עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by Alex89,

משעתי שיצא נרו 8 ורציתי לדעת מה חדש בו מה ההבדל בינו לבין הגירסה 7 "אולטרה אדישן"??? האם כדאי בכלל להתקין את 8, או שזה סתם נהיה יותר כבד? ואם זה באמת נהיה יותר כבד מגירסה לגירסה אולי יש תוכנה יותר טובה לצריבה?

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Dr Hardware,

היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות :-* הנה ערכתי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by yadin,

שלום הורדתי תדרייבר realtek high definition audio driver הכל עובד הנגן הכל שומעים מוזיקה אבל יוטיוב ובאינטרנט אני לא שומע מוזיקה ועוד משהו גם במחשב נכון בהדלקה אין צצלילים וכל זה של המחשב רק המוזיקה וסירטונים פועלים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אורח Si-Nom

ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Jenia24,

איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by EdenC,

שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by sha1823,

הרצתי בדיקה ב- dxdiag יצא ככה Direct3D 7 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code Direct3D 8 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) משחקים שפעלו לי כמו פאס 6 וגי טי איי סאן אנדרס עובדים שומעים כרגיל אבל רואים מסך שחור איך מתקנים את זה?< עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך +ל directx תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by guyyug,

מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני גולש דרך ראוטר של EDIMAX ויש לי בעיה להתחבר לתוכנה EMULECOW, כלומר התוכנה לא מזהה חיבור לאינטרנט. האם יש דרך לפתרון הבעיה? תודה. אבי

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  13. יש לי וירוס במחשב (מפרט 2 בצד) עכשיו כשהווינדוס עולה רואים מסך כחול עם כמה כתוביות לכמה שניות ואז המחשב נכבה ונדלק (0X00000000) בגלל שלא הצלחתי להדליק את הווינדוס בשום צורה כול שהיא ניסיתי לפרמט אך כשהגעתי לחלק של לבחור כונן לפירמוט והתקנה שוב עלה לי המסך הכחול הזה אני צריך לפרמט את המחשב מבלי לגעת בהר דיסקק כי ברגע שנוגעים בו הוירוס עולה איך אני עושה את זה ? תודה .

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. מדי פעם שהייתי נכנס לאתרים שאיזשהם פונקציות של ג'בה היו פועלות באתר הCONSOLE של הג'אבה היה נפתח והיה לי כפתור בTRAY...פעם אחת עשיתי V ל HIDE ICON ויותר הוא לא קופץ באתרי הג'אבה...חשבתי שהפעולה תעשה חד פעמי אך כנראה שלא..איך אני מחזיר שהספל יצוץ ? :

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by BHXHO2,

יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by ntl,

אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by moris122,

שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  20. Started by Devil Servant,

פתאום המסנג'ר הפסיק להתחבר לי! לא משנה איזו גירסא אני מתקין,איזה משתמש אני מכניס הוא כותב לי את השגיאה מס' "8008821" ד.א אין לי FW במחשב

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by hunted,

אני כרגע מנסה לפתוח את הפורטים של האימיול על מנת שיעבוד, כי מאז שעברנו לרשת אל חוטית האימיול הפסיק להיתחבר לשרתים ותמיד נמצא על מצב connecting. קראתי במדריך מסויים שפורטים טובים נעים בטווח של 10000-60000. ייסמתי זאת ורשמתי פורטים רנדומליים בין המספרים הללו במקום של ה-TCP וגם ב-UDP. לחצתי על test ports ותוצאות הבדיקה ביו 'TCP test failed! UDP test will not be performed". כמו כן ראיתי מעל לשורה זו את השורה ...testing ip והיה רשום שם מספר ip שלא ראיתי אותו במהלך טיפולי בעניין האימיול. מס' ה-ip שהשתמשתי בו תמיד היה ה-ip של המחשב שלי. כרגע אני בבלאגן רציני עם כל העסק, ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין. אם רשמתי משהו שלא כל כך ברור לכם אשמח להסביר את עצמי טוב יותר. נ.ב. אני ד…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by orlupo,

מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by rollcage,

כמו שכתוב בכותרת תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.