תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התיקיות מופיעות בHD > ניכנסתי לתקיית האיחסון של OE והכל שם אבל אני לא רואה את זה ברישום התיקיות והקבצים בתוכנה עצמה של OE אני זוכר שאפשר למחוק איזה שהוא קובץ ?> וOE משחזר אותו אוטומטית > ואז הכל מופיע כמו שצריך מחדש מישהו יודע איזה קובץ אחראי לרישום עץ התיקיות ? וביכלל איך פותרים את הבעיה ? THX!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח שבכותרת כאשר אני שומע מוזיקה הקול פושט נעלם חיפשתי בגוגל ומצאתי דיון ישן שמישהו אומר שיש ללוח הזה בעיה עם הציפ של הכ.קול האם זה נכון ?... או שמא סתם קישקושים ? :'( אני דאווקא הייתי מאוד מרוצה מעבודתו של הכרטיס 7.1 המובנה שיש לי כרגע :'( מה אני יכול לעשות כדי לפתור את התקלה ללוח יש עדיין אחריות יצרן ! עם זה משנה הלוח הוחלף לחדש לפני פחות מחודש כי הקודם הלך לעולמו בגלל ספק כוח דפוק ככה שלא נראה לי שזה חומרתי או שלא ? אולי עדכון ביוס יפתור תבעיה .... נ.ב הקול חוזר אחרי שאני עושה ריסט או פשוט עושה נתק והתחבר מהמערכת הפעלה !? עזרתכם חשובה לי תודה רום ;D
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת צפייה בוידאו שניתן לשלוט בה על מהירות הנגינה תודה עריכה: מצאתי לבד (VLC) אפשר לנעול וסליחה על הצעירות...
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , היום צצה לי בעיה ( לאחר כמובן שנגעתי במשהו בטעות .. ) עם הסאונד מהאוזניות והרמקולים . עד עכשיו , הרמקולים היו מוציאים סאונד רגיל , וכאשר הייתי מחבר את האוזניות מקדימה ,הרמקולים היו משתתקים והאוזניות העבירו סאונד . עכשיו משום מה , זה או שהם עובדים ביחד(גם האוזניות וגם הרמקולים מוציאים סאונד ) , או שכשהאוזניות עובדות ואני מנתק אותם , עדיין לא שומעים כלום מהרמקולים . בנוסף, תמיד כשהייתי מחבר את האוזניות, הייתה קופצת לי הודעה כזאת של חיבור התקן סאונד חדש, ועכשיו כבר לא .. : http://www.s i z.co.il/my/kzn24zmiegjg.png - תורידו רווחים הכרטיס קול שלי משתמש בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANAGER ניסיתי למחוק את התקן , ולהתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק שבא עם הלוח אם , ועדיין…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שמציג קבצי מערכת ומסביר את חשיבותם כמו SYS.INI WIN.INI - שנותן את פירושם לאיזה מערכת הפעלה הם שייכים כנ"ל BOOTSECTOR מה למעשה פקודת SYS בדוס עושה בדיוק ןמה הם קבצי הREG של 9X ו NT וכדומה . למה אני מבקש את זה כי זה הרבה לזכור וכל פעם אני שוכח את זה וזה יעזור לי המון בתודה מראש GOVNER_T.S.Y
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני כמובן עובד עם FF, אבל ההורים שלי רגילים לIE. אני צריך חוסם כמה שיותר פשוט, אחרת הם יסתבכו. פופ אפים פחות חשובים, כל פרסומות הפלאש בוואלה וחבריו הן המטרה העיקרית. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הרבה אתרים עובדים לי עם FLASHGET אבל יש אתרים שלמשל אני מוריד משם קובץ אז הוא נשמר כקובץ HTML שלמעשה הקובץ שוקל הרבה יותר והוא לא HTML אם אני משתמש במנהל ההורדות שמובנה בפירפוקס זה מוריד רגיל FLASHGET למעשה מוריד לי את הקישור להורדה הנה האתר שלא עובד www.adrive.com האם למשהו יש רעיון להציע?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי משחק ל PS2 על קובץ CSO, רציתי לדעת איך אפשר לצרוב אותו.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את המשחק Test Drive Unlimited כשאני נכנס למשחק, אחרי שאני ממש כבר משחר בו המחשב ממזער לי את המשחק וקופצת הודעה שאירעה שגיאה בדרייברים שלו אני לוחץ על החלון של המשחק משחק שוב ועוד פעם הוא ממזער לי אותו... הדרייברים חדשים... מזה יכול להיות?? אולי הכרטיס כבר זקן מידי?? תודה...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני חושב שיש כבר גירסה 4.8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לשמור אותם בפורמט pps ???
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ברשותי דיסקים של קומפי, שנרכשו טבין ותקילין, אני מעוניין לגבות אותם למקרה (לא תלוש מהמציאות) שהם ישרטו/ינזקו בצורה כזו או אחרת, אך הדיסקים מוגנים מבני העתקה. 1. האם יש מניעה חוקית לבצע גיבוי עצמי, לשימוש עצמי, של המוצר שנרכש כדין? 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה היודעת לבצע את ההעתקה, גיגול פשוט הביא לתוצאות שלא עובדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-