תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן ספארי .. עכשיו הייתי רגיל להשתמשב IE ומישו יודע איך משנים את מהירות הגלגלת בספארי כי זה יחסית איטי למה שהייתי רגיל מה IE אם אני נכנס לדף אינטרנט ומגלגל עם הגלגלת של העכבר זה איטי
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מדי פעם יוצאות גרסאות חדשות של תוכנות , כגון: ccleaner ; glary utilities ;registry booster . האם עדיף להתקין גרסה חדשה על הגרסה הקודמת ? או , שעדיף קודם להסיר את גרסת התוכנה הקודמת ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צריך גם תוכנת דיאגנוסטיקה לכרטיס הנקראת RSET8009.EXE מי שיכול לסייע, יבורך.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים, ב2 לינוקס ובשניים Windows 7 RC 7100. בלינוקס הפיירפוקס מצליח להתקין את כל הPlugins בצורה אוטומטית אך בWindows אני צריך תמיד לעשות התקנה ידנית.. נ.ב.- זה היה לי בכל מערכות ההפעלה של Microsoft שהיו לי.. (Xp - Vista - 7) יש דרך לסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כשאני שולח מיילים לאנשים אני רוצה שתהיה לי חתימה למטה שהיא תמונה, איך אני מוסיף אותה ושאלה נוספת, לפני שאני שולח את ההודעה אני יראה את החתומת תמונה נכון?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
http://img214.imageshack.us/img214/4279/mv2playertv8.png
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בטא http://www.microsoft.com/israel/windows/windowsmedia/mp10/default.mspx זוהיא גירסא סופית ולא בטא
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני משער שחלקכם נתקל בה. התקנתי את הצורב כ sec.master ויש עוד cd שמותקן כ sec.slave הכל מותקן כמו שצריך.. ווינדוס מזהה את הכונן של הצורב אני מכניס דיסקים והוא קורא אותם הכל טוב ויפה , כשאני בא לצרוב בנרו התוכנה נותנת לי את כל האופציות הרגילות אך כשאני לוחץ על כפתור הצריבה burn התוכנה נותנת לי אופציה של "image recorder" בלבד כאופציה של הצורב שניתן לצרוב דרכו, גם אם אני צורב קובץ image ל hdd עדיין אני לא יכול לצרוב דרכו לדיסק. ז"ה התוכנה לא מזהה את הצורב שלי. הצורב שלי הוא חדש חשוב לציין מדגם: HL-DT-ST dvd+-rw GSA-H42N צורב של LG ואני משתמש ב win me. כמו כן הרצתי את ה Nero InfoTool והוא רשם לי בלשונית האחרונה של ה ASPI שחסר קובץ WNASPI32.DLL ב…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב של hp dv6700 עכשיו אני מחפש דרייבר לדבר הזה שקורא את טביעת האצבע ואני לא מוצא אותו באתר שלהם.. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט 32bit
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
הטקסט ב-FireFox נראה דק מדיי ולא כמו איך שהוא אמור להראות. הנה תמונה: http://img185.imageshack.us/my.php?image=88280711sf8.png אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-