תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם Windows XP Professional x86 SP2. אני אוהב ב-Alcohol 120% את התכונה שאפשר ללחוץ עם לחצן ימני על קובץ ISO, לבחור Mount Image וזה ישר עושה Mount לקובץ Image. התקנתי Alcohol 120% גירסה 1.9.5.2802. הגירסה הזאת מותקנת אצלי בדסקטופ (אותה מערכת הפעלה), ועובדת מצויין. במחשב הנייד, יש את התפריט של Mount Image ב-Shell Extension, אבל הכונן הוירטואלי לא מופיע במחשב שלי. כדי שהכונן הוירטואלי יופיע במחשב שלי, אני צריך להפעיל את Alcohol 120%. אותו הדבר גם אחרי איתחול. הסרתי את התוכנה, והתקנתי את הגירסאות 1.9.6.5429 ואת 1.9.7.6022. בשתי הגירסאות האלה הכונן הוירטואלי מופיע במחשב שלי, אבל Mount Image לא מופיע בתפריט של Right-Click על קובץ ISO. התפריט של Mount Image מאוד נ…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול איך עובד הרשיון לעסק בתוכנות של מיקרוסופט כמו אופיס ו וינדוס תודה !
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זה רושם לי כשאני לוחץ על הקישורים שבאימייל לאתרים או בקישורים שרושמים לי אתר ואני רוצה ללחוץת עליו ולהגיע לאתר זה רושם.. 'The operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator' מה אפשר לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: לפני כחודש רכשתי מחשב חדש לדודים שלי. על המחשב הותקנה מערכת הפעלה וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם לא הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? אני רוצה להדגיש …
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת הורים טובה . אני בעיקר מחפש אופציה שיהיה אפשר לכבות את המחשב ע"פ שעה שאני אבחר או משהו כזה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשחק ,אבל הסטים עושה לי בפתיחה יותר משעה updating platform
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מנסה לנגן קובץ AVI בויסטה64. רואים את התמונה כמו שצריך, אבל הקול נשמע מקוטע. יש לי את הבעיה הזו בכמה קבצים ספציפיים, ובשאר (רוב) הקבצים הכל עובד כמו שצריך. ניסתי את זה על כמה נגנים ובכולם אותו הדבר. התקנתי רק את FFDSHOW + Klite64, (אח"כ גם ניסתי להתקין את Haali Media Splitter ואת XVID וזה לא עזר). אני מצרף צילום של GSPOT על הקובץ הזה, בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/shmulikj1/Pictures/photo#5142433053449470466
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!אני משתמש בביטקומט 0.70 העניין הוא שאיפשרתי מהירות העלאה של 4-5 ק"ב וזה ממש לא עוצר שם זה ממשיך ל -7-8 ק"ב בלי לשים לב מה שמאיט את המהירות פלאים כל נסיון להוריד או להעלות את רמת ק"ב לשם בדיקה משאירה לי את -5 קילו ללא שינוי גם הסרה והתקנה חדשה לא עזרה! שאלה נוספת היא כיצד אני מחזיר את כל הקבצים לתוכנה בכדי שאוכל לחלוק אותם ברשת?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-