תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת הורים טובה . אני בעיקר מחפש אופציה שיהיה אפשר לכבות את המחשב ע"פ שעה שאני אבחר או משהו כזה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את Deamon Tools על הויסטה home premium 64 bit אני מקבל הודעת שגיעה - deamon is not a valid win32 application. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
טוב אני אספר מהר.... יש לי C וD C: היה 140 GB TOTAL ו60 GB היה בשימוש D היה 20 GB TOTAL והוא היה מלא רציתי להוסיף לD עם 20GB עשיתי עם התוכנה Paragon Partition Manager הוא עשה ריסט וזה לקח הרבהזמן בDOS עם המסך הכחול שהוא עושה,בטעות לחצתי ESC אז המחשב עשה ריסט ולא רשם שום הודעה שגיאה.... ועכשיו תראו את חלון של התוכנה http://www.2send.us/uploads/821502dd94.JPG עכשיו אני לא יכול להכנס D במחשב שלי, תראו מה כתוב שם. בקיצר אני מיואש ואני לא יודע מה לעשות מאיפה ואיך..... ומסקנה:אף פעם לא ראית תתוכנה הזאת,אל תנסו נסיונות על המחשב שלכם( ניסתי להוסיף בקשר לפירמוט)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!אני משתמש בביטקומט 0.70 העניין הוא שאיפשרתי מהירות העלאה של 4-5 ק"ב וזה ממש לא עוצר שם זה ממשיך ל -7-8 ק"ב בלי לשים לב מה שמאיט את המהירות פלאים כל נסיון להוריד או להעלות את רמת ק"ב לשם בדיקה משאירה לי את -5 קילו ללא שינוי גם הסרה והתקנה חדשה לא עזרה! שאלה נוספת היא כיצד אני מחזיר את כל הקבצים לתוכנה בכדי שאוכל לחלוק אותם ברשת?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסית להשתמש ב MOVIE MAKER והיא הוציא לי פלט לא טוב (הוידאו ביחס לא נורמאלי...) ופרימייר קשה שכזו.... אני סה"כ צריך תוכנה שתעזור לי להוריד את הפרסומות מהתוכניות שאני מקליט ואח"כ לחבר לקטע אחד ארוך. הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המלצות בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-