תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להתחבר לרשת קדמילה(Kad) עוד מאתמול מישהו יודע מה קורה פה נסיתי כבר כמה גרסאות וגם הגירסה המקורית ולא מתחבר וגם בחיפוש גלובלי בשרת נותן מיליון תוצאות אבל לא מוריד כלום ואני חושב שכל התוצאות סתם מזוייפות מישהו מכיר גם תבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת.. אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות... זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים... ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר.. מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמעו אני לא בטוח אם הגדרתי טוב תזיכרון וירטואלי. אז מי שמבין ויודע תעזרו לי להגדיר את זה בצורה נכונה. ויש לי 256 זיכרון! תמונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי fire fox אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה! חוץ מבעיה אחת שאני פותח איזה שהוא אתר לא משנה איזה אז בדפדפן כל החלק מתחת לשורת הכתובת עולה ויורד למטה ולמעלה וזה רוטט כזה ומפריע מאוד בעין! מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון לזה? תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל כמה המלצות על תוכנות איחוי טובות. שלא יפגעו כמובן בכלום במערכת. שמעתי על Perfetdick מה אתם אומרים עליה? פתוח לעוד הצעות עם פירוט קטן ויעיל. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בקיצור אני החלטתי להתקין את Kaspersky אבל בשלבי ההתקנה הוא אומר לי שקודם כל צריך למחוק את ZA למה? ZA הוא פיירוול וה- Kaspersky הוא אנטי וירוס לא?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את הגרסה הכי חדשה של AVG החינמי תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי רישיון (חוקי כמובן) של אנטי וירוס החדש-6 של KASPERSKY רציתי לדעת אם אפשר להתקין אותו גם בבית של אחותי (באותו SERIAL כמובן) מבלי שיהיה בעיות הודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי מישחק והמחשב עושה אותו כקובץ בילתי מזוהה (קובץ bin) מה אני עושה בבעיה שכזו
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם כרטיס קול איכותי יכול לשפר במידה משמעותית את איכות השמיעה של רדיו דרך האינטרנט? האם ישנם כרטיסי קול מיוחדים לעניין זה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-