll:bad crc 4e10908(should be 1c6dfa2d) possible cause:file transfer error אם מישהו יודע איך פורים את הבע…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
הורדתי תוכן כלשהו שבא מחולק להרבה קבצי RAR כמו בתמונה, איך אני הופך אותם לקובץ התקנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שזוכרת תזוזות ולחיצות של העכבר ושומרת אותם לקובץ ואפשר להפעיל את הקובץ והעכבר יזוז כמו שעשיתי.. היתה לי פעם תוכנה כזאת.. מישהו מכיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זאת אומרת שאני רואה את הסיסמה של אותו פורום בכוכביות ושמעתי שיש איזה תוכנה שאני יכול לראות מה מסתתר באותן כוכביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי, ועכשיו אני עובד עם WINxp. יש לי כרגע מותקן eset nod32 3 מקורי. הכוללת רק antivirus antispyware. האם זה הגנה מספיק טובה למחשב שלי? אפשר בבקשה המלצה לעוד תוכנת אבטחה, ומה אתם ממלצים לי להתקין: חומות אש/אנטי-ספייוור אחר? והאם כדי לי לשדרג לחבילת ה nod 32 הכוללת בתוכנה גם Firewall, Antivirus, Antispam? האם חומת האש של WIN מספיק טובה? אני צריך להתקין חומת אש אחרת? אשמח לתגובות. יש לציין שיש לי מחשב דיי ישן, אז אני רוצה תוכנה שלא גוזלת יותר מדי משאבים.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה ??? צץ אצלי וירוס/spyware עקשן שאני לא מצליח להיפטר ממנו. הוא חוסם לי את השימוש בתוכנת האנטי-וירוס והאנטי-ספייוור, אני לא יכול להפעיל את המחשב ב-Safe mode והוירוס מאתחל את עצמו בכל פעם. הצלחתי לזהות פחות או יותר באיזה קבצים מדובר אבל אני לא מצליח לראות אותם (הם לא מוצגים בתיקיות גם כשמצב הראייה של קבצים נסתרים מופעל) ובטח שלא למחוק אותם. לפי מה שראיתי דרך רשימת הקבצים הפועלים ב-Process Manager מדובר בשני קבצי EXE בתיקיית c:\windows\system32 והם: vse432.exe ו-avgrdam.exe וכמובן שהם מפיצים קבצים ב-Registry אי אפשר להסיר אותם חוץ מהרישומים ברג'יסטרי שצצים בכל פעם מחדש. סימפטום נוסף הוא הופעת השורה c:\RECYCLER ועוד המשך ספרתי ארוך ברשימת האיתחו…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב חדש ועד אז היה לי לפטופ, עכשיו אני רוצה להעביר דברים מהלפטופ למחשב החדש דרך שיתוף קבצים ואין לי מושג איך לעשות את זה, כמו כן אני רוצה לציין שבמחשב החדש יש לי ווינדוס 7 ועל הלפטופ יש לי ווינדוס ויסטה. למרות זאת, ידוע לי שצריך להיות מחובר לאותה רשת ביתית עם ראוטר - את זה עשיתי כבר, את שאר הדרך אין לי מושג איך לעשות. תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברים, חזרתי הביתה אחרי שבועיים בטירונות (סגרתי שבת) והמחשב היה דלוק וכנ"ל האינטרנט (כבלים) ופתאום עכשיו האייסיקיו לא עולה. בשלב הטעינה, כשהוא כותב לי Loading new messages הוא פשוט נתקע ולא טוען כלום וגוזל את כל משאבי המערכת. התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עושים? מתחנן לעזרה, המחשב חדש וזה לא אמור לקרות.... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא מצליח להציג אם העטיפות של האלבומים+כל המוסיקה מופיעה תחת אלבום אחד ואין תמונה של אלבום ולידו שמות השירים המוסיקה מוארגנת כמו שצריך ורק ב media player אני לא מצליח... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למישהו יש אולי פיתרון? יש סיכוי שסבב העידכונים האחרון של מיקרוסופט דפק לי את ההתחברות אבל לא הצלחתי למצוא שום הערות על העניין. ב-Hotmail.com עברתי לשירות Live Mail הנסיוני של מיקרוסופט. ויש לי פרופיל של .NET ויתכן שזה גם קשור לעניין.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, התקנתי את MP11+IE7 לפני כמה ימים, ומאז אני לא מצליח לראות סרטונים ברשת! בטוח שזה לא בעיית קודאקים, כי לפני ההתקנה עם MP10+IE6 היה תקין לחלוטין. האם אחרי ההתקנה של MP 11 צריך להתקין קודקים שוב? הוא אפילו לא עושה BUFFER !!! כשאני לוחץ על מקש PLAY!, כאילו לא מגיב בכלל. היש פתרון לבעייה? האם כדאי לחזור לMP10 (למרות שאני לא כ"כ רוצה... :-\) ? ואם כן, אז איך מסירים את ההתקנה של MP/IE מהמחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מגדיר לו שיבחר שרת לעיגון באופן אוטו' ואכן בעת העידכון המתוזמן הוא מעדכן. הבעייה: לאחר העידכון הוא משנה את השרת ל: www.node32.com ואז בעת העידכון הבא הוא לא מצליח לעדכן כי מנסה על שרת ספציפי. ואז כל פעם ידנית אני משנה ב-SETUP שיבחר שרת אוטו' לעידכון. (ללא התערבות ידנית הוא בכלל לא מעדכן גם לאחר חודש) השאלה: למה הוא קובע לי שרת ספציפי לעידכון ולא שומר על "בחר אוטומטי" כמו שעשה לי במשך שנה שלמה?? (בגירסה הקדומה לא הייתה לי בעייה כזו)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני אובד עצות
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שאני מתקין את הדרייבר הוא כותב לי eror YOU HAVE PREVIOUSLY INSTALLED DRIVERS WITHOUT REBOOTING למרות שכל הדרייברים מחוקים איך אני אמור להתגבר על הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקני את הדפדפן של Mozilla : 1. יש לי מסך LCD עם רזולוציה גבוהה איך כדאי להגדיר את הדפדפן . 2. האם זה ככה הוא שזה בעיה של הגדרה כשאני קורא הודעות בפורום הייתי רגיל שזה היה מסמן לי הודעות שניקראו עכשיו כבר לא .
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-