תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה עיצבתי אתר בפוטושופ ואני רוצה ליצור מעיין פריימים כאלה שברגע שילחצו על כפתור יופיע טקסט וברגע שתלחץ על כפתור אחד יופיע טקסט אחר במקום הטקסט ההוא.. עכשיו רציתי לדעת אם איפשר לעשות את זה באימג' רדי בכלל? ודרך אגב בלי עצות של רולאובר כי זה קקי אי אפשר עם זה ניסיתי..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מקווה שהבעיה שלי שייכת לפורום הזה... :s05: באתר של אורנג' יש אפשרות לשמוע רינגטונים לפני שמורידים אותם. ליד כל רינגטון יש סמל של רמקול. כשאני לוחץ על הסמל הזה נפתח לי חלון קטן ואז אני אמור לשמוע חלק מהרינגטון. הבעיה שאני לא שומע כלום, בכל הרינגטונים שניסיתי. בדקתי באתר של סלקום ופלאפון ושם אני שומע רגיל. אני חייב לציין שעד לפני כמה חודשים שמעתי את הרינגטונים גם באתר של אורנג', אבל פתאום זה הפסיק. לא שיניתי שום דבר מבחינת האבטחה של המחשב (לא הוספתי פיירוול, או כל תוכנה דומה אחרת). דיברתי עם התמיכה שלהם, והם אומרים שאצלם הכל בסדר (הנציגה שמעה אצלה במחשב שזה מנגן) ואמרה שאצלי כנראה יש איזושהי חסימה... יש לי חלונות XP SP2, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, עידכנתי את הדר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי בנה פורט אינפרא אדום שמתחבר לCOM ועובד עם התונה LIRC המאפשרת לו לתת פקודות בעזרת השלט של YES ומפענכת אותם. הבעיה היא שהתוכנה הזו מתאימה רק לפורטים שמתחברים לCOM ולי יש אינפראדום שמתחבר לUSB, מישהו מכיר תוכנה שמסנכרנת את התדר של השלט של YES (רצוי עם פלאגין לווינאמפ) תודה מראש, אני בטוח שהרעיון ידליק פה כמה חברה..(,
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני שדרן בשני רדיוים חדשים.... אנ יודע שההגדרות לשמיעה טובה ואיכותית הם ככה (מי שמבין בזה ועשה יבין..): לשים על stereo mix ולהמניך ליקראת הסוף...לשים על איכות של 80 kbps mono לשים על inputcard ואת ההגדרות שם עושים ככה: ואז אמורים לשמוע באיכות מעולה וחדה אבל אצלי שומעים חרא ואין לי מושג למה. ניסיתי מיליון דברים...כלום לא עזר. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי :'(
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה בתוכנה הזאת. אני מנסה להתחבר אבל הוא אומר שאין אפשרות להתחבר ומבקש להריץ "פותר בעיות" של מסנגר. והוא עושה לי בעיה כאשר הוא בודק את האלחוטי (לא הבנתי מה זאת אומרת ככה זה רשום בבדיקה) עכשיו אין לי אלחוטי יש לי ADSL. והתוכנה עבדה לי מקודם ומשום מה עכשיו היא לא עובדת. כשאני נכנס לאפשרויות במסנגר ואז לטאב של חיבור הוא כותב לי שאני מחובר לאינטרנט באמצעות חיבור רשת שאינו אלחוטי (WTF?!). מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודהההה רבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-