עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך המלצה לתוכנה טובה להמרה כמו שפירטתי בכותרת מבלי לאבד מאיכות התמונה. בנוסף אשמח להמלצה על תוכנה טובה ופשוטה להדבקת תרגום על סרטים מסוג MP4. חשוב שהתוכנות יהיו חינמיות או לפחות עם תקופת נסיון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by OmerMan,

כשאני נמצא בחדר כלשהו אני מקבל כל כמה דקות פרסומות שאנשים שולחים לי (אם זה לחדר או לאתר...) וזה יכול מאד לעצבן אם אני למשל עוזב את המחשב וחוזר לגלות ערימות של הודעות תפלות ומעצבנות... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהי אפשרות בהגדרות או סקריפט כלשהו כדי שלא לקבל את הודעות מאנשים... אני מניח שאני יכול להכנס במצב invisible אבל האם המצב הזה משאיר אותי פעיל לכל הפונקציות האחרות חוץ מקבלת הודעות?? (שליחת הודעות וקבלת\שליחת קבצים??) ??? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום רב, האם מישהו יכול לעזור בשמירת סירטון סטרימינג מהכתובת: http://www.iba.org.il/?autoStartOnFirstElement=true&defaultSearchTerm=12854500&filterType=CM הסרטון נמצא תחת מערכת של castup באתר של ערוץ 1. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 1,

מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by most,

או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by ColWar,

שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by yoss,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה להתקין את Norton Internet Security 2007 על מערכת ויסטה 32 ביט. ידוע לי שיש שתי גרסאות של התוכנה. אחת שכתוב עליה: Eligible for free Windows Vista compatibility update והשניה שכתוב עליה: Ready for Windows Vista על הראשונה כתוב באתר של Symantec שיש להוריד ולהתקין את העדכון לויסטה על ה- XP לפני השידרוג לויסטה. יופי! ומה אם אני רוצה להתקין ישירות על ויסטה? משהו יודע האם אפשרי להתקין את הגרסא הראשונה ישירות על ויסטה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה premiere pro 7, אני רוצה לכתוב מילים ברקע בתוך הסרט. אני נסיתי בתפריט שנקרא Title, אבל אני לא יכול לבחור font. כי שם בתפריט בתוך Title כולם בצבע אפור שקוף. לא יכול לבחור שם. איך אני מצליח לפתוח שיהיה אופציה לבחור פונטים מילים Font בתוך התפריט title. אולי אני טועה במקום שלא נכון לעשות עריכה מילים. תעזרו לי בבקשה איך עושים? ובנוסף איך עושים להוסיף בסרט מוסיקה בתקליטור שיש לי, ולהכניס בו בתוך הסרט מוסיקה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ליפתור את הבעיה שלי. בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by Iv0ry,

חיפשתי בסטיקי אך לא מצאתי תשובה אני רוצה להיות בטוח מה צריך לעשות: 1)מסירים דרייבר ישן דרך לוח הבקרה 2)עושים ריסטרט 3)עוברים למצב בטוח 4)מפעילים DRIVER SWEEPER 5)עושים ANALIZE 6)ואז לוחצים SCAN 7)חוזרים למצב רגיל 8)מתקינים דרייבר חדש של ATI השלבים שציינתי נכונים?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by ophir555,

התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by Nakion,

ערכתי סרט בתוכנת עריכה שנקראת COREL VIDEOSTUDIO והמרתי אותו דרך התוכנה לקובץ AVI. לאחר שהמרתי רציתי לצרוב אותו על דיסק DVD בעזרת התוכנה NERO אך אני לא מצליח . וכשצרבתי את הסרט על CD האיכות שלו ירדה משמעותית. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by alex542,

אני מנסה להריץ סרטים/סדרות דרך p2p אשר עובד בעזרת acestream והתוסף פשוט לא עובד. kodi רץ על cuboxtv. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אני מחפש סקריפט טוב למירק, שיהיו בו הרבה אופציות ודברים נחמדים... פעם הייתי משתמש באומגה אבל הוא ישן כבר, והיום מולז כבר מאוס וריק מדי... תנו לי בבקשה המלצות כולל לינקים אם אפשר... תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by IlanF,

אני מחפש מדריכים ליצירת MATERIALS בVRAY... אני לא הכי מצליח עם VRAY... אז אם מישהו מכיר כאלה (בעדיפות למדריכי וידאו) בבקשה שתפו את כולם ד"א אם מישהו מחפש MATERIALS מוכנים לVRAY יש מלא באתר http://www.vray-materials.de

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Joe Blow,

ביומיים האחרונים שני לא מקבל מיילים לחשבון ה Gmail שלי. בדקתי דרך שני מחשבים שונים, דרך שתי ספקיות אינטרנט שונות והשתמשתי בשני browsers שונים. אותה התוצאה. אין מיילים חדשים ב Inbox אבל ב spam יש. אפילו שלחתי לעצמי מספר מיילים מחשבונות אחרים. אף אחד מהם לא הגיע ל gmail אבל גם לא קיבלתי הודעה שהמיילים לא נמסרו לייעדם משרת ה exchange שהשתמשתי בו. האם עוד מישהו חווה את הבעיה הזו בימים האחרונים? איך אני יוצר קשר עם תמיכה ב gmail? יש להם שם רק פורום אבל אין אף תשובה לנושא הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by sickfilth,

מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.